Horoscopul săptămânii 7 - 13 octombrie 2016

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în dragoste, sănătate, familie şi bani în următoarea perioadă!

BERBEC

Foarte exuberantă,nu luaţi în seamă neînţelegerile şi discuţiile care au loc în familie. Deşi îi reproşaţi partenerului cheltuielile exagerate,ştiţi că veţi suporta cu stoicism sumele respective. Creativitatea şi originalitatea vă sunt recunoscute în cadrul unei şedinţe cu cei mai importanţi şefi.

TAUR

Nu vă vine să credeţi că,din punct de vedere financiar,aveţi numai succese. Nativele care au copii încearcă să le aranjeze viitorul,să le găsească locuri de muncă avantajoase,dar aceştia le refuză şi preferă doar să fie ajutaţi cu bani. Este posibil să primiţi veşti despre o moştenire.

GEMENI

Vă lăudaţi peste măsură,pentru că finalizaţi singură o activitate complexă. Aproape toate celibatarele fac declaraţii prin care refuză pentru moment orice contract marital şi orice schimbare care ar putea să le dea modul de viaţă peste cap. Toate consideră că n-au o carieră solidă.

RAC

Lăsaţi la o parte toate treburile,oricât ar fi de importante,pentru a da ajutor partenerului de cuplu ori prietenilor care apelează la dv. Resursele financiare le administraţi mai defectuos decât niciodată din dorinţa de a face mai multe economii,dar apar din nou pagube considerabile.

LEU

Vă miraţi că aveţi mult lipici în relaţiile cu partenerul de cuplu,iar cu membrii familiei situaţia pare similară. Financiar,aveţi surprize plăcute. Nu este exclusă chiar o promovare,aşa că mai uitaţi de necazurile sentimentale.

FECIOARĂ

Relaţiile cu străinii şi străinătatea se îmbunătăţesc simţitor de la începutul intervalului. Unele native primesc invitaţii pentru vizite ori încheie contracte de muncă peste hotare. Conflictele cu rudele rămân prezente şi lipsite de şansa unei împăcări.

BALANŢĂ

Aveţi suficient timp liber pentru a planifica din nou călătoriile visate. Conflictele cu partenerul de cuplu rămân actuale,iar datorită sensibilităţii excesive deveniţi uşor agresivă. Sunteţi un pic derutată din cauza bugetului minim,însă vă faceţi noi prieteni,pe care-i ajutaţi să se lanseze.

SCORPION

Autoritară şi foarte rigidă,le dovediţi celor din anturaj că nu vă cunosc suficient. Intransigenţa dv. se manifestă mai cu seamă în adoptarea unui program de viaţă fără niciun fel de relaxare. Munca este singura componentă importantă,iar mamele sunt din ce în ce mai pretenţioase cu propriii copii.

SĂGETĂTOR

Vă certaţi cu aproape toţii prietenii şi nici rudele nu prea vă mai simpatizează. Aveţi impresia că,de când nu mai câştigaţi foarte mulţi bani,cei din anturaj vă ocolesc,însă,în realitate,au fost îndepărtaţi de pesimismul şi severitatea dv. Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt însă mai echilibrate.

CAPRICORN

Energice,comunicative şi originale,vă veţi implica în orice activitate se iveşte,din dorinţa de a vă afirma calităţile. Cele nemulţumite de lentoarea cu care se dezvoltă cariera lor profesională,vor să acceadă la joburi noi,promiţătoare. Şanse mai mari vor avea nativele curajoase,care vor accepta chiar să-şi schimbe domiciliul în altă ţară ori localitate. Oricât de mulţi bani veţi câştiga,veţi considera că nu sunt suficienţi. Unele au datorii la bănci,altele vor să facă investiţii. Starea de sănătate este bună,cu excepţia celor care suferă de boli ginecologice. Celibatarele sunt forţate de familie să ia o decizie clară.

VĂRSĂTOR

Deveniţi brusc mult mai înţelegătoare cu toţi colegii,imediat ce primiţi suficienţi bani pentru a scăpa de stresul facturilor neachitate. Acceptaţi toate sfaturile pe care vi le dă partenerul de cuplu,în primul rând pentru că vă ascultă cu mai foarte multă atenţie şi vă apreciază indicaţiile.

PEŞTI

Cu o intuiţie deosebită,descoperiţi punctele sensibile ale partenerului de viaţă şi aveţi grijă să creaţi o atmosferă familială plăcută. De joi,începeţi să vă pregătiţi pentru un weekend special,o dată cu primirea unor subvenţii. Veţi face întregul interval schimbări majore şi în garderobă.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg