Horoscopul săptămânii 30 sept - 6 oct 2016

1 74450 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în următorea săptămână!

BERBEC

Sensibile şi inspirate,vă decideţi să plecaţi într-o vacanţă mult visată ori să renovaţi propria casă sau chiar să vă mutaţi. Stresul maxim se înregistrează joi. Lipsa de răbdare a colegilor vă irită,aşa că veţi lua imediat atitudine,însă va trebui să suportaţi şi reacţiile şefilor.

TAUR

Până luni,puteţi să-i cuceriţi pe cei din jur cu un surâs,pentru ca ulterior să apară şanse financiare mai puţin obişnuite,dar plăcute. Persoana iubită nu mai are când să-şi spună părerea,deoarece vorbiţi fără încetare. Planificaţi la mijlocul intervalului o întâlnire cu prietenii,din plictiseală.

GEMENI

Sunteţi susţinută financiar din plin de şanse ieşite din comun. De luni,persoana iubită se întrece în a vă uimi prin atenţiile care vi le acordă. Majoritatea nativelor consideră că nu-şi exploatează şansele financiare,mai ales când se afirmă prin idei care revoluţionează activitatea profesională.

RAC

Romantice şi sentimentale ca de obicei,veţi face multe excese,care vă pot pune şi sănătatea în pericol. Anulaţi pe neaşteptate plecările în concediu. Cheltuiţi mulţi bani şi vă împrumutaţi cu uşurinţă pentru a satisface plăcerile de moment ale persoanei iubite.

LEU

Foarte pretenţioase,nu veţi accepta nici cel mai mic rabat de la asumarea responsabilităţilor,chiar dacă sunteţi acuzate de birocraţie. Situaţia financiară este excepţională,însă toate prind curaj şi investesc în neştire. Unele native se îndrăgostesc,altele se căsătoresc fără pregătiri speciale.

FECIOARĂ

Aproape toate nativele îşi impun restricţii menite să le îmbunătăţească starea de sănătate. Sunt nevoite să onoreze deplasările planificate cu multă vreme în urmă. De oboseală sau din simplă neatenţie,vă accidentaţi cam des ori se petrec în locuinţă deteriorări neaşteptate.

BALANŢĂ

Luni şi marţi,trebuie să vă implicaţi în noi activităţi,însă continuaţi totuşi să visaţi la o vacanţă care să vă reîncarce bateriile. Nu vă bucuraţi nici de invitaţiile primite,nici de posibilităţile de afirmare a talentelor,din cauza fondurilor financiare reduse.

SCORPION

Sunteţi sincere când credeţi că nimeni nu poate rezolva problemele profesionale fără ajutorul vostru. Nu puteţi amâna deplasările în ţară ori străinătate. Nu vă mai înţelegeţi cu persoana iubită,iar conflictele majore pornesc de la dorinţa dv. de a face multe economii.

SĂGETĂTOR

Au posibilitatea să se relaxeze,să-şi încarce bateriile şi să călătorească după pofta inimii. Unele vor prefera totuşi să-şi renoveze locuinţa singure. V-aţi obişnuit cu problemele din cuplu,dar sunteţi mai optimistă pentru bunele rezultate profesionale şi financiare.

CAPRICORN

Stresate de partenerii de afaceri şi de persoana iubită,aceste native nu renunţă la altruismul care le lasă cu punga goală. Cel mai bine se vor simţi la serviciu. Cu toate că primiţi ajutor de la persoana iubită,nu sunteţi chiar pe deplin mulţumită.

VĂRSĂTOR

Lipsite de sprijinul partenerilor sau al persoanei iubite,nativele scot bani şi din piatră seacă. Muncesc şi în locul altora,atingând miercuri limita de stres. Vă miraţi că nimeni nu vă sare în ajutor,dar nici nu apelaţi la cineva. Cele mai multe pleacă la drum lung marţi şi primesc bani joi.

PEŞTI

Vor obţine,întregul interval,rezultate excepţionale din punct de vedere financiar. Este adevărat că stau mai mult pe la serviciu decât pe acasă,iar familia nu priveşte cu ochi buni această situaţie,absolut motivată. Nici persoana iubită nu este prea încântată,dar se manifestă cu tandreţe şi senzualitate. Celibatarele nu mai suportă discuţiile interminabile despre viitoarea nuntă. Cele mai multe native fac călătorii scurte,cu plăcere,ori lungi,prin ţară şi străinătate. Sănătatea nu le este afectată de eforturile prelungite,dar preferă să nu fie deranjate când ajung acasă.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg