Horoscopul săptămânii 28 oct - 3 nov 2016

1 73203 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Primiţi în continuare cadouri,deşi nu există vreun motiv special. Vă bucuraţi întreg intervalul de aprecieri şi felicitări,însă întârzie o promovare profesională. Sunteţi apreciată pentru tactul de care daţi dovadă în situaţii neobişnuite.

TAUR

Nu este indicat pentru nimeni,dar mai ales pentru dv.,să participe la dezamorsarea unui conflict abordând o manieră combativă. Vă este din ce în ce mai greu să fiţi blândă şi vă încăpăţânaţi să nu faceţi niciun fel de rabat nimănui. Estimaţi cu precizie pierderile din investiţiile planificate.

GEMENI

Este foarte adevărat că încă mai visaţi la marea iubire,dar vă decideţi să nu vă mai confesaţi nimănui. Ştiţi cum să abordaţi persoanele mai în vârstă în aşa fel încât să nu aibă impresia că sunt inutile. Primiţi un mic ajutor financiar  neaşteptat,dar deosebit de folositor. Sunteţi răscolită de gânduri şi vă lăsaţi cuprinsă de melancolie,fără nicio motivaţie,punând probleme persoanei iubite. Admiteţi că sunteţi emotivă şi că este de preferat să fiţi mai diplomată cu cei dragi. Senzualitatea dv. constituie deja un handicap prin atenţia exagerată pe care o atrageţi.

RAC

Vi se cere să fiţi discretă,numai că sunteţi prea bucuroasă pentru a rezista ispitei de a vă lăuda celor dragi. Rudele vă cunosc prea bine pentru a mai insista,dar la serviciu lucrurile stau altfel. Sunt doar promisiuni,aşa că mai aveţi răbdare! Refuzaţi orice sugestie de a vă schimba.

LEU

Deşi aţi promis că nu veţi mai accepta din partea celor dragi niciun afront,preferaţi să le fiţi complice,decât să fie pedepsiţi cu severitate. Cei dragi vă consideră suspicioasă,însă bănuielile dv. se dovedesc mai aproape de realitate decât ar crede cineva. Relaţiile parteneriale se radicalizează.

FECIOARĂ

Se pare că nu vă mai e frică de nimeni. Marţi,este posibilă o pagubă majoră de bani,dacă v-aţi implicat în afaceri cu rudele. Din păcate,vă lipseşte total răbdarea şi compasiunea. Un control medical pentru dv. se dovedeşte necesar. Sunteţi penalizată într-o manieră originală.

BALANŢĂ

Sunteţi o persoană de încredere şi se pare că veţi începe să consideraţi că această apreciere constituie uneori un handicap. Constataţi că nu mai aveţi timp liber deloc. Primiţi atât de multe laude din partea colegilor,încât deveniţi suspicioasă. Descoperiţi că sunteţi minţită de cel iubit.

SCORPION

Cei din anturaj au nevoie de sprijinul dv. şi nu trebuie să vă supăraţi,ci doar să le atrageţi atenţia că exagerează. Descoperiţi că sunteţi mai cunoscută decât credeaţi. Popularitatea se dovedeşte a fi un factor de stres. Deşi dreptatea este de partea dv.,nu aveţi nicio şansă să fiţi crezută.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă faceţi cheltuieli multe,iar femeile din anturaj vă critică şi rudele nu vă mai bagă în seamă deloc,aveţi noroc şi energie cât pentru două persoane. Nu vorbiţi mult,acţionaţi fără să cereţi sfatul nimănui şi obţineţi succes după succes. Se vor radicaliza aproape toate conflictele.

CAPRICORN

Poate apărea un conflict familial care se stinge în weekend. Puneţi bazele unui statut social de excepţie,care vă conferă şi mai multă siguranţă. Sunteţi felicitată,primiţi cadouri,bani ori invitaţii în alte ţări. Vineri,apare o şansă financiară prin care se pot anula amenzi ori alt fel de datorii.

VĂRSĂTOR

Sunteţi în pericol din cauza programului încărcat. Este momentul să faceţi o pauză,pentru a nu apărea un blocaj psihic general. Cu orice ocazie,puneţi în practică aşa zisele dv. calităţi de mediator. Sunteţi obligată să faceţi un memoriu pentru ca opiniile dv. să fie luate în seamă de şefi.

PEŞTI

Aveţi nevoie de linişte pentru a vă dedica noilor activităţi diverse şi bănoase. Nu sunteţi de acord cu risipa pe care o fac partenerul de viaţă şi colaboratorii apropiaţi. Luaţi decizii pentru a-i îndepărta de resursele financiare. Vi se impune un regim alimentar şi vă supuneţi… câteva ore.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg