Horoscopul săptămânii 4 - 10 decembrie

1 73789 original jpg jpeg

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în perioada 4 - 10 decembrie şi care este zodia norocoasă.

BERBEC 

Viaţa dvs. sentimentală devine din ce în ce mai încurcată din cauza persoanei iubite. Orice decizii aţi lua întreg intervalul sunt lipsite de importanţă,deoarece depindeţi de alte persoane din anturaj. Pot apărea totuşi multe afaceri rentabile,care nu trebuie în niciun caz ocolite.

TAUR 

Treceţi prin stări emoţionale evidente şi violente,la cote maxime,întreg intervalul. Miercuri,aveţi motive să credeţi că sunteţi din nou înşelată de partener,dar nu este bine să luaţi atitudine până când nu aveţi dovezi de necontestat ori cel puţin doi martori nepărtinitori. 

GEMENI  

Ocoliţi cu foarte mare grijă întreg intervalul conflictele de familie şi păstraţi o atitudine calmă în cele mai stresante momente. Este din nou necesar să faceţi economii stricte,pentru că foarte curând va trebui să achitaţi toate datoriile odată. De vineri,se reinstalează armonia „financiară“.

RAC 

Întregul interval,aveţi dificultăţi să vă înţelegeţi cu ceilalţi membri ai familiei,care au tendinţa să vă pretindă toată atenţia şi toţi banii. N-aţi fost obişnuită cu o astfel de atitudine,dar se pare că s-a instalat o stare de „urgenţă“ şi sentimentală oarecum. 

LEU 

Foarte tensionată din cauza relaţiilor sentimentale încordate,aveţi reacţii exagerate la serviciu,la şcoală,în familie. Vă criticaţi miercuri toţi colegii şi rudele,chiar dacă ştiţi că nu aveţi dreptate,ba chiar vă certaţi cu aproape toţi prietenii fără a avea vreun motiv. 

FECIOARĂ 

Reuşiţi foarte greu să iertaţi acele rude care au încercat să vă înşele şi chiar au reuşit cu brio săptămâna trecută. Pentru moment,o împăcare chiar vă avantajează,însă va trebui să le urmăriţi permanent toate mişcările pe care le fac în plan financiar. De miercuri,deveniţi suspicioasă şi răzbunătoare.

BALANŢĂ 

Profitaţi cu nonşalanţă de circumstanţele profesionale favorabile de la începutul intervalului,cu toate că nu sunt pregătite pentru dv.. Rezultatele vor fi oricum benefice pentru mai multe persoane din anturaj,deci nu vă simţiţi deloc vinovată ori foarte stresată. 

SCORPION 

Încă de la începutul săptămânii,găsiţi obiecte pe care le consideraţi pierdute,dar şi pierdeţi acte foarte importante din cauza neatenţiei. Miercuri şi joi,cei dragi vă fac reproşuri neîntemeiate şi pleacă fără un cuvânt de împăcare. În week-end,implicarea familială şi sentimentală este totală.

ZODIA NOROCOASĂ-SĂGETĂTOR 

Păreţi foarte deprimată din cauza evenimentelor cotidiene,dar,în realitate,răsuflaţi uşurată când descoperiţi că nu este afectată nicio persoană dragă. Miercuri,vi se oferă pe tavă oportunitatea de a câştiga de partea dv. un partener prosper,la care însă veţi renunţa curând,acesta fiind mult prea ocupat cu propriile afaceri şi interese de familie. Banii primiţi la începutul intervalului vor fi cheltuiţi imediat,dar sunteţi susţinută continuu de persoanele mai chibzuite din familie. Mare atenţie este necesară în alimentaţie,deoarece puteţi trece prin colici biliare din cauza abuzului de grăsimi! În weekend,primiţi nenumăraţi musafiri.

CAPRICORN 

În acest interval,cele mai plăcute momente le petreceţi în compania partenerilor care chiar recunosc că nu se mai pot descurca profesional fără ajutorul dv.. De miercuri,veţi avea o companie mai puţin plăcută,persoana în cauză fiind foarte bârfitoare,prea cicălitoare şi extrem de pretenţioasă.

VĂRSĂTOR 

Vi se oferă miercuri un post de răspundere sau o funcţie dificilă,eventual chiar ca şefă. Pentru a depăşi cu bine această situaţie trebuie să stabiliţi şi să organizaţi imediat o echipă cu care să lucraţi permanent. Banii cuveniţi vor întârzia totuşi să apară,dar de promisiuni nu veţi duce lipsă.

PEŞTI 

Nu vă plac discuţiile pe care este necesar să le aveţi tot intervalul cu un membru foarte tânăr al familiei,dar vă place în mod sigur postura de „judecătoare“ supremă. Cu mai mult calm,veţi obţine totuşi miercuri rezultatele aşteptate de toţi. Insistenţele dv. vor fi pertinente şi absolut necesare.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg