Horoscopul săptămânii 3-9 noiembrie 2017

1 77854 original jpg jpeg

Proiecte aparent irealizabile încep să devină realitate, în mod surprinzător, pentru nativii unor zodii. Pentru alţii însă, apar oportunităţi care le scapă printre degete, situaţii conflictuale la locul de muncă şi tensiuni cu partenerul de viaţă. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada următoare!

Berbec

Să treacă la materializarea unor proiecte uitate. Ceea ce n-au reuşit să rezolve în câteva săptămâni vor face în câteva ore. Centrul de greutate se mută pe segmentul profesional, reuşita unor negocieri le reaşează la masa tratativelor dacă au funcţii de răspundere. Le-aş sugera să facă o serie de controale medicale, pentru liniştea lor.

Taur

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Apar posibile contracte, discuţii, interviuri pentru un loc de muncă pentru cele care nu au. Este o perioadă bună. Vorbim de un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care le-a chinuit mai bine de un an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea lor legată de cercul de prieteni. Iau o decizie legată de studii.

Gemeni

Spontaneitatea şi comunicarea le transformă în staruri, dar să fie atente, căci accesele de vedetism nu le fac bine. Calme şi ponderate, ele pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu se gândeşte să le caute. Cele care îşi doresc un loc de muncă discută şi semnează, ceea ce nu este rău deloc.

Rac

Să fie atente la o mică dispută la serviciu, nu de alta, dar se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial. Să nu dea curs provocărilor, să ia lucrurile cum sunt şi să-i lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nici măcar nu le aparţin. Cele care au de susţinut un examen să-şi stăpânească emoţiile, căci astrele sunt de partea lor.

Leu

Au dispoziţii schimbătoare, acum râd, acum plâng, acum tună şi fulgeră, de nu mai ştie omul cum să le ia. Astrele lovesc în sistemul de relaţii şi sănătate. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că, dacă pot, să-şi ia un concediu, care să le ţină departe de conflicte. Evitând certurile de la serviciu, rămân cele domestice, şi iar nu e bine.

Fecioară

Alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate, unde să pună pe picioare o mică afacere. Pentru alte doamne poate fi vorba de o reorientare profesională pe care ar trebui să o ia în calcul, o schimbare a structurii unui proiect.

Balanţă

Doamnele sunt obligate să găsească soluţii salvatoare. Dacă au păţit ceva, undeva, în trecutul lor, durerea a fost atât de mare încât s-a creat un tipar subconştient şi acţionează în consecinţă. Totuşi, au energia care le ajută să depăşească momentele de tensiune.

Scorpion

Cele care lucrează în sectorul legislativ sau juridic vor repurta o victorie uimitoare, dar să nu uite că o victorie nu înseamnă că au câştigat şi războiul. Este foarte bine susţinut segmentul comunicării în special pentru cele tinere. Este posibil să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Dacă au de dat un examen, vor avea parte de reuşită.

Săgetător

O supraestimare a ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante, deoarece cineva care este de mult timp cu ochii pe ele le va sufla de sub nas un post. Saturn arată că au duşmani vechi. Vor lua o hotărâre care vizează copiii şi aspectul financiar. La locul de muncă, trebuie să se elibereze de ceea ce este vechi. Situaţiile conflictuale se cer rezolvate.

Capricorn

Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat. Din fericire, nu este afectat segmentul financiar. Să fie atente, căci sunt oportunităţi care le pot scăpa printre degete. Prin urmare, să analizeze, să caute, să compare şi să sintetizeze probabilităţile, pentru că de acolo ar putea sări iepurele.

Vărsător

Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă le poate aduce notorietate şi încă o dată, dacă mai era nevoie, recunoaşterea acestor talente. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în ceea ce priveşte o tranzacţie imobiliară ori a unui teren. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor.

Peşti

Este posibil ca unele doamne să afle că soţii lor au trecut şi prin iatacul unor prietene. Când este vorba de iubit, au o strategie: recurg la şantajul emoţional. Cele care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să-l găsească, iar tinerele care au aplicat la colegii şi universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile.

Astrograma săptămânii

 „Vă rog să-mi spuneţi dacă mai am o şansă la un partener de viaţă! Sunt văduvă şi am dus cu soţul meu o viaţă de coşmar, din toate punctele de vedere.“ – Viorica Şerban, născută pe 13 ianuarie 1949, la ora 23.00, în Cocani, judeţul Vaslui.

Un Capricorn cu Ascendentul în Balanţă: încăpăţânatul şi persuasivul s-au contopit în personalitatea ta. Adăugăm şi Luna în Rac, dorinţa de a avea o familie şi apoi sufocarea acesteia cu prea multă dragoste. Trei elemente care pot sugera o viaţă de coşmar pentru o femeie care nici nu a ştiut cum să spună ce-şi doreşte. Şi peste toate cele amintite, o cruce cardinală, cred că vorbim şi despre o nepotrivire. Posibil să existe o şansă pentru viitor. Cu configuraţia astrală care te defineşte, nu eşti femeia căreia să-i placă singurătatea, deşi, la prima vedere, Soarele din Capricorn sugerează asta. Vezi spre sfârşitul lunii, până la Revelion, pe cine vei cunoaşte. Nu te arunca cu capul înainte, ci analizează de ce ai avut o viaţă grea, altfel vei atrage acelaşi tip de bărbat ca şi fostul soţ.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg