Horoscopul săptămânii 3 - 9 iulie

1 67107 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 3 - 9 iulie.

BERBEC

Duioşia faţă de persoana iubită este însoţită de dorinţă de răzbunare,iar dragostea,de răzvrătire şi critică. Mult mai combative,aceste native se consideră invulnerabile şi acţionează ca atare. În sufletul lor,se strâng multe nemulţumiri şi îşi fac nenumărate procese de conştiinţă nemeritate.

ZODIA NOROCOASĂ – TAUR

Vă găsiţi în situaţia de a împrumuta bani pentru coşul casei,dar nu vă pare deocamdată rău. Pot apărea şi câştiguri „consistente” neaşteptate,pe care însă le risipiţi cu nonşalanţă. Vizitele primite vă irită,la începutul intervalului,din cauza orelor nepotrivite. Performanţele dv. profesionale sunt invidiate de aproape întregul anturaj,aşa că veţi încetini puţin ritmul. Cele mai multe native se îndrăgostesc şi au impresia că nu pot scăpa decât prin iubire de nenumăratele tensiuni cotidiene. Starea de sănătate este „tulburată” doar de neînsemnate colici abdominale ori de dureri de picioare. Faceţi din proprie iniţiativă multă mişcare,iar rezultatele sunt prea puţin încurajatoare.

GEMENI

Întreg intervalul,se înregistrează o stare critică din punct de vedere financiar (sunteţi nevoită să faceţi cheltuieli suplimentare pentru partenerul de viaţă ori pentru familia acestuia). Indiscreţiile sunt periculoase şi ar fi bine să le evitaţi,chiar dacă sunteţi îndemnată de către prieteni.

RAC

Este bine să nu faceţi declaraţii amănunţite despre planurile,proiectele dv. de viitor,pentru a nu avea surprize foarte neplăcute,tocmai din partea partenerului de viaţă. Libertatea de exprimare şi de acţiune este restrânsă întreg intervalul pentru fapte de care nu sunteţi vinovate în niciun fel.

LEU

E posibilă miercuri o criză a organelor afectate deja de boli (nativele fără probleme până acum,tinere ori vârstnice,vor avea dureri la picioare ori migrene persistente). Mare atenţie se recomandă îndeosebi nativelor tinere,ce vor face afirmaţii profesionale gratuite sau chiar lipsite de logică.

FECIOARĂ

Se simt „înghesuite” din toate părţile,sunt foarte ocupate şi nu mai au niciun pic de timp pentru familie sau persoana iubită. Nu vor abandona nimic din ceea ce fac,sunt mai ambiţioase decât au fost vreodată şi vor trece cu bine de toate problemele care apar constant. Sentimentalismul dv. e anulat.

BALANŢĂ

Primiţi întreg intervalul propuneri pentru o călătorie lungă. Pentru viitorul dv.,comportamentul de acum se va dovedi cea mai bună încurajare a planurilor considerate extravagante de către adversari. Nu uitaţi că şansele pe care le aveţi,la mijlocul intervalului,dezvăluie cât sunteţi de norocoasă!

SCORPION

Veţi purta discuţii marţi şi vineri cu cei dragi şi aveţi sprijin puternic din partea unor persoane importante. Deveniţi mult mai obiective şi mai atrase de munca rudelor iubite. Veţi reuşi să recâştigaţi miercuri aprecierea unor persoane care v-au exclus,nu de multă vreme,din cercul lor intim. 

SĂGETĂTOR

Vi se contestă încă de la începutul intervalului „drepturile” pe care le aveţi asupra unor persoane sau pur şi simplu nu sunteţi lăsată să participaţi la un fel de reuniune de familie. Miercuri,sunteţi criticată chiar şi de rude. Reacţionaţi cu mai multă blândeţe şi amabilitate decât până acum.

CAPRICORN

Starea de sănătate e cam precară şi nu este exclus să se agraveze bolile de care suferiţi,mai ales dacă veţi continua să faceţi excese alimentare. Activitatea profesională este însă susţinută în continuare fără pauze. Evenimentele majore lipsesc,dar exprimarea dv. devine violentă din cauza oboselii.

VĂRSĂTOR

Aveţi senzaţia stranie că menirea dv. este să descurcaţi problemele altora,chiar dacă vă loviţi de tot felul de obstacole iminente. Este foarte posibil ca întreg intervalul să vă simţiţi atât de bine,încât să nu mai ţineţi deloc seamă de anumite indicaţii şi să faceţi eforturi fizice regretabile. 

PEŞTI

În afara unor conflicte cu o parte din femeile din anturaj,vă bucuraţi de linişte şi chiar vă plictisiţi. Vi se recomandă,miercuri sau joi,să nu lipsiţi de la niciun fel de întâlnire,deoarece întregul interval comunicaţi uşor şi sunteţi foarte expresivă. Partenerul de viaţă e mai tot timpul absent.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg