Horoscopul săptămânii 9-15 septembrie 2016

1 73632 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru următoarea perioadă!

  BERBEC  

Nu se mai înţeleg cu partenerul de cuplu şi nici cu colegii de serviciu,pentru că li se reproşează continuu că nu sunt suficient de atente,mai ales când elaborează acte importante. Toate consideră că sunt nedreptăţite,dar nativele tinere se simt oarecum vinovate,pentru că se gândesc doar la iubire.

    TAUR    

Încep intervalul prin recuperarea unei sume mari de bani,care nu le ajunge decât pentru plata unor datorii şi procurarea de medicamente. Relaţiile profesionale se îmbunătăţesc simţitor,mai ales dacă respectă sfaturile celor cu experienţă. Partenerul de cuplu este în continuare îndeajuns de prosper.

  GEMENI  

S-au săturat deja de drumuri,însă nu au cum să le evite nici în acest interval,deoarece încă nu au finalizat actele care sunt menite să le asigure liniştea în viitor. Toate problemele care ţin de locuinţă devin şi mai presante,în primul rând din cauza partenerului de cuplu care le respinge intenţiile.

  RAC  

Apar noi motive pentru a face călătorii ori mai multe drumuri scurte. De această dată,fie se căsătoresc rude sau amici şi nu pot lipsi de la nunţi,fie chiar îşi găsesc joburi peste hotare. Toate vor încerca să facă economii,mai ales că sunt nevoite să muncească din greu pentru banii obţinuţi.

LEU

Se pot bucura de şanse financiare,însă o parte dintre ele plătesc taxe mari de succesiune ori pierd nişte moşteniri. La începutul intervalului,prietenii le dau sfaturi folositoare,dar le şi critică suficient pentru a se rupe relaţiile. Persoana iubită nu mai ştie ce să creadă despre reacţiile dv.

FECIOARĂ

Pragmatice,dar şi cam pesimiste,se decid să facă investiţii care le depăşesc cu mult veniturile. Cu toate că nu au suficientă răbdare,iar de diplomaţie nici nu poate fi vorba,vor face eforturi să-şi înţeleagă partenerul de cuplu şi să se împace cu rudele. Nu sunt excluse altercaţiile cu vecinii.

BALANŢĂ

Mai energice şi foarte responsabile,gata să se lupte pentru toate drepturile lor şi să ia atitudine dacă sunt nedreptăţite,uită pentru o perioadă de amici şi prietene,fiind extrem de ocupate cu trierea noilor oferte profesionale. Drumurile le aduc noroc,numai că nu trebuie să renunţe la tratamente.

SCORPION

Pentru că sunt din ce în ce mai pretenţioase,fără a justifica atitudinea lor ori schimbările pe care le impun,vor fi bârfite de aproape toată lumea din anturaj. Cu certitudine,vor câştiga mai mulţi bani,dar nu vor obţine astfel mai multă simpatie din partea celor din jur.

SĂGETĂTOR

Unele native se vor îndrăgosti la prima vedere şi vor avea atâta încredere în noul partener,încât nu este exclus să accepte să se mute imediat împreună. Altele vor fi din ce în ce mai dedicate carierei profesionale şi vor exclude orice formă de relaxare,care le-ar consuma timp preţios. Toate au mici probleme financiare cauzate de partenerul prea cheltuitor ori de unele investiţii exagerate. Unii amici pleacă în călătorii fără să vă anunţe. Starea de sănătate vă susţine eforturile. Oarecare probleme tiroidiene ori cervicale pot să apară în cazul nativelor mature,iar nativele tinere pot avea probleme dentare.

CAPRICORN

E posibil să li se propună noi funcţii ori joburi,care să le dea speranţe pentru şanse financiare mai bune. Unele vor face cheltuieli majore în avans,altele sunt mai altruiste decât le poate permite punga. Cele mai norocoase vor pleca  singure în călătorii peste hotare ori în excursii prin ţară.

VĂRSĂTOR

N-au nicio şansă să se înţeleagă mai bine cu partenerul de cuplu,acesta găsind nemulţumiri în orice,chiar şi în succesul lor profesional binemeritat. Unele se bazează prea mult pe noroc ori pe amici,altele pierd moşteniri din neglijenţă. Toate visează la călătorii ori la joburi în afara ţării.

PEŞTI

Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc din ce în ce mai mult,iar celibatarele vor accepta propuneri matrimoniale. Sunt foarte exagerate în privinţa activităţilor profesionale pe care şi le asumă şi depun eforturi supraomeneşti pentru a se afirma. Starea de sănătate rămâne schimbătoare.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi spuneţi ce prezic astrele despre viitorul meu! Mulţumesc mult!”

Maria-Adela,născută  pe 8 septembrie 1980,la ora 14:30,în Bucureşti.

Soare în Fecioară cu Ascendent în Săgetător. Cu şapte planete în semne de pământ (din care şase se află în Fecioară),sunteţi foarte conservatoare,pragmatică,dar şi deosebit de perfecţionistă şi pretenţioasă. Aspectele astrale vă dăruiesc mult optimism şi capacitate de refacere,însă,în ciuda inteligenţei native,nu luaţi cele mai bune decizii,mai ales în alegerea partenerilor de cuplu,care vă sunt mai mult prieteni.

Dacă ora de naştere este corectă,aveţi posibilitatea de a pune bazele unei familii şi veţi avea o fetiţă pentru care veţi face multe sacrificii. Dorinţa de a vă stabili în altă localitate sau ţară nu vă va aduce fericirea dorită. Acest an a fost deosebit de stresant,dar v-a adus şi împlinirea unor dorinţe secrete.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg