Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2016

1 67375 original jpg jpeg

Află ce-ţi prezic astrele pentru perioada 5 - 11 februarie 2016!

BERBEC

Lăsaţi să treacă multe ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi,sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale,ci chiar şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi toţi banii de care aveţi nevoie în timp util. Miercuri,nimeni nu vă recunoaşte meritele de bună organizatoare,pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La mijlocul intervalului,decideţi o schimbare radicală şi în casă.

GEMENI

Cu toate că nu vă înţelegeţi deloc bine cu rudele prin alianţă,vă hotărâţi să nu luaţi în seamă acest aspect şi să vă comportaţi ca şi până acum. Vă ascundeţi cu mare grijă adevăratele sentimente. Faceţi multe drumuri cu scopul de a schimba câte ceva din greşelile celor dragi.

RAC

Întreg intervalul,atmosfera din familie familială e armonioasă,dar nu sunteţi mulţumită,deoarece lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Chiar dacă nu reuşiţi să vă simţiţi bine,veţi avea totuşi conştiinţa împăcată. De vineri,vor apărea multe ocazii de relaxare pentru weekend.

LEU

După o perioadă în care aţi fost foarte stresată de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere,vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Sunteţi uimită de câtă răbdare aveţi cu cei care fac tot intervalul greşeli. Miercuri şi vineri,vă vizitează numeroşi musafiri foarte dragi.

FECIOARĂ

Sunteţi pe neaşteptate admirată şi lăudată de familie. Vi se răsplătesc în sfârşit toate eforturile. Doriţi să participaţi miercuri la o deplasare obositoare şi faceţi numeroase treburi casnice în avans,chiar dacă nimeni nu vă cere nimic. Ceea ce doriţi să înfăptuiţi la mijlocul intervalului nu se realizează fără depăşirea unor obstacole majore. Ca de obicei în ultima perioadă,aveţi succes deplin în sfera financiară,nu atât prin multitudinea câştigurilor,cât prin meticulozitatea cu care le planificaţi. Foarte senzuală şi comunicativă,aveţi o grămadă de noi prieteni şi nu vă mai impresionează absenţa partenerului de cuplu.

BALANŢA

Se pare că lipsa banilor e unul dintre motivele claustrării dv. din acest interval. Surplusul de energie pe care îl aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau,în cazul persoanelor mai tinere,printr-o nerăbdare contra productivă. Sunt posibile mici accidente casnice în weekend.

SCORPION

Stabiliţi noi relaţii financiare,din dorinţa de a ajuta un amic să-şi revină,mai ales din punct de vedere profesional. Din păcate,ca de obicei de altfel,eforturile dv. nu sunt apreciate de toată familia. Miercuri,o activitate deosebit de plăcută şi de relaxantă vă remontează. Week-end în familie!

SĂGETĂTOR

Aveţi încredere numai în rudele dv. apropiate,dar descoperiţi că nu vă mai răspund nici la telefon. Consideraţi că au interese ascunse,iar comportamentul dv. devine brusc prea melancolic. Pentru a putea avea linişte în casă,faceţi nişte concesii destul de importante,care însă vă irită continuu.

CAPRICORN

O vizită vă pune miercuri pe jar inima şi este posibil să luaţi o decizie forţată de împrejurări. Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru acest interval. De miercuri,aveţi bani suficienţi,dar munciţi în continuare foarte mult şi-i forţaţi şi pe cei apropiaţi să facă la fel.

VĂRSĂTOR

Marţi sau miercuri,vă decideţi să puneţi la încercare loialitatea persoanei iubite,ca şi când nu v-ar fi dat suficiente dovezi că nu vă înşală. Întreg intervalul,aveţi gânduri pesimiste,alternativ cu un optimism exagerat. Telefonaţi în zadar celor dragi,ca să le cereţi sfaturi.

PEŞTI

Foarte sensibilă,deveniţi melancolică miercuri,din pricina unor inadvertenţe în declaraţiile persoanei iubite.  Refuzaţi cu mult tact o invitaţie care v-ar fi golit buzunarele definitiv. Împreună cu persoana iubită,visaţi doar la o scurtă excursie,care ar putea avea loc la sfârşitul lunii.Recente

Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg