Horoscopul săptămânii 21-27 iulie 2017

1 81888 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada următoare!

Berbec

O supraestimare a ceea ce sunt sau ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante. Cineva care este de mult timp cu ochii pe ele le va sufla de sub nas un post. Saturn arată că au duşmani vechi. Înainte de weekend vor lua o hotărâre care vizează copiii şi aspectul financiar. La locul de muncă, treuie să accepte lucruri noi. Apar situaţii conflictuale care se cer rezolvate.

Taur

Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă, prin urmare cel mai bun lucru este să se abţină. Dau măsura flerului lor financiar, dar ar fi bine să fie atente, căci sunt oportunităţi pe care le pot scăpa printre degete. Deci, să analizeze cum ştiu, să caute, să compare şi să sintetizeze probabilităţile, inclusiv pe cele care par imposibile, pentru că de acolo ar putea sări iepurele.

Gemeni

Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă a anumitor lucruri le poate aduce notorietate şi recunoaşterea acestor talente. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în privinţa unei tranzacţii imobiliare ori a unui teren. Se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Rac

Este posibil ca unele să afle că soţii lor au trecut şi prin iatacul unor prietene sau al unor femei, chiar dacă ei vor nega cu vehemenţă. Când este vorba de iubit, au o strategie prin care recurg la şantajul emoţional. Cele care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să-l găsească, iar tinerele care au aplicat la colegii şi universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile.

Leu

Dacă vor trece la materializarea unor proiecte de care uitaseră, ceea ce n-au reuşit să rezolve în câteva săptămâni vor face în câteva ore. Vor trăi cele mai fierbinţi poveşti de amor care le vor uimi şi pe ele însele. Marţi, centrul de greutate se mută pe segmentul profesional. Reuşita unor negocieri le reaşează la masa tratativelor dacă sunt şefe. Le-aş sugera să facă o serie de controale medicale pentru liniştea lor.

Fecioară

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Au discuţii vizând un contract sau interviuri pentru un loc de muncă. E o perioadă bună. Vorbim de un soi de eliberare interioară de ceva apăsător care le-a chinuit mai bine de un an şi jumătate încoace, poate o nemulţumire legată de cercul de prieteni. Se pune problema unei decizii legată de studii.

Balanţă

Spontaneitatea şi comunicarea le transformă în vedete, dar să fie atente, pentru că accesele de vedetism nu le fac bine. Calme şi ponderate, pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu se gândeşte să le caute. Este posibil să fie vorba despre un alt loc de muncă sau despre o ofertă de la o firmă mare. Cele care sunt pe cont propriu discută şi semnează, ceea ce nu este rău deloc.

Scorpion

Să fie atente la o mică dispută la serviciu, nu de alta dar este ca şi cum s-a organizat o conjuraţie pe la spatele lor şi se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial. Să nu dea curs provocărilor, să ia lucrurile cum sunt şi să-i lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nu le aparţin. Cele care au de susţinut un examen, să-şi stăpânească emoţiile, căci astrele sunt de partea lor.

Săgetător

Au o dispoziţie schimbătoare. Acum râd, acum plâng, acum tună şi fulgeră, acum sunt inocente, de nu mai ştie omul cum să-i ia. Astrele acţionează extrem, lovind în sistemul de relaţii, în sănătate. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că, dacă pot, le-aş sugera să ia un concediu care să le ţină departe de conflicte. Cel mai bun sfat pentru ele ar fi să evite conflictele.

Capricorn

Alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou loc de muncă sau o mutare temporară într-o altă localitate. Altele s-ar putea să ia în calcul o reorientare profesională. Poate fi vorba nu doar de schimbarea structurii unui proiect, ci a întregului concept pe care se fundamentează acesta.

Vărsător

Sunt obligate să găsească soluţia salvatoare, chair dacă reacţiile lor lasă de dorit. Dacă au păţit ceva, undeva în trecutul lor îndepărtat, durerea a fost atât de mare, încât s-a creat un tipar subconştient şi acţionează în consecinţă. Totuşi, au energia care le ajută să depăşească momentele de tensiune, mai ales în relaţia cu instituţiile statutului, care se poate materializa într-o facilitare.

Peşti

Cele care lucrează în sectorul legislativ sau juridic vor avea parte de succes. Este foarte bine susţinut segmentul comunicării, în special pentru cele tinere. Miercuri, este posibil să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Dacă au de dat un examen, de susţinut un interviu, s-o facă. Vor uimi nu doar prin elocinţă, ci şi prin ştiinţă.

Astrograma săptămânii

„Vă rog să-mi spuneţi ce-mi rezervă astrele pe toate planurile.“ - Ioana B., născută pe 10 februarie 1990, la ora 00.10, în Piteşti.

Luna în Leu arată că eşti independentă şi nu ţii cont de ce spun ceilalţi. Este şi nu este bine, pentru că va trebui să înveţi să trăieşti cu asta şi să foloseşti energia lunară ca să-ţi rezolvi problemele. Asta nu înseamnă că nu vei avea familie, dimpotrivă, totul este să te laşi dusă de val şi să nu încerci să-i domini sau să-i controlezi pe ceilalţi. Jupiter în casa financiară arată că poţi câştiga frumos prin muncă, dar şi că există o bază asigurată de familia ta. În privinţa sănătăţii, în timp, va trebui să ai grijă la tulburările cardiovasculare, la bolile cu caracter autoimun, la alergii şi mai ales la problemele de natură ginecologică.