Horoscopul săptămânii 27 nov. - 3 dec.

horoscop jpeg

Descoperă previziunile astrologice pentru week-end şi următoarea perioadă, 27 noiembrie - 3 decembrie. Iată ce ţi-au pregătit astrele:

BERBEC

Mai atente cu propria locuinţă şi cu familia,se vor decide să organizeze programe de relaxare pentru toţi cei dragi. Celibatarele se căsătoresc din dragoste,fără a pierde din vedere partea financiară a relaţiei. Sunt obosite de drumuri şi de conflicte minore,dar continue,cu partenerul de viaţă.

TAUR

Şansele financiare le ajută să uite de stresul pe care au fost nevoite să-l suporte. Relaţiile cu partenerul de cuplu se îmbunătăţesc simţitor datorită prietenilor şi activităţilor comune. Nativele mame sunt în continuare severe atât cu propriii copii,cât şi cu aceia ai rudelor apropiate.

GEMENI

Amabile şi cuceritoare,au la începutul intervalului preocupări care au menirea să le îmbunătăţească înfăţişarea. Ascultă cu atenţie sfaturile care li se dau în materie de modă,dar fac în continuare investiţii în locuinţă ori pentru cumpărarea unei case. Relaţiile colegiale sunt excelente.

RAC

Cele mai multe native se decid să facă cel puţin o călătorie în străinătate,fie pentru a se angaja,fie doar de plăcere. În plus,vor din tot sufletul să scape de datorii,aşa că recurg la metode mai puţin ortodoxe pentru a obţine noi împrumuturi bancare. Joi,toate primesc prietene în vizită.

LEU

Pline de energie,aceste native uită să se mai relaxeze şi-şi aleg ca divertisment doar munca. Dorinţa de afirmare este atât de puternică,încât uită de aproape toate celelalte responsabilităţi. Prietenele le susţin nenumăratele demersuri şi le încurajează să-şi caute un partener mai „potrivit”.

ZODIA NOROCOASĂ-FECIOARĂ

Foarte serioase şi conştiincioase,se vor bucura în acest interval de o putere deosebită a discursului folosit în orice împrejurare. Cele mai norocoase din acest punct de vedere sunt nativele mame,care reuşesc să-şi convingă copiii că trebuie să-şi modifice planurile de viitor. În această perioadă,vor câştiga bani mult mai uşor,însă datoriile sunt mari şi bucuria mică. Starea de sănătate este mult îmbunătăţită,iar partenerul de viaţă le recunoaşte eforturile în faţa rudelor apropiate. Unele native sunt totuşi necăjite de amânarea unor deplasări,iar reacţiile pot fi imprevizibile. Cele tinere se vor maturiza în timp record,iar cele mature vor merge mai des la medic.

BALANŢĂ

Vor primi multe invitaţii de la prietene pentru petrecerea concediului,însă vor prefera să le refuze,ştiind că fondurile lor sunt planificate pentru alt fel de investiţii. Mamele îşi ajută odraslele,iar familistele fără copii preferă să plece cu partenerul în călătorii inedite.

SCORPION

Unele visează la vacanţe peste hotare,altele chiar le pun rapid în practică. Cele mai multe vor cunoaşte o perioadă plină de activităţi deosebite în care au deplină putere de decizie şi posibilităţi unice de afirmare. Nu este exclus să apară sarcini neplanificate pentru tinerele căsătorite.

SĂGETĂTOR

Obosite de drumuri fără rost,lipsite de un buget stabil,introvertite în cele mai nepotrivite momente,le lipseşte dorinţa de afirmare,dar sunt fericite. Atât familistele,cât şi celibatarele se bucură de o relaţie sentimentală deplină şi de o înţelegere deosebită din partea partenerului de cuplu.

CAPRICORN

Se bucură de aprecierea şefilor şi colegilor în egală măsură. Familistele îşi apără căminul şi implicit partenerul de cuplu,iar celibatarele consideră că nu pot fi fericite până nu se căsătoresc. Toate renunţă la concediile planificate şi doar unele acceptă să plece trei zile în vacanţă.

VĂRSĂTOR

Afirmarea profesională le aduce acestor native nu numai succesul sperat,ci şi o groază de adversari lipsiţi de scrupule. E posibil ca şi partenerul de cuplu să se sature de situaţiile stresante şi să susţină ca nativa să se retragă din activitate,tocmai când aceasta se află pe val.

PEŞTI

Sunt apreciate pentru capacitatea lor de a se concentra şi în cele mai ciudate şi stresante situaţii. Intervalul e favorabil pentru un concediu peste hotare,exact aşa cum doresc,numai că o parte dintre colegi le vor pune beţe în roate. Toate au un comportament excesiv şi reacţii verbale dure.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg