Horoscopul săptămânii 25 nov - 1 dec 2016

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptâmăna care urmează!

BERBEC

Foarte sensibile şi excentrice,majoritatea fac în acest interval excese şi călătorii de plăcere peste hotare. Relaţiile cu prietenele s-au îmbunătăţit simţitor,însă se simt nedreptăţite de colegii de serviciu şi nu pregetă să ia o atitudine drastică. Mămicile sunt severe,iar celibatarele nehotărâte.

TAUR

Amabile,mai ales în a doua parte a intervalului,nu au griji financiare,fiind favorizate şi de prosperitatea partenerului de cuplu. Toate fac călătorii de scurtă durată şi sunt indecise în activităţile profesionale. Starea de sănătate este mai bună ca niciodată,aşa că fac planuri peste planuri.

GEMENI

Ingenioase şi creative,au şanse profesionale continue,dar imprevizibile. Majoritatea visează la călătorii lungi,dar foarte puţine renunţă la activitatea profesională susţinută şi nu-şi permit decât scurte escapade. Îşi cuceresc partenerul,şi pe toţi cei cu care intră în contact,prin inteligenţă.

RAC

Foarte preocupate de situaţia lor financiară,nu renunţă la investiţii şi-şi motivează acţiunile prin cheltuieli casnice impuse de moment. Familistele se bazează pe posibilităţile partenerului,iar celibatarele visează la pretendenţi bogaţi. Unele native au la mijlocul intervalului aventuri secrete.

LEU

Voluntare şi pline de vitalitate,sunt prea ambiţioase la începutul intervalului. Familistele au în continuare mici neînţelegeri cu partenerul de viaţă,iar celibatarele îşi aleg cei mai potriviţi pretendenţi. Situaţia financiară este aproape falimentară şi nu se pot baza nici pe ajutoare familiale.

FECIOARĂ

Vor descoperi cu uimire că au la fel de mulţi prieteni şi duşmani. Sunt invidiate şi bârfite fără motiv. Multe au probleme de sănătate şi toate exclud orice călătorie mai lungă,preferând să lucreze. Relaţiile cu rudele prin alianţă se îmbunătăţesc,dar reacţiile partenerului de cuplu rămân bizare.

BALANŢĂ

Deşi au activităţi de finalizat,aproape toate vor prefera să plece într-un scurt concediu. Familistele reuşesc să-şi întoarcă împotrivă protectorii,amicii şi colegii,doar din speranţa că plecând vor scăpa de stres. Toate au de partea lor partenerii de cuplu,care realizează cât de obosite se simt.

SCORPION

Exuberante şi senzuale,majoritatea se vor încăpăţâna să-şi cimenteze relaţiile profesionale,fiind convinse că nu vor pierde şansele de a pleca peste hotare în concediu. Sunt sătule de drumuri şi consideră că partenerul de cuplu le exploatează financiar. Mămicile sunt cele mai fericite dintre toate.

SĂGETĂTOR

Încurajate de câştigurile de la începutul intervalului,vor planifica scurte deplasări în locuri îndrăgite. Cele mai multe continuă să se gândească la îmbunătăţiri ale locuinţei ori vor să se mute. Celibatarele au şanse să întâlnească partenerul perfect,dacă se decid să plece în concediu acum.

CAPRICORN

Atât familistele,cât şi celibatarele nu fac nimic fără aprobarea partenerului lor. Dispun de fonduri suficiente pentru a pleca în concedii,însă nu au timp şi sunt prea stresate de drumuri. Vor prefera să lege noi relaţii de prietenie şi să renunţe la colegele care le stresează.

VĂRSĂTOR

Prinse în vârtejul unor activităţi profesionale extinse,vor prefera să se afirme şi-şi vor pune la punct partenerii prea pretenţioşi. Exclud orice propunere de concediu şi au tendinţa să ţină adevărate discursuri celor care insistă să plece împreună. Celibatarele sunt avantajate în relaţiile amoroase.

PEŞTI

Construiesc,împreună cu prietenii fideli,un fel de scenarii menite să le facă mai prospere şi lipsite total de griji financiare. Cele mai multe dintre aceste native vor refuza să plece în concediu,dacă nu vor avea asigurate cele mai bune condiţii. Nu vor să meargă în niciun caz împreună cu prietenii sau rudele şi parcă nici pe partenerul de cuplu nu l-ar lua. Sunt confuze,romantice,sensibile şi au pretenţii care nu prea au şanse de reuşită. Nu este exclus ca nativele tinere să se îndrăgostească subit,iar familistele să se sature de tutela partenerului lor. Ceea ce pierd toate în empatie,câştigă prin pragmatismul deosebit. Pentru cardiace se exclude orice efort deosebit.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg