Horoscopul săptămânii 23-31 decembrie 2015

horoscop jpeg

Vrei să ştii ce-ţi rezervă astrele în dragoste, sănătate, familie şi bani în perioada următoare? Găseşti detalii în cele ce urmează!

BERBEC

Unele native plănuiesc concedii pe alte meleaguri,iar altele chiar sunt obligate să facă delegaţii în străinătate. Nici rudele apropiate,protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă. Week-endul e posibil să fie lipsit de odihnă,dar şi de activităţi plăcute.

TAUR

La mijlocul intervalului,relaţia cu persoana iubită este parcă din ce în ce mai tensionată,în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să le ţină nenumărate lecţii de conduită. Este posibil să nu reuşească să-şi achite datoriile şi să fie necesar să apeleze din nou la ajutorul prietenilor.

GEMENI

Majoritatea consideră că nici colegii,nici prietenii nu le sprijină suficient,iar obligaţiile le ţin departe de casă şi de familie. Opresc pentru moment deplasările foarte lungi şi fac investiţii pentru îmbunătăţirea stării de sănătate. Weekendul nu le aduce linişte.

RAC

Relaţia de cuplu este total instabilă şi nu se pot baza în niciun caz pe partenerul de viaţă. Marţi,îşi asumă mai multe activităţi profesionale decât pot finaliza şi intră în criză de timp. Întregul interval,majoritatea nativelor se ocupă de recuperarea unor moşteniri cu probleme.

LEU

De miercuri,se pot ivi rezultate financiare excelente şi relaţii colegiale excepţionale,însă numai pentru cele care nu se decid să părăsească actuala echipă. Majoritatea nativelor tinere au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa profesional niciodată. În weekend,unele pot primi cereri în căsătorie.

FECIOARĂ

În acest interval,celibatarele sunt din ce în ce mai conştiente că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice fel de propunere. Miercuri,casa le este plină de oaspeţi şi nu au cum să ocolească o întâlnire festivă cu o parte dintre foştii şi actualii amici.

BALANŢA

Nu le plac deloc schimbările la nivel profesional care au loc în acest interval,mai ales că nici din punct de vedere financiar nu mai fac faţă tuturor cheltuielilor comune. De miercuri,vorbesc foarte mult,îşi dezvăluie secretele şi fac excese prea periculoase pentru starea lor de sănătate.

ZODIA NOROCOASĂ-SCORPION

Preferă să nu mai vorbească cu nimeni despre intenţiile lor. Familistele vor să se separe imediat de persoana iubită,iar celibatarele vor să se căsătorească în secret,pentru a evita stresul unor critici nemeritate din partea rudelor prin alianţă. Aproape în fiecare zi apar şanse financiare,pe care însă nu toate nativele ştiu să le exploateze. Dorinţele se comasează pe aspectul căminului şi nu sunt puţine nativele care vor să facă un schimb de locuinţă fără prea multe şanse. Relaţiile cu propriii copii sunt din ce în ce mai imprevizibile pentru mamele tinere. Weekendul le oferă multe surprize sentimentale şi nu toate vor fi foarte plăcute.

SĂGETĂTOR

Invidiile provocate de succesele lor financiare excepţionale rămân la ordinea zilei întregul interval. Cele mai multe native doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale ori invers,însă au parte de reacţii agresive şi vor renunţa imediat,fără prea multe regrete.

CAPRICORN

Persoana iubită e mult prea stresată de propriile probleme profesionale pentru a fi capabilă să le înţeleagă cu adevărat în această perioadă. Cu toate că sunt foarte admirate şi adorate,preferă să-şi păstreze independenţa şi refuză cu tact avansurile erotice ale unor aventurieri de profesie.

VĂRSĂTOR

Consideră că în acest interval este necesar să acorde mai mare atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să-şi extindă activităţile lucrative pentru a putea oferi suficiente cadouri familiei lor. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice întregul interval din toate punctele de vedere.

PEŞTI

Întregul interval îşi afirmă personalitatea într-o manieră apreciată ca excesivă. Miercuri,vor prefera să „reconfigureze“relaţiile cu persoana iubită,pentru ca apoi să reorganizeze,după acelaşi tipic,începând de vineri,aproape toate relaţiile afective,familiale,profesionale şi amicale.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg