Horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2016

1 73789 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

 BERBEC 

Problemele financiare vă afectează comportamentul într-o manieră destul de neplăcută pentru cei din jur. Sunteţi atât de sensibilizată,încât nu mai suportaţi niciun fel de replică sau sfat din partea nimănui. Senzualitatea ajunge la cote maxime la mijlocul intervalului.

  TAUR  

Relaţiile cu partenerul de cuplu ar fi excelente,dacă el n-ar încerca să vă dea sfaturi în privinţa carierei şi a activităţii casnice. Nici în acest interval nu veţi reuşi să vă redresaţi din punct de vedere financiar,dar nu vă pierdeţi speranţele. De miercuri,poate apărea un job nou!

  GEMENI  

Realizaţi că este necesar să îmbunătăţiţi relaţiile atât cu prietenii,cât şi cu cei cu care lucraţi. Atmosfera este din ce în ce mai tensionată din cauza unor modificări impuse în activitatea dv. profesională. Aproape toate nativele tinere au aventuri erotice ieşite din comun.

RAC    

În acest interval,cele mai fericite sunt nativele căsătorite,care redescoperă un univers erotic de care uitaseră că există. Majoritatea studentelor refuză cu fermitate o ofertă de bursă în străinătate în favoarea unei prietene. Celibatarele sunt şi ele îndrăgostite,dar nici nu scapă de pesimism.

LEU    

Viaţa vi se pare din ce în ce mai grea şi vă consideraţi nedreptăţită,cu toate că aveţi o grămadă de prietene şi de amici în jurul dv. Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt la fel de tensionate întregul interval,mai ales că se declară clar împotriva oricărei schimbări majore în locuinţa comună.

    FECIOARĂ    

Nu mai aveţi răbdare să-i explicaţi partenerului de cuplu de ce faceţi investiţii atât de mari. Consideraţi că a venit momentul să recuperaţi tot ce aţi pierdut în perioada în care şansele dv. financiare au fost minime. Relaţiile cu rudele şi amicii sunt „la pământ”,dacă nu apelaţi la diplomaţie.

    BALANŢĂ    

Nu vă puteţi plânge nici în acest interval de absenţa şanselor profesionale şi implicit a celor financiare,însă,ca şi până acum,sunteţi nevoită să achitaţi datorii,rate,dobânzi,facturi şi nu toate sunt ale dv. Starea de sănătate este destul de fragilă,iar eforturile sunt total interzise.

SCORPION    

Decideţi să continuaţi „campania“de desfiinţare a adversarilor dv.,care nu contenesc să vă bârfească ori să vă implice în scandaluri ridicole. Lipsa de răbdare de la începutul intervalului justifică unele erori care pot duce la mici pagube destul de stresante. La începutul intervalului,pot apărea noi surse de venituri,prin care rezolvaţi toate problemele casnice de natură financiară. Aventurile erotice sunt păstrate secrete. Discreţia dv. pare ieşită din comun. Primiţi sau chiar faceţi numeroase declaraţii erotice pasionale,care au o aparenţă conflictuală. Veţi avea un weekend de vis din toate punctele de vedere,iar starea de sănătate vă susţine toate eforturile întregul interval.

      SĂGETĂTOR      

Expansivă,optimistă,extrovertită şi lipsită de complexe,faceţi gafe după gafe,dar vă simţiţi apărată şi iubită. Pot apărea şi noi oferte profesionale la începutul intervalului. Celibatarele fac planuri matrimoniale,fără a cere ajutor şi sfârşesc prin a renunţa din cauza oboselii excesive.

      CAPRICORN      

Este momentul să exploataţi la maximum şansele profesionale,deoarece în curând acestea pot dispărea. Prietenii şi amicele,chiar şi partenerul de cuplu,nu vă dau cele mai bune sfaturi,mai ales că sunt toţi conştienţi că nu veţi mai avea deloc timp liber. De miercuri,pagubele sunt la ordinea zilei.

    VĂRSĂTOR        

Ar fi bine să apreciaţi şansele profesionale deosebite şi să vă gândiţi că soarta nu oferă aproape niciodată posibilităţi ieşite din comun,în acelaşi timp şi-n toate domeniile. Relaţiile stresante cu partenerul de cuplu scot în evidenţă norocul din celelalte domenii. Sunt posibile iar călătorii lungi.

    PEŞTI    

Originalitatea dv. se manifestă din plin la începutul intervalului şi,ca de obicei,nu toate persoanele din anturaj înţeleg această calitate rară. Unele native sunt trimise la simpozioane internaţionale,altele beneficiază de stagii de perfecţionare. Toate sunt invidiate,de regulă,de amici.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg