Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-BERBEC

Exuberante şi inventive,cu o poftă de viaţă molipsitoare,aceste native „reconfigurează” în mod fericit toate relaţiile cu persoana iubită şi totodată relaţiile familiale. De miercuri,se simt mai libere,foarte inspirate,gata să-şi trântească la pământ definitiv adversarii cei mai primejdioşi.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-TAUR

Relaţia de cuplu devine din ce în ce mai stresantă,iar nativele nu înţeleg ce li se mai reproşează o dată ce doar ele îşi susţin financiar partenerul de cuplu şi familia. Căsătorite ori celibatare,toate doresc să fie independente,mai libere şi mai iubite. Marţi,întâlniri care pot schimba destine.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-GEMENI

Este posibil să faceţi întregul interval călătorii multe ori foarte lungi (unele chiar peste hotare),însă fără „însoţitorul” dorit. Puteţi pierde sprijinul familiei,din cauza lipsei de comunicare ori a termenilor severi pe care îi folosiţi. Familistele sunt de miercuri cele mai stresate profesional.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-RAC

Niciodată nu au fost invidiate cum sunt în acest interval,chiar şi de persoana iubită,doar pentru că îi surclasează pe toţi prin succesele financiare (şi nu numai). Prietenii pot fi miercuri ori prea sinceri ori de-a dreptul mincinoşi,iar şefii direcţi le reproşează o grămadă de nimicuri vineri.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-LEU

Atrag privirile tuturor şi au un şarm evident,numai că relaţia de cuplu devine stresantă şi pare lipsită de viitor. Cele care au copii se decid marţi să aibă răbdare cu partenerul de viaţă pentru a păstra valorile familiei. Unele native îşi fac joi relaţii profesionale în străinătate ori provincie.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-FECIOARĂ

Sunt tot timpul iritate din cauza rudelor,a relaţiilor profesionale dificile şi a senzaţiei că îşi pierd toată influenţa în familie. Au musafiri la mijlocul intervalului,fac şi ele vizite,dar sensibilitatea fizică şi psihică nu le asigură starea de confort dorită. Vineri,apar musafiri pretenţioşi.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-BALANŢA

Multe native sunt în pericol de a-şi pierde,dintr-un motiv sau altul,persoana iubită. Celibatarele refuză luni orice implicare sentimentală şi toate îşi achită singure datoriile faţă de prieteni şi protectori. Unele cheltuiesc prea mult pentru problemele de sănătate ale partenerului lor de cuplu.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-SCORPION

Aveţi senzaţia că şansele dv. au dispărut,mai ales că persoana iubită nu vă mai susţine deloc şi nici nu vă mai încurajează să faceţi deplasările ori schimbările necesare afirmării sociale şi financiare la care visaţi cândva împreună. La sfârşitul intervalului,vă decideţi să faceţi călătorii scurte.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-SĂGETĂTOR

Sunteţi din ce în ce mai decisă să vă îmbunătăţiţi imaginea şi faceţi cheltuieli maxime la sfatul unei prietene mult prea „binevoitoare”. Persoana iubită este încântată şi vă face miercuri declaraţii foarte tandre,dar colegele vă critică până se obişnuiesc cu „transformarea” dv. cam prea radicală.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-ZODIA NOROCOASĂ-CAPRICORN

Foarte energice şi pragmatice,se afirmă prin declaraţii lipsite de naivitate. Familistele plănuiesc cu mult drag călătorii peste hotare,dar celibatarele visează efectiv la cai verzi pe pereţi (la pretendenţi care apar călare pe limuzine de lux). Nu există întreg intervalul probleme financiare majore,însă vă simţiţi oarecum ameninţată de programul încărcat atât la serviciu,cât şi în familie. Vă remarcaţi prin câştiguri constante,care,chiar dacă nu sunt mari,vă asigură independenţa dorită. Vreţi,nu vreţi,veţi petrece week-end-ul departe de cei dragi. Cele mai defavorizate vor fi nativele care îşi conduc singure propriul automobil.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-VĂRSĂTOR

Încă de la începutul intervalului,vă manifestaţi agresivitatea faţă de prieteni sau protectori,pentru ca apoi să deveniţi mai indulgentă (excepţie fac cele care au mulţi copii şi care nu iartă greşelile acestora,orice motiv ar fi invocat). În week-end,aprovizionări repetate,total nejustificate.

Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie-PEŞTI

Nu vă puteţi plânge în acest interval de lipsă de activitate ori de reacţii negative din partea colegilor. Relaţiile duplicitare se regăsesc în sfera amiciţiilor începând de marţi. Vineri,vi se pare nedrept că prietenii nu vă mai acordă atenţia de până acum şi că nu mai sunt deloc binevoitori cu dv.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg