Horoscopul săptămânii 4 -10 august 2017

1 76093 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Să treacă la materializarea unor proiecte de care uitaseră, pentru că vor rezolva rapid ceea ce nu-au reuşit în câteva săptămâni. Marţi, centrul de greutate se va muta pe segmentul profesional. Reuşita unor negocieri le va reaşeza la masa tratativelor, dacă au un post de conducere, dacă nu, obţin o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme.

Taur

Este posibil să li se aprobe un împrumut sau să li se acorde dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul. Din acest punct de vedere au uşi deschise pentru câteva luni de acum înainte. Profesional, alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate.

    

Gemeni

Dacă ar fi puţin mai atente la ele, la faptul că vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească că ar putea fi unul nu greşit, atunci lucrurile s-ar putea schimbă. Voinţa lor denotă nesiguranţă. Dacă au păţit ceva, undeva în trecutul lor îndepărtat, durerea a fost atât de mare, încât s-a creat un tipar şi acţionează în consecinţă. Totuşi, au energia să depăşească momentele tensionate.

Rac

Când este vorba de iubit, au o strategie prin care recurg la şantajul emoţional. Cele care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să-l găsească, iar tinerele care au aplicat la universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile. Schimbă tactica în ceea ce priveşte administrarea propriului buget, de comun acord cu familia ori cu partenerul sau fac o serie de preparative pentru a înnoi ceva în casă.

Leu

Au dispoziţii schimbătoare. Astrele acţionează extrem şi le afectează sănătatea, relaţiile. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că, dacă pot, le-aş sugera un concediu, chiar medical, care să le ţină departe de conflicte. Evitând certurile la serviciu, rămân cele domestice şi iar nu e bine, aşa că cel mai bun sfat este să se abţină.

Fecioară

Să fie atente la ce discută sau negociază! Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat, prin urmare cel mai bun lucru este să se abţină. Din fericire, nu este afectat segmentul financiar. Dau măsura flerului lor financiar, dar e posibil să le scape printre degete oportunităţi. Pot suferi de dureri de articulaţii şi stări de somnolenţă.

Balanţă

Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă a anumitor lucruri le poate aduce notorietate şi încă odată, dacă mai era nevoie, recunoaşterea acestor talente. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în ceea ce priveşte o tranzacţie imobiliară ori a unui tetren. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Scorpion

Să fie atente la o mică dispută la serviciu. Să ia lucrurile aşa cum sunt şi să îi lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nici măcar nu le aparţin. Pe doamnele care au o problemă de sănătate şi sunt programate pentru o intervenţie chirurgicală, le-aş sfătui să o amâne, asta în cazul în care nu este ceva ce ţine de o urgenţă.

Săgetător

Au mare încredere în ele însele, ceea ce nu este rău deloc, dar dacă ne gândim la orgoliulul lor, ar putea avea surprize. O supraestimare a ceea ce sunt sau ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante, deoarece cineva, care este de mult timp cu ochii pe ele, le va sufla de sub nas un un post. Saturn arată că au duşmani vechi.

Capricorn

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Se ivesc posibile contracte, interviuri pentru un loc de muncă pentru cele care nu au. E o perioadă bună. Vorbim despre un soi de eliberare interioară de ceva apăsător care v-a chinuit mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea legată de cercul de prieteni. Reluarea unor relaţii le va face să conştientizeze acest lucru şi e bine.

Vărsător

Spontaneitatea şi comunicarea le transformă în vedete, dar să fie atente că accesele de vedetism nu le fac bine. Posibil să fie vorba şi despre un alt loc de muncă sau despre o ofertă de la o companie mare sau de la o instituţie de anvergură internaţională. Cele care sunt pe cont propriu discută, analizează şi semnează, lucru care nu este rău deloc.

Peşti

Posibil să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Se pune la cale o căsătorie. Atenţie doar că există un dram de grabă şi de orbire. E ca şi cum li s-a lăsat un văl pe ochi şi nu vor să vadă adevărul. Poate că într-adevăr văd ceva ce ceilalţi nu reuşesc să vadă. Timpul va demonstra dacă au avut sau nu dreptate. Foarte bine susţinut segmentul comunicării în special pentru cele tinere.

Astrograma săptămânii

„Aş dori să ştiu ce îmi rezervă viitorul pe plan familial, sănătate, bani, căsătorie, profesie, ascendent, copii!“ - Mirela Din, născută pe 6 mai 1982, la ora 23.30, în Costeşti-Argeş.

Avem o nativă în zodia Taur cu Ascendentul în Săgetător. Este posibil să aibă două mariaje şi de fiecare dată se va căsători din dragoste. Din punct de vedere financiar, nu cred să fie probleme, dimpotrivă, ştie să se descurce. În privinţa căsătoriei, să fie atentă la relaţii, pentru că se duce tot către cine nu trebuie. Ca profesie, ar fi fost excelentă cea de jurist dar este indicată şi o slujbă care să o aducă în contact cu oamenii. Posibil doi copii, iar unul dintre ei vine ca o compensare pentru o suferinţă interioară, o rană sufletească despre care nu-i place să vorbească dar care încă o erodează sufleteşte.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!