Horoscopul săptămânii 30 iunie - 6 iulie 2017

1 75325 original jpg jpeg

Decoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Să fie atente la ce spun, la ceea ce li se propune pentru eficientizarea muncii şi la observaţiile pe care le fac ceilalţi, pentru că nu sunt lipsite de fond. Câştigurile vor fi consistente şi liniare. Banii vor veni în special din munca proprie şi din contracte pe care le-au încheiat la sfârşitul anului trecut.

Taur

Cunoscuţii le vor fi alături şi le vor ajuta să se adapteze noilor condiţii şi cerinţe dar şi să identifice oportunităţile. Vor cheltui pe negândite, dar vor şi câştiga, fiind extrem de tentate să facă orice pentru a obţine bunăstarea financiară. Nu vor ieşi niciodată în faţă, pentru că vor ştii că nu vor putea să-şi susţină punctul de vedere atunci când vor fi întrebate din ce trăiesc.

Gemeni

A venit momentul să realizeze că trebuie să-şi sporească veniturile, dar, cum ele sunt şi nişte cheltuitoare fără pereche, le-aş sugera să fie foarte atente cum vor umbla cu actele şi cum îşi vor administra bugetul şi banii, ca nu cumva să se întindă mai mult decât le ţine plapuma. Dacă le place să mai joace la loto din când în când, vor trebui să aibă grijă ca nu cumva să fie trase pe sfoară.

Rac

Vor fi active şi vor fi nevoite să ia decizii rapide, să demonstreze că se poate conta pe ele. Interesant este că dragostea lor este acum strâns legată de finanţe. Va fi un aspect fundamental, care le va face să se gândească la siguranţa emoţională în aceeaşi măsură în care se vor gândi şi la siguranţa financiară. Nu vor permite nimănui să le dea sfaturi în domeniu. Dimpotrivă, îşi vor feri investiţiile de ochii lumii.

Leu

Nevoia de socializare le face să fie când sobre, când excentrice. Ba sunt retrase, ba ies prea mult în evidenţă. Fuga de realitate nu este o soluţie. Nici să ţină totul în ele nu este bine. Dacă au o persoană care să le asculte şi alături de care îşi găsesc echilibrul interior, aceasta le va face să depăşească problemele. Energia lor se va concentra pe studii care le redau încrederea în forţele proprii.

Fecioară

Niciodată nu vor fi de acord să stea cu braţele încrucişate şi să nu facă nimic. Vor fi surprinse că vor găsi sprijin acolo unde se aşteptau mai puţin ori vor rezolva problemele profesionale pe căi nebănuite. Concesiile le vor aduce şansa să materializeze lucrurile dorite. Tot ceea ce fac, că este muncă brută sau cercetare, este cu siguranţă favorizat, în special datorită noilor contacte.

Balanţă

Tandreţea lor cunoaşte o paletă de nuanţe care le sporeşte farmecul, şi vor găsi nenumărate resurse interioare să-şi consolideze relaţia. Vor rezolva problemele amiabil, în armonie cu principiile lor de viaţă, fără a pierde din intensitatea afectivă care le este tipică. Duminică, vor trece prin stări contradictorii. Dacă vor face faţă acestor distorsiuni, progresele vor fi mici, dar sigure.

Scorpion

Rigoarea şi profesionalismul le vor face să lucreze peste program. Nu vor ezita să compare, să evalueze, nu vor ceda impulsului de a achiziţiona. Au făcut o dată greşeala de a cumpăra cu ochii închişi şi au plătit mai mult decât făcea, deci nu se va repeta. Nu vor risca şi vor verifica fiecare detaliu înainte de a scoate un ban din buzunar.

Săgetător

Impulsul pe care îl resimt le îndeamnă ca înainte de a aborda o problemă să se gândească la consecinţe. Dorinţa de a acţiona arată că sunt femei cu picioarele pe pământ şi cu influenţă benefică asupra celor din anturaj. Este nevoie să-şi evalueze relaţiile, pentru a se proteja de judecata simplistă, meschină şi egoistă a celor din jur.

Capricorn

Atingerea scopurilor profesionale va fi un test permanent, iar posibilităţile de reuşită sunt reale. Influenţele plutoniene şi ale Soarelui dau uşurinţă spre materializarea proiectelor personale. Se vor lansa în cheltuieli pentru casă şi pentru ele, o sursă de schimbare completă a modului lor de viaţă. Succesul va veni de aici, nu trebuie decât să acorde atenţia cuvenită.

Vărsător

Dau dovadă de talent diplomatic, poate şi pentru că Jupiter în Balanţă le dă acea înţelepciune care le cenzurează ieşirile temperamentale şi care se va dovedi benefică pentru ele. Locul de muncă le va da satisfacţia recunoaşterii şi afirmării pe termen lung. Le-aş sfătui să aibă răbdare, să lase lucrurile să curgă de la sine.

Peşti

Vor detecta cu o precizie uluitoare intenţiile celor care vor să le bage beţe în roate. Vor trebui să acţioneze după un plan bine gândit, împărţit în etape succesive. Îşi vor atinge scopurile ţintite, chiar dacă de multe ori ceea ce fac pare pentru unii pierdere de timp. Pivotul acţiunilor acestor native este realitatea imediată şi discuţiile deschise, la obiect.

Astrograma săptămânii

„Am nişte necazuri şi nu ştiu cum să ies din ele. Aş dori să ştiu dacă am vreo şansă de rezolvare.“ - Ruxandra Mona Ţigău, născută pe 4 august 1974, la ora 6.00, Bucureşti.

Voi încerca să punctez anumite elemente. Leu cu Ascendentul în Leu. Ai tendinţa de a controla lucrurile şi de a-ţi face duşmani la tot pasul. Marte în Casa personalităţii, în Fecioară, arată că nu poţi să taci, mai precis nu ai răbdarea de a-l asculta pe celălalt, iar munca pentru tine este o mare provocare. Lilith în opoziţie cu Soarele arată că nu-ţi foloseşti intuiţia, deşi ai una foarte puternică. Ai o perioadă bună. Se vor rezolva o serie de aspecte profesionale şi chiar relaţionale, dar aş vrea să fii puţin atentă şi la partea spirituală. Pe de altă parte, ai grijă puţin şi de sănătate! Eşti la vârsta la care în organism se produc mari schimbări fiziologice.

Credit foto:Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg