INTERVIU Radu Palaniţă, câştigător „Românii au talent“: „Nu există vreo sumă care să mă schimbe. Voi continua să lucrez la service-ul auto“

2 radu palanita 8 jpg jpeg

După o finală cu totul diferită, transmisă din casele concurenţilor, publicul a decis: marele câştigător al celei de-a zecea ediţii a show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, este Radu Palaniţă, un mecanic auto cu o voce de aur. Acesta l-a impresionat la audiţii pe Florin Căliescu, cel care a apăsat Golden Buzz şi l-a trimis direct în finală, unde a interpretat piesa „My Way“, a lui Frank Sinatra. Încă emoţionat şi uşor surprins, Radu Palaniţă a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru „Click pentru femei“ cum a fost acest parcurs pentru el, ce planuri muzicale are şi ce va face în continuare.

 Ce înseamnă pentru tine această victorie?

Faptul că publicul a avut încredere în mine este cea mai mare bucurie pe care o puteam avea la acest moment. Este dovada că toate mesajele pe care le-am primit în ultima vreme şi toată munca pe care am depus-o pentru a pregăti acest moment, deşi a fost o perioadă la care nu mă aşteptam, au meritat.

Cum ai sărbătorit? Ce ai făcut imediat după ce s-a oprit transmisiunea live?

Când s-a terminat emisiunea şi live-ul care a urmat pe pagina de facebook a show-ului, era deja o oră foarte târzie. Cu toate acestea, am sărbătorit cu familia. Ne-am bucurat foarte mult, chiar nu se aştepta nimeni şi cu atât mai mult, sentimentul de fericire a fost mare – deoarece ne-a luat, total, prin surprindere.

Te aşteptai să câştigi?

Cred că fiecare dintre cei care au ajuns în finală, s-au gândit, măcar pentru o secundă, la cum ar fi dacă publicul ne-ar vota. Dar nu mă aşteptam să devină şi realitate. Oamenii de acasă m-au susţinut imens şi ei sunt parte din această piatră de temelie pe care o pun de acum la cariera mea, în muzică.

Care crezi ca au fost atuurile tale?

Dacă ar fi să mă gândesc la toate mesajele pe care le-am primtit de la audiţii şi până la ziua finalei, cred că atuul prinicipal este faptul că ajung prin ceea ce cânt la sufletul oamenilor, ating nişte corzi sensibile. Eu sunt o persoană emotivă şi cred că reuşesc să le transmit din emoţia mea şi celorlalţi.

Care dintre contracandidaţii tăi ţi-a plăcut cel mai mult?

E greu să aleg pe cineva anume. Toţi au fost foarte buni în felul lor şi prin numărul pe care l-au pregătit. Şi nu putem uita că fiecare dintre noi a trebuit să-şi regândească modul în care s-a pregătit şi cum să arate materialul pentru marea finală.

Ce vei face cu banii?

În primul rând îmi doresc să-mi cumpăr un apartament. Apoi vreau să mi ajut familia. Iar cu banii rămaşi, mi-aş dori să pot face bine şi altor persoane încercate de viaţă. Cu siguranţă, nu voi irosi aceşti bani.

#Finaladeacasa a fost cu totul inedită. A fost mai greu sau mai uşor pentru tine? Au fost mai multe sau mai puţine emotii fără public şi juriu în faţa ta? Te-ai simţit mai în largul tău?

Oh, îmi amintesc şi acum momentul în care am urcat pe scenă şi am văzut publicul şi juraţii. Aveam atât de multe emoţii, iar atunci când Florin Călinescu a apăsat butonul auriu... nu realizam ce se întâmplă, nu ştiam cum să reacţionez. Şi acum am avut emoţii, dar am fost eu cu mine. Mi-am dorit să le arăt oamenilor cine sunt, să prezint un moment care să mă reprezinte şi să transmită mesajul meu: în viaţă, am făcut lucrurile aşa cum am crezut eu că este mai bine.

Crezi că ai fi evoluat altfel într-o finală normală, în platou, cu machiaj, costume, lumini, public etc?

Cu siguranţă ar fi fost diferit, nu doar pentru mine, ci pentru fiecare dintre noi. Dar emoţia şi bucuria acestui moment ar fi fost la fel de mari. Am avut emoţii şi când am filmat, dar şi când eram live, discutam cu memmbrii juriului şi aşteptam rezultatele şi când mi-am auzit numele. Aşa că aleg să mă gândesc doar că aşa a fost cel mai bine să se întâmple şi să mă bucur de acest rezultat.

Cât te-a afectat izolarea din timpul pandemiei? Cum credeai că vor decurge lucrurile în cadrul show-ului, mai ales în finală, ţinând cont de toate restricţiile?

Nu pot spune că m-a afectat atât de rău, dar cu siguranţă a schimbat modul în care m-am pregătit pentru finală. În ceea ce priveşte show-ul, mi-a trecut prin minte la un moment când se prelungea starea de urgenţă că se vor schimba regulile. Când am primit veştile de la echipa de producţie, am considerat că este o altfel de provocare, sub nicio formă mai dificilă, ci diferită!

Cum ai decis să participi la „Românii au talent“?

Au fost mai mulţi factori care m-au făcut să particip. În primul rând, au fost prietenii care m-au împins de la spate şi mi-au insuflat încrederea care îmi lipsea. Apoi, eu mi-am făcut mai mult curaj, dar, fiind emotiv, a durat ceva până să mă înscriu şi să fac acest pas.

Cred că am vrut să ştie mai multă despre ceea ce cânt eu, nu doar publicul de la karaoke acolo unde mă simţeam în largul meu. Îmi doream să văd reacţiile oamenilor şi să-mi dau seama dacă sunt pe drumul cel bun.

Există oameni pe care banii şi faima îi schimbă. Şi nu întotdeauna în bine. Cum crezi că vei putea rămâne cu picioarele pe pământ, acum că eşti bogat, iar oamenii te vor recunoaşte pe stradă?

Eu am un caracter şi nişte principii foarte solide după care mă ghidez. Şi nu există vreo sumă sau vreun statut care să schimBe aceste lucruri care m-au format de-a lungul anilor. Eu am continuat să lucrez la service-ul auto chiar şi după audiţii şi în perioada de izolare, şi o voi face şi pe mai departe.

FOTO PRO TVRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg