Horoscopul săptămânii 29 septembrie - 5 octombrie 2017

1 81888 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea săptămână!

Berbec

În prima jumătate a săptămânii, au tot felul de idei care de care mai bune. Pentru a obţine rezultatele pe care le doresc, trebuie să se gândească bine, apoi să acţioneze. Schimbări vor fi, indiferent dacă le place sau nu. Se vor comporta aşa cum ştiu ele să fie, glumeţe, mână largă. Succesul le învăluie ca un halou perpetuu, iar ele trec acum printr-o perioadă foarte bună.

Taur

Să fie pregătite, deoarece lucrurile se pot complica din cauza modului în care comunică. Merită să lupte pentru ideile la care ţin, iar roadele vor apărea până spre finalul primei decade. Să folosească săptămâna pentru a crea, pentru a da minţii lor un răgaz să analizeze ce este de făcut, să nu îşi facă griji, pentru că nu vor fi probleme.

Gemeni

Se vor linişti în mijlocul familiei. Mai mult, sunt atractive pentru partenerii lor, iar copiii sunt topiţi după ele. Sunt frumoase şi exercită o fascinaţie extraordinară asupra celor pe care îi iubesc. Dacă sunt singure, vor găsi omul care să facă să le bată inima mai repede. Este cineva care vrea să fie mai tot timpul în preajma lor. Poate fi chiar persoana alături de care îşi vor trăi toată viaţa.

Rac

Dacă sunt persoane pe care nu le vor în jurul lor, le vor îndepărta într-un mod elegant. Cel mai bun lucru este că se retrag într-un colţ şi evaluaează lucrurile – unde au ajuns, de ce acum, ce vor mai departe. Le va fi relativ uşor să facă schimbări odată ce înţeleg ce trebuie modificat.

Leu

Să facă eforturi pentru a vindeca durerile cauzate de trecut şi pentru a comunica mai bine cu partenerul – ceea ce nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atente la nevoile celor de lângă ele. E nevoie să facă o radiografie a propriilor sentimente. Pe de altă parte, să nu uităm că le place să reflecteze asupra necunoscutului.

Fecioară

Ar trebui să se aştepte la o serie de schimbări în munca de zi cu zi. La prima vedere vor părea nejustificate. Totuşi, este spre binele lor să-şi reevalueze obiceiurile, să le abandoneze pe cele vechi care le obosesc şi le pun în pericol sănătatea. Comunică foarte bine, deci să nu le mire că colegii vor să se afle în preajma lor.

Balanţă

Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ele în această perioadă. Cu cât se vor concentra mai serios să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare şi nu au de ce să-şi facă probleme. Ar vrea ca toată lumea să facă numai ce-şi doresc ele, dar nu se poate întotdeauna.

Scorpion

Să fie pregătite pentru o schimbare majoră în viaţa de familie, care le va aduce în atenţie probleme pe care le-au neglijat şi care trebuie rezolvate înainte de orice. Relaţia cu copiii ar trebui să le dea un sentiment de om care ştie ce face, deoarece vor fi nevoite să deschidă liniile de comunicare cu ei. Creativitatea lor proverbială le va ajuta.

Săgetător

Cele care sunt într-o relaţie se îndreaptă cu repeziciune spre o căsătorie. Există foarte mult dinamism în relaţiile lor şi le este recomandat să permită iubirii să înflorească. Vor fi foarte active şi dacă îşi doresc un copil, acum îl pot planifica fără probleme. Cele singure vor putea găsi dragostea mai aproape decât cred.

Capricorn

Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg îşi dezvăluie secretele. Le-aş sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşe. Vor găsi elementul estetic în orice acţiune şi asta le face să deţină controlul. Pasiunile vor ieşi la iveală, stimulate de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Îşi pot pune în valoare ideile abia spre sfârşitul săptămânii.

Vărsător

Vitalitatea şi încrederea în sine sporesc, de acea presupun că este o săptămână bună să profitaţi de toate activităţile intelectuale care se ivesc. Studiu, scris, oricare din aceste laturi poate să le aducă succesul. Imaginaţia lor va fi debordantă şi vor avea idei originale, dovada minţii lor creative. Totul depinde de modul în care îşi pot transforma ideile în fapte.

Peşti

Sunt gata să-şi reevalueze viaţa şi să trăiască pentru ele însele. Trebuie să echilibeze această libertate pe care şi-o asumă cu deschiderea şi talentul lor social pentru a-şi atinge obiectivele. Flexibilitatea şi afirmarea sunt mai mult decât necesare pentru personalitatea lor. De asemenea, spiritualitatea le va capta atenţia săptămâna aceasta.

Astrograma săptămânii

„Vă rog să-mi spuneţi la ce să mă aştept în următorul răgaz de timp pe care mi-l va hărăzi Dumnezeu pe acest pământ!“ – Liliana Alina Davidovici, născută pe 10 aprilie 1933, la ora 02.00, în Cluj

Longevitatea dvs. poate fi pusă pe seama Ascendentului în Capricorn, un simbol al senectuţii. Saturn, stăpânul său, este în cel de-al doilea domiciliu, Vărsător, de aici înţelepciunea cu care priviţi viaţa. Pluto în Casa căsătoriei semnalează transformările la care v-a fost supusă permanent viaţa de cuplu. Nu spun că viaţa este uşoară şi nici că nu suferiţi de bolile specifice vârstei. Vă număraţi printre cei care au trăit un ciclu uranian de 84 de ani. Posibil ca în următoarele luni să vă doriţi să rezolvaţi o serie de probleme care ţin de pecuniar, de urmaşi, de dvs., de casa în care locuiţi. Posibile relaţii cu străinătatea.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg