Horoscopul săptămânii 29 iulie - 4 august 2016

1 73789 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează!

BERBEC

Nu sunteţi mulţumite de relaţia de cuplu,dar pentru că trebuie să plecaţi la drum,sunteţi preocupate doar de reorganizarea activităţilor profesionale. Speranţele de a călători de plăcere dispar,iar persoana iubită tace în orice împrejurare. Vă e dor de puţină cicăleală şi de declaraţii pasionale.

TAUR

Nativele care doresc să-şi schimbe locul de muncă sunt privilegiate. Celibatarele au şanse să se căsătorească în cele mai bune condiţii. Aveţi prea mult de lucru ca să vă mai pierdeţi vremea cu şuete amicale. Excludeţi orice intruziune în viaţa dv. şi vă bucuraţi doar de prezenţa persoanei iubite.

GEMENI

Nu vor mai avea suficient timp pentru a lucra,din cauza obligaţiilor birocratice. Persoana iubită are o atitudine foarte schimbătoare. Vi se oferă multiple şanse de a pleca peste hotare,dar familia şi prietenii vă împiedică să luaţi decizia în timp util.

RAC

Persoana iubită nu e mulţumită de dv.,în primul rând din cauza lipsei de timp liber şi apoi pentru refuzul de a accepta noile oferte de muncă. Fericirea dv. se raportează acum la cât de departe veţi putea călători cu persoana iubită. Activitatea profesională vi se pare lipsită de viitor.

LEU

Vor face călătorii în interes de serviciu şi le vor impune colegilor un ritm obositor. Persoana iubită vă acuză din nou de avariţie. Nu luaţi în seamă şansele de a pleca în străinătate,doar pentru că vor apărea unele pagube. Partenerul de cuplu preferă să nu se amestece,dar vă dă ca exemplu negativ.

FECIOARĂ

La începutul intervalului,vor prevala interesele profesionale pentru toate nativele mature. Ulterior,cele care au copii vor face tot posibilul să-i ajute pe diverse căi şi simt o plăcere aproape erotică să se dăruiască prin muncă. Sunt mai jucăuşe decât de obicei şi-şi recuceresc partenerul,chiar dacă rămân nemulţumite de el. Vor continua să facă schimbări prin casă şi nu sunt puţine nativele care speră să cumpere o locuinţă mai potrivită. Vor câştiga bani mai uşor (unele chiar cred în jocuri de noroc). Celibatarele fac planuri pentru o nuntă ca-n poveşti. Sănătatea le este pusă în pericol,doar dacă iau medicamente recomandate de prietene ori rude.

BALANŢĂ

Cu speranţa că veţi scăpa de datoriile care se tot acumulează,veţi accepta joburi noi,care însă vă ţin departe de casă şi de familie. Vă îndrăgostiţi de cine nu trebuie,tocmai acum când sunteţi presată să acceptaţi joburile cele mai grele şi mai neinteresante.

SCORPION

Veţi face cheltuieli mai mari pentru satisfacerea unor plăceri personale. Nativele mame plătesc din greu pentru educaţia copiilor majori. Toate se bucură de noroc financiar,dar este bine să nu ia în seamă indicaţiile persoanei iubite,chiar dacă pare bine intenţionată.

SĂGETĂTOR

Sunteţi preocupate să faceţi investiţii profitabile şi ajungeţi acasă târziu,aşa că familia vă cam boscorodeşte. Uitaţi să plătiţi nişte datorii,însă faceţi cheltuieli cu nemiluita pentru persoana iubită. Sunteţi tot timpul pe drumuri,dar vă influenţaţi amicii.

CAPRICORN

Nu v-aţi mai bucurat de mult de atâtea reuşite financiare şi aveţi impresia că situaţia va fi veşnică. Vă canalizaţi energia pentru exploatarea tuturor resurselor. Vă miraţi şi dv. cât de puţin interesante vi se par activităţile profesionale. Veţi fi ocupate să vă recuperaţi unele pierderi financiare.

VĂRSĂTOR

Trăiţi fiecare clipă din plin,cu o poftă de viaţă de invidiat. Nimeni nu înţelege însă de ce refuzaţi şansele profesionale. Afirmarea profesională e indiscutabilă întreg intervalul şi nu vă rezervă surprize,însă situaţia sentimentală nu va fi la fel de satisfăcătoare.

PEŞTI

Succesele profesionale nu pot înlocui tandreţea de care aveţi nevoie. Stresate de lipsurile financiare,bateţi recordurile profesionale. Ideile dv. sunt apreciate,dar puţini le pot înţelege. Sunteţi foarte prolifică şi doar persoana iubită vă poate opri când începeţi să faceţi demonstraţii savante.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg