Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2016

1 74828 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în următoare săptămână!

BERBEC

Mai atente cu propria locuinţă şi cu rudele,se vor decide să organizeze programe de relaxare pentru cei dragi. Celibatarele se căsătoresc din dragoste,fără a pierde din vedere partea financiară. Sunt hipersensibile şi obosite de drumuri şi de conflictele minore,dar continue,cu partenerul lor.

TAUR

Şansele financiare deosebite le binedispun şi le ajută să uite de tot stresul pe care au trebuit să-l suporte. Relaţiile cu partenerul de cuplu se îmbunătăţesc simţitor,datorită prietenilor şi activităţilor comune. Nativele mame sunt severe atât cu copiii lor,cât şi cu cei ai rudelor apropiate.

GEMENI

Au tot felul de preocupări prin care vor să-şi îmbunătăţească înfăţişarea. Ascultă sfaturile care li se dau în materie de modă,dar fac investiţii în locuinţă ori pentru cumpărarea unei case. Relaţiile colegiale sunt excelente,însă doresc să-şi schimbe profilul profesional.

RAC

Pline de idei de reorganizare a întregii lor vieţi,uită să se mai relaxeze şi-şi aleg ca divertisment doar munca. Dorinţa de afirmare este atât de puternică,încât uită de toate celelalte responsabilităţi. Prietenele le susţin toate demersurile şi le încurajează să-şi caute un partener mai potrivit.

LEU

Cele mai multe native se decid să facă cel puţin o călătorie în străinătate,fie pentru a se angaja,fie doar de plăcere. Majoritatea vor din tot sufletul să scape de datorii,aşa că recurg la metode mai puţin ortodoxe pentru a obţine eventual noi împrumuturi bancare. Miercuri,aproape toate primesc prietene în vizită,care uită să mai plece. În acest interval,celibatarele aleg partenerii cei mai nepotriviţi. Familistele au ocazia să-şi facă prieteni noi prin intermediul partenerului. Cheltuiesc prea mult,bazându-se pe promisiunile financiare excelente pe care le primesc. Starea de sănătate este excelentă,în afara celor care au probleme reumatismale ori cardiace.

FECIOARĂ

Cele mai multe native îşi vor îmbunătăţi în acest interval situaţia financiară şi vor reuşi să se impună în discuţiile cu partenerul lor de viaţă,care de altfel nu este deloc rău intenţionat. Celibatarele se decid să se căsătorească,însă cele mai multe trebuie să se interneze pentru scurt timp.

BALANŢĂ

Aceste native vor primi multe invitaţii de la prietene pentru petrecerea perioadei de concediu,însă vor prefera să le refuze,ştiind că fondurile lor sunt deja planificate. Mamele îşi ajută micuţii,iar familistele fără copii preferă să plece doar cu partenerul lor în călătorii inedite.

SCORPION

Exuberante şi energice,unele visează la vacanţe peste hotare,altele chiar le pun în practică. Cele mai multe însă vor cunoaşte o perioadă plină de activităţi deosebite,în care au putere de decizie şi posibilităţi unice de afirmare. Nu este exclus să apară sarcini neplanificate pentru cele căsătorite!

SĂGETĂTOR

Obosite de drumuri fără rost,lipsite de un buget stabil,introvertite în cele mai nepotrivite momente,acestor native le lipseşte dorinţa de afirmare. Atât familistele,cât şi celibatarele se bucură de o relaţie sentimentală deplină şi de înţelegere din partea partenerului de cuplu.

CAPRICORN

Prietenoase şi altruiste,se bucură de aprecierea şefilor şi colegilor în egală măsură. Familistele îşi apără cu străşnicie căminul şi implicit partenerul de cuplu,iar celibatarele consideră că nu pot fi fericite până nu merg la altar. Toate nativele tinere renunţă la concediile planificate.

VĂRSĂTOR

Afirmarea profesională continuă din ultima perioadă le aduce acestor native nu numai succesul sperat,ci şi o groază de adversare. Este posibil ca şi partenerul de cuplu să se sature de situaţiile stresante şi să susţină ca nativa să se retragă din activitate,tocmai când aceasta se află pe val.

PEŞTI

Excentrice şi ingenioase,sunt apreciate pentru capacitatea lor de a se concentra şi în cele mai stresante situaţii. Intervalul este favorabil pentru un concediu de vis peste hotare,exact aşa cum îşi doresc,numai că o parte dintre colegi le vor pune beţe în roate. Toate au reacţii verbale prea dure.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg