Horoscopul săptămânii 26 iunie - 2 iulie

1 74897 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 26 iunie - 2 iulie.

BERBEC

Nu se mai înţeleg deloc cu partenerul de cuplu,pentru că li se reproşează că nu sunt suficient de atente,mai ales când elaborează acte importante. Toate consideră că sunt nedreptăţite,dar nativele tinere se simt oarecum vinovate fiindcă sunt îndrăgostite şi se gândesc permanent la persoana iubită.

TAUR

Încep intervalul prin recuperarea unei sume de bani,care nu le ajunge decât pentru plata unor datorii. Relaţiile profesionale se îmbunătăţesc,mai ales dacă respectă sfaturile celor cu experienţă. Partenerul de cuplu este în continuare suficient de prosper ca să le susţină fără restricţii dorinţele.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Preocupate continuu de propria perfecţionare şi de depăşirea unor limite profesionale,se află permanent în centrul atenţiei. Sunt tratate doar cu mult respect,aşa că îşi doresc mai multă iubire. Cele care pleacă în călătorii lungi,în afara ţării,vor lega prietenii foarte frumoase şi deosebit de stabile. Micile nemulţumiri ori conflicte care apar,în acest interval,se datorează exclusiv familiei şi rudelor,care au impresia că îşi neglijează căminul. Starea de sănătate este excepţională,dar şi eforturile sunt prea mari. Celibatarele îl pot întâlni pe „Făt Frumos” în călătorii ori la cursurile de perfecţionare.

RAC

Apar noi motive pentru a face călătorii lungi. De această dată fie se căsătoresc rude sau amici şi nu pot lipsi de la nunţi,fie îşi găsesc joburi peste hotare. Toate vor încerca să facă economii,mai ales că sunt nevoite să muncească din greu pentru banii obţinuţi. Au noroc şi sunt foarte creative.

LEU

Se pot bucura de multe şanse financiare,însă o parte dintre ele plătesc taxe mari de succesiune ori pierd nişte moşteniri. Marţi,amicii le dau sfaturi folositoare,dar le şi critică suficient pentru a se rupe relaţiile. Persoana iubită nu mai ştie ce să creadă despre dv.,însă vă sprijină financiar.

FECIOARĂ

Foarte pragmatice,se decid să facă investiţii care le depăşesc cu mult veniturile. Cu toate că nu au suficientă răbdare,iar de diplomaţie nici nu poate fi vorba,vor face eforturi să-şi înţeleagă partenerul de cuplu şi să se împace cu rudele şi prietenii. Nu sunt excluse altercaţiile cu vecinii.

BALANŢĂ

Mult mai energice,gata să se lupte pentru drepturile lor şi să ia atitudine dacă sunt nedreptăţite,uită pentru o perioadă de amici şi prietene,fiind ocupate cu trierea ofertelor profesionale. Chiar şi drumurile le aduc noroc,doar că nu trebuie să renunţe la tratamentele ce le-au fost recomandate.

SCORPION

Pentru că sunt foarte pretenţioase,fără a justifica atitudinea lor ori schimbările pe care le impun,vor fi bârfite de aproape toată lumea din anturaj. Cu certitudine vor câştiga mai mulţi bani,dar nu vor obţine astfel mai multă simpatie din partea celor din jur. Pot apărea şi unele probleme renale.

SĂGETĂTOR

Unele native se vor îndrăgosti şi vor avea atâta încredere în noul partener,încât nu este exclus să accepte să se mute împreună. Altele vor fi mai dedicate carierei profesionale şi vor exclude orice formă de relaxare,ce le-ar „cheltui” timpul preţios. Toate au probleme financiare ori cu unii amici.

CAPRICORN

Este posibil să li se propună noi funcţii ori joburi,care să le dea speranţe pentru şanse financiare mai bune. Unele vor face cheltuieli majore în avans,altele sunt mai altruiste decât le poate permite „punga”. Cele mai norocoase vor face singure călătorii lungi peste hotare ori excursii prin ţară. 

VĂRSĂTOR

Nu au nicio şansă să se înţeleagă mai bine cu partenerul de cuplu,acesta găsind nemulţumiri chiar şi în succesul lor profesional. Unele se bazează prea mult pe noroc ori pe amice,altele pierd moşteniri din neglijenţă. Aproape toate „visează” la călătorii peste hotare ori la joburi în afara ţării.

PEŞTI

Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc continuu,iar celibatarele vor accepta în sfârşit propunerile matrimoniale. Sunt în continuare foarte exagerate în privinţa activităţilor profesionale pe care şi le asumă şi depun eforturi supraomeneşti pentru a se afirma. Starea de sănătate rămâne schimbătoare.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg