Horoscopul săptămânii 8 - 14 ianuarie 2016

1 74277 original jpg jpeg

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în perioada 8 - 14 ianuarie 2016.

BERBEC

Nativele necăsătorite au serioase probleme de adaptare,dar şi noroc cu carul şi reuşesc să atragă interesul şi sprijinul tuturor colegilor şi prietenilor. Pentru celelalte native,relaţiile profesionale sunt caracterizate de critici prea severe,dar măcar sunt susţinute de partenerul lor de cuplu.

TAUR

Nu vă prea mai înţelegeţi cu prietenii,în primul rând pentru că n-au cum să priceapă de ce aţi devenit atât de precaută şi foarte econoamă. În realitate,vă deranjează că nu sunteţi plătită nici acum în funcţie de eforturile pe care le faceţi! Este necesar să începeţi o nouă renovare a locuinţei.

GEMENI

Vi se pare că vă sunt contestate mai ales calităţile de lideră,că nu mai puteţi lua decizii fără ca acestea să fie comentate ori „disecate” de anturaj. Aveţi prieteni prosperi şi înţelepţi,care vă deschid ochii,dar vă dau sfaturi inaplicabile în contextul actual.

RAC

Trăiţi cu senzaţia că uneori norocul poate să vă aducă şi multe ghinioane. Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte din rudele apropiate ori cu prietenii cu care v-aţi certat acum trei luni. Alte native primesc musafiri din străinătate. Vă gândiţi din ce în ce mai des la o reconversie profesională.

LEU

Banii pe care îi primiţi la mijlocul intervalului vor deveni motiv de discordie,aşa că se vor intensifica conflictele cu rudele apropiate. Amicele vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie,nici rude. Facturile sunt plătite cu întârziere şi pot apărea neînţelegeri.

FECIOARĂ

Serioasă,dar şi foarte amabilă,vă puteţi găsi în acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii dv. nu suportă fascinaţia pe care o simt cei ce vă întâlnesc şi vă bârfesc din nou. Miercuri,pot apărea conflicte cu o femeie din anturaj,iar la sfârşitul intervalului faceţi multe drumuri.

BALANŢĂ

Veniturile dv. scad din cauza unor reţineri ori pagube cauzate de familie ori de colegii mai tineri. Nici partenerul de cuplu nu e prea calm,aşa că sunteţi la un pas de a trece din nou printr-o depresie. Aventurile galante nu încetează să apară,dar nu sunteţi în niciun caz adepta aventurilor de o zi.

SCORPION

Renunţaţi la orice reţinere şi vă exprimaţi pe loc verbal refulările şi nemulţumirile faţă de rudele ori colegii foarte tineri. Ştiţi că în mare parte reproşurile sunt nemeritate,însă aţi acumulat de prea mult timp o grămadă de insatisfacţii sentimentale. Totuşi nivelul recompenselor financiare creşte.

SĂGETĂTOR

Problemele familiale se accentuează pe neaşteptate din cauza unor neînţelegeri,a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoită să înapoiaţi o sumă de bani ori să împrumutaţi un prieten şi de aici pornesc tot felul de disensiuni în familie. Partenerul dv. de cuplu devine din ce în ce mai orgolios.

CAPRICORN

Sensibilitatea dv. emoţională atinge cele mai înalte cote şi se manifestă mai ales în relaţiile cu rudele apropiate şi cu amicele de la serviciu. Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli nepermis de mari pentru persoana iubită. Vă lăsaţi influenţată şi de unii prieteni.

VĂRSĂTOR

Începeţi intervalul cu un foarte ridicat indice de violenţă verbală. Mai în glumă,mai în serios,îi atacaţi pe cei din jur din diverse motive. Nu suportaţi să se amestece nimeni,nici măcar şefii,în activităţile dv. profesionale actuale. Folosiţi un limbaj dur cu toţi cei din anturajul intim.

ZODIA NOROCOASĂ – PEŞTI

Cu o intuiţie ieşită din comun,găsiţi cele mai bune metode de a vă dezvolta activităţile profesionale,chiar dacă rezultatele financiare nu vor apărea imediat. Nativele care sunt şefe se bucură de un succes nelimitat,iar celelalte ori sunt promovate,ori sunt propuse pentru deplasări în interes de serviciu. Bani apar la mijlocul intervalului,însă sunteţi încurajată şi prin alt fel de mijloace. Persoana iubită nu este deloc mulţumită de avântul dv. profesional,pentru că se simte din ce în ce mai singură. O mică parte dintre native sunt nevoite să facă mici intervenţii chirurgicale.Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg