Hugh Grant a împlinit 60 de ani. Cum era să îşi piardă nevasta în luna de miere

1 hugh grant anna eberstein jpg jpeg

Hugh Grant a avut o relaţie de notorietate cu Liz Hurley. După ce a spus adesea că nu crede în instituţia căsătoriei, actorul s-a însurat recent. Grant are 5 copii cu 2 femei diferite, 3 cu actuala sa soţie.

În 2018, Hugh Grant, care împlineşte astăzi 60 de ani, s-a căsătorit cu producătoarea de origine suedeză, Anna Eberstein, care este cu 18 ani mai tânără decât el. Anna şi Hugh au împreună 3 copii - un băieţel pe nume John Mungo Grant, născut în septembrie 2012, un altul în decembrie 2015 şi un alt copil născut în 2018. Iar actorul de la Hollywood mai are doi copii cu fosta parteneră, chinezoaica Tinglan Hong - Felix şi Tabitha.

Actorul a dezvăluit că soţia sa, Anna, a fost „răpită“ de un şofer de taxi, în timp ce se aflau în Paris, în luna de miere, relatează adevarul.ro

Hugh Grant a povestit întreaga păţanie în emisiunea lui Seth Meyers, „Late Night“, unde a mărturisit că totul s-a întâmplat din cauza faptului că nu avea bani cash pentru a-i plăti cursa taximetristului, scrie Daily Mail.

Actorul a povestit în cadrul show-ului că după ce el şi soţia lui au luat un taxi, starul şi-a dat seama ulterior că nu are bani cash pentru a plăti cursa de 6 euro, iar dispozitivul de carduri al taximetristului nu funcţiona. Ulterior, Hugh Grant i-a cerut şoferului să-l ducă la un bancomat. Pentru că nu a reuşit nici să scoată bani de la bancomat, actorul a mărturisit că „a intrat în panică“ şi neştiind ce să facă, i-a spus soţiei lui să coboare din maşină: „M-am panicat şi i-am spus soţiei: «Coboară din maşină», iar taximetristul m-a întrebat: «ce ai de gând?». I-am spus: «dispozitivul tău de carduri nu funcţionează, aşa că nu plătim». În acel moment a răpit-o. A plecat cu soţia mea“, a povestit Hugh. Din fericire, povestea s-a încheiat cu bine.

„A fost momentul cel mai urât al lunii noastre de miere. Soţia mea îmi reproşează şi acum. Mă tot întreabă de ce nu am fugit după maşină. Şi i-am spus pentru că mergea cu 80 de kilometri pe oră, ce rost avea?“, a adăugat actorul, care nu a dezvăluit şi cum a rezolvat situaţia, dar a mărturisit că „întotdeauna are probleme cu şoferii de taxi în Paris“.

Hugh Grant este unul dintre cei mai populari actori de film din Marea Britanie. A devenit cunoscut cu rolul din comedia romantică „Patru nunţi şi o înmormântare/“ (1994), pentru care a fost recompensat cu Globul de Aur şi premiul BAFTA. S-a remarcat apoi în alte câteva pelicule de succes, precum „Raţiune şi simţire“, „Notting Hill“, „Pur şi simplu dragoste“ şi primele două lungmetraje din franciza „Bridget Jones“.  

Foto: ShutterstockRecente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg