Horoscopul săptămânii 21-27 octombrie 2016

1 74828 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Nu vă puteţi detaşa întregul interval de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturaj. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului acestora din dorinţa de a le deschide ochii rudelor dv. Dorinţa de a deveni liderul tuturor iese la iveală în cursul zilei de miercuri.

TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar când sunteţi acasă. Marţi,se pare că toate planurile dv. pot ieşi pe dos,dacă nu primiţi sprijin. Joi,sunteţi efectiv blocată,dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou.

GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic. Apar din senin tot felul de obstacole şi sunteţi decisă să vă lipsiţi de ajutoarele de până acum. După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,persoana iubită vă dovedeşte,în weekend,că este cam lipsită de afecţiune.

RAC

În acest interval,veţi realiza cât de important este jobul dv. şi veţi uita chiar şi de casă şi de familie. Munciţi cu foarte multă plăcere cot la cot cu colegii dv.,chiar şi cele care sunteţi şefe. Aveţi capacitatea să-i influenţaţi şi să potenţaţi calităţile celor cu care colaboraţi zi de zi. Este o perioadă propice şi pentru nativele celibatare care vor reuşi,în mare parte,să fixeze data cununiei. Vi se poate reproşa că sunteţi prea optimiste şi foarte originale,aproape excentrice. Sectorul financiar şi starea de sănătate se încadrează însă în cotele normalităţii. Porniţi o campanie de achiziţionare de cadouri.

LEU

Ajungeţi la concluzia că toate speranţele pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate,dar şi că aţi fost permanent greşit sfătuită. Faceţi mari eforturi în scopul de a-i face pe ceilalţi să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să faceţi economii. Vi se pare anormal să repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ

Aveţi iar şanse de a vă împlini visele,numai că n-aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de atât de mult ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum,nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfăţaţi,vă pune întrebări,ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ

Se pare că în tot acest interval nu apreciaţi decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitorul apropiat şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. De vineri,amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Sunteţi sfătuită de amici să participaţi la un proiect pe care îl consideraţi fără mari şanse de reuşită. O rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR

Refuzaţi o colaborare nu din răutate,ci pentru că vreţi să puneţi în practică un proiect personal foarte costisitor. Nu vă place când refuzaţi pe cineva,dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni întregul interval şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele pe care singură le-aţi propus şefilor direcţi. Faceţi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi. În weekend,faceţi multe imprudenţe.

VĂRSĂTOR

Îi admiraţi pe cei care au tot ceea ce-şi doresc,dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Vreţi-nu vreţi,trebuie să reconsideraţi solicitările celor care v-au ajutat la greu în urmă cu ceva timp. În weekend,este absolut necesar să-i răsplătiţi pe toţi cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI

Este foarte posibil să cedaţi nervos şi să vă judecaţi prea aspru toată familia. Cineva drag face foarte multe presiuni asupra dv. în cursul zilei de joi,pentru a lua o decizie care o avantajează direct. Vineri şi sâmbătă,afişaţi înţelegere,o aprobaţi verbal,dar rămâneţi la părerea dv.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg