Horoscopul săptămânii 6-12 octombrie 2017

1 77663 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Impulsul pe care îl resimt le îndeamnă ca înainte de a aborda o problemă este bine să se gândească mai întâi la consecinţe şi la cei pe care îi au în întreţinere. Dorinţa de a acţiona se reflectă foarte bine în realitatea imediată, care arată că sunt femei cu picioarele pe pământ. Este uneori nevoie să-şi evalueze relaţiile pentru a se proteja de judecata egoistă a celor din anturaj.

Taur

Scopurile profesionale vor trebui să rămână pentru ele punctul forte. Influenţele plutoniene şi ale Soarelui dau uşurinţă spre materializarea proiectelor personale. Se vor lansa imperativ în cheltuieli pentru casă şi pentru ei, o sursă de schimbare completă a modului lor de viaţă. Succesul va veni de aici, nu trebuie decât să acorde atenţia cuvenită.

Gemeni

Dau dovadă de talent diplomatic, poate şi pentru că Jupiter în Balanţă le dă acea înţelepciune care le cenzurează ieşirile temperamentale şi care se va dovedi benefic pentru ele. Locul de muncă le va da satisfacţia recunoaşterii şi afirmării pe termen lung. Le-aş sfătui să aibă răbdare, să lase lucrurile să curgă de la sine.

Rac

Vor detecta cu o precizie uluitoare intenţiile celor care vor să le bage beţe în roate, ceea ce îi va cam descumpăni pe colegi şi prieteni care nu mai ştiu ce să creadă, această intuiţie inducându-le un soi de teamă faţă de ele. Vor trebui să acţioneze după un plan bine gândit, împărţit în etape succesive. Îşi vor atinge scopurile, chiar dacă ceea ce fac pare pentru unii pierdere de timp.

Leu

Fiţi atente la observaţiile pe care le fac ceilalţi, pentru că nu sunt lipsite de fond! Câştigurile vor fi destul de consistente şi liniare. Nu vor mai exista pauze de săptămâni între acestea. Banii vor veni din munca proprie şi din afaceri sau contracte pe care le-aţi încheiat la sfârşitul lui mai şi iunie, venituri legale.

Fecioară

Vor cheltui pe negândite, dar vor şi câştiga prin mici investiţii, în ciuda faptului că vor fi extrem de tentate să facă orice pentru a obţine bunăstarea financiară. Nu vor ieşi niciodată în faţă, ştiind că nu vor putea să-şi susţină punctul de vedere atunci când vor fi întrebate din ce trăiesc sau cum au câştigat banii.

Balanţă

A venit momentul să realizeze că trebuie să-şi sporească veniturile. Le-aş sugera să fie foarte atente cum vor umbla cu actele oficiale proprii, nu cumva să le piardă sau să le fie furate. Să aibă grijă cum îşi administrează bugetul şi banii, nu cumva să se întindă mai mult decât le este plapuma.

Scorpion

Iniţiativele personale vor fi cele mai eficiente. Urmează una dintre cele mai active perioade. Nu trebuie să stea pe gânduri, ci să ia decizii rapide, să demonstreze că se poate conta pe ele. Interesant este că dragostea lor este acum strâns legată de finanţe. Nu vor permite nimănui să le dea sfaturi în domeniu, dimpotrivă, îşi vor feri investiţiile de ochii lumii.

Săgetător

Nevoia de socializare le împinge spre atitudini excesive şi le face să fie când foarte sobre, când prea retrase. Fuga de realitate nu este o soluţie şi nici să ţină totul în ele nu este bine. Trebuie să găsească o cale de mijloc. Dacă au o persoană care să le asculte şi alături de care îşi găsesc echilibrul interior, le va face să depăşească cu brio problemele. Cel mai bun lucru este să ia lucrurile cum sunt.

Capricorn

Niciodată nu vor fi de acord să stea cu braţele încrucişate şi să nu facă nimic. Vor fi surprinse de continuitatea proiectelor lor şi de faptul că vor găsi sprijin acolo unde se aşteptau mai puţin, ori vor rezolva problemele profesionale pe căi nebănuite. Concesiile pe care le vor face le vor aduce şansa să materializeze lucrurile dorite.

Vărsător

Vor găsi nenumărate resurse interioare ca să-şi consolideze relaţia. Vor rezolva problemele amiabil, în armonie cu principiile lor de viaţă, fără a pierde din intensitatea afectivă care le este tipică. Iubirea lor va lua însă o turnură neaşteptată. Se vor pomeni confruntate cu stări contradictorii. Dacă vor face faţă acestor distorsiuni, progresele vor fi mici, dar sigure.

Peşti

Rigoarea şi profesionalismul le vor face să lucreze peste program. Odată trecute aceste hopuri, vor privi mai liniştite contul din bancă. Nu vor ezita să compare, să evalueze şi nu vor ceda impulsului de a achiziţiona. Nu vor risca, vor fi foarte atente cu banii lor şi vor verifica fiecare detaliu înainte de a scoate un ban din buzunar.

Astrograma săptămânii

Scorpion cu Asecedentul în Balanţă. Saturn în Casa carierei. Casa a 10-a este stăpânită de el, sugerează o carieră înfloritoare undeva la 38-40 de ani. Face parte dintr-o configuraţie frecvent întâlnită, cea de trigon minor, alături de Pluto şi conjuncţia Neptun-Venus, ceea ce poate sugera că fie vă face iluzii vizavi de locul de muncă, fie aveţi o ştachetă prea ridicată atunci când vă negociaţi poziţia profesională. Să aveţi grijă ce doriţi atunci când cereţi. Totul ţine de comunicare, de felul în care ştiţi să cereţi. Trigonul dintre Saturn natal şi cel în tranzit aduc mult realism, multă obiectivitate şi mai ales stabilitate. Problemele au apărut datorită inflexibilităţii tipice Scorpionului şi persuasiunii caracteristice Balanţei. Părerea mea este că probemele dvs profesionale se vor rezolva după 15 octombrie. Nu uitaţi că tot ceea ce noi credem că este lovitură, de fapt este o lecţie de viaţă pe care trebuie s-o învăţăm!Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg