Kate Moss, o viaţă controversată. Ce poreclă avea în cercurile sociale şi de ce fugeau prietenele de ea

1 shutterstock 1256359969 jpg jpeg

Kate Moss a fost una dintre cele mai influente supermodele ale lumii, însă la începutul anilor ’90 numele blondei a devenit sinonim cu petrecerile excesive, cu consumul de alcool şi de substanţe interzise. Viaţa sa a fost ca un bumerang, care a trecut rapid de la succes la eşec.

Până la vârsta de 47 de ani, Kate Moss a trecut prin toate. A atras atenţia tuturor cu trăsăturile sale angelice şi cu construcţia fragilă, devenind vedeta preferată a celor mai importante reviste internaţionale. Branduri de renume, precum: Calvin Klein, L’oreal, Dolce and Gabbana sau Burberry au avut-o în clipurile lor publicitare, iar filmele nu i-au fost străine, ea jucând producţii precum: „Zoolander 2‟ , „The Boy in the Dress‟  sau „Red Nose Day Actually‟. Viaţa privată nu a fost niciodată una liniştită, în 2011 s-a căsătorit cu artistul Jame Hince, de care a divorţat, însă relaţia cu Johnny Depp a fost cea mai controversată. Se spune că actorul ar fi învăţat-o pe Moss să se drogheze, iar în urma despărţirii lor, fotomodelul ar fi plâns ani de zile. Însă acesta nu este singurul lucru surprinzător despre Kate Moss..

În cercurile de prieteni era cunoscută drept „tancul‟ 

Pe măsură ce relaţia lui Kate Moss cu actorul Johnny Depp începea să se degradeze, consumul de alcool şi de substanţe interzise scăpau de sub control. Se spune că Depp se săturase de imaginea ei controversată şi de sutele de petreceri la care Moss participa fără oprire, lucru care a dus în final la despărţire. În anturajul său, Moss era cunoscută drept „tancul‟ , deoarece într-o singură seară putea să consume o sticlă întreagă de vodcă şi multe grame de substanţe interzise.

Petrecere controversată la aniversarea de 30 de ani

Moss şi-a continuat viaţa controversată până la vârsta de 30 de ani, chiar dacă atunci avea o fiică tânără. La aniversarea de 30 de ani, Moss a organizat o petrecere tematică, bazată pe opulenţă, dar şi pe scandal. Se pare că a fost atât de scandaloasă, încât Moss a fugit de la petrecere de frica paparazzilor. Un prieten de-al lui Moss a susţinut că s-au consumat multe substanţe interzise, iar într-una dintre camerele principale a avut loc o orgie, Moss fiind cea care ar fi organizat-o.

Cădere nervoasă în urma unei campanii publicitare importante

Recunoaşterea pe plan internaţional a lui Kate Moss a avut loc odată cu lansarea unei campanii importante pentru Calvin Klein. În timpul campaniei, Kate Moss apărea topless, alături de Mark Wahlberg, iar pe cât de mult succes a avut campania, pe atât de traumatizantă a fost pentru Kate. Ea a susţinut că a avut o criză de nervi, deoarece actorul era un amator: „Nu mi s-a părut deloc ca mine. M-am simţit foarte rău în legătură cu acest tip amator. Nu mi-a plăcut deloc campania. Nu m-am putut ridica din pat timp de două săptămâni‟, declara Moss, în trecut.

Citeşte şi: Destinul tragic al Giei Carangi, primul supermodel al lumii. Avea şanse la o carieră remarcabilă

A dat foc unei camere de dezintoxicare

După despărţirea de Johnny Depp, Moss a intrat pentru prima oară într-o clinică de dezintoxicare. În timpul şederii sale, se simţea atât de buimacă, încât a dat foc din greşeală unei camere, când a apropiat prea mult o lumânare de o eşarfă. După dezintoxicare, ea a revenit rapit la vechile obiceiuri - la consumul de substanţe interzise şi de alcool. Ulterior, ea chiar a glumit pe baza acestui subiect: „Ce am învăţat la reabilitare? Multe despre alcool‟ , spunea Moss.

Citeşte şi: Gisele Bundchen, fotomodelul care nu se teme să îmbătrânească. Cum se menţine în formă la 40 de ani

A consumat alcool înaintea unei gale importante

În 2005, în acelaşi an în care Moss a fost filmată în secret de către paparazzi cu o doză de cocaină, ea a făcut o altă gafă publică jenantă. Consiliul Creatorilor de Modă din America i-a acordat lui Moss un premiu pentru influenţa sa în lumea modei, în cadrul unei gale. Însă, din păcate, discursul lui Moss nu putea fi auzit de întreaga lume. Fotomodelul consumase alcool înainte de gală, încât abia s-a putut urca pe podium.

Toate prietenele fugeau de ea

Probabil că multe femei nu şi-ar dori ca soţii sau iubiţii lor să stea în preajma supermodelelor de renume mondial, dar se pare că Moss le-a dat un motiv solid chiar şi prietenelor sale pentru a le justifica frica. Kate era recunoscută în cercurile de prieteni pentru că obişnuia să aibă aventuri cu partenerii prietenelor sale. Chiar două dintre apropiatele lui Moss au recunoscut că fotomodelul ar fi avut aventuri nocturne cu soţii lor.

Sursă foto: Shutterstock Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg