Kim Jong-un: câţi copii se crede că ar avea şi cine este misterioasa sa soţie

1 shutterstock 1385497733 jpg jpeg

Puţine sunt informaţiile oficiale despre viaţa personală a liderului nord-coreean, dar se fac numeroase speculaţii în legătură cu acest aspect, precum şi cu multe dintre acţiunile sale.

Chiar şi despre anul naşterii lui Kim Jong-un, continuatorul regimului politic dictatorial al tatălui său, Kim Jong-Il, se fac speculaţii. Se crede că ar fi venit pe lume pe 8 ianuarie sau 6 iulie 1982, 1983 sau 1984. De ce atâtea variante? Se consideră că liderul nord-coreean vrea să pară mai matur, de aceea a fost aleasă ca dată „oficială” 1982. Are un frate, Jong-chul, născut în 1981, şi o soră, Kim Yo-jong, născută în 1987. De asemenea, a avut un frate vitreg mai mare, Kim Jong-nam. În 2009 s-a căsătorit cu Ri Sol-ju, o Primă Doamnă foarte discretă. Se crede că liderul nord coreean şi soţia sa trăiesc în reşedinţa Ryongsong aflată în apropiere de Phenian, într-un loc izolat şi, desigur, extrem de bine păzit.

Cuplul ar avea trei copii

În 2017, presa internaţională a vehiculat informaţia potrivit căreia Kim Jong-un ar avea un al treilea copil cu soţia sa, după ce aceasta dispăruse în 2016 mai multe luni din atenţia publică.

Primul copil al cuplului s-ar fi născut în 2010, la un an după ce s-au căsătorit, iar cel de-al doilea ar fi venit pe lume în 2013. Familia aflată la putere la Phenian oferă puţine informaţii despre viaţa personală. Ca un fapt inedit, fostul star NBA, Dennis Rodman, a fost singura sursă a informaţiei despre al doilea copil al cuplului nord-coreean, care ar fi o fetiţă pe nume Ju-Ae.

Cine este soţia sa

Nu se cunosc prea multe date despre Prima Doamnă a Coreei de Nord. Se crede că s-ar fi născut între anii 1985-89. Serviciile secrete ale Coreei de Sud ar fi aflat că aceasta ar fi fost în trecut cântăreaţă şi ar fi cântat în orchestra naţională. Kim Jong-un ar fi remarcat-o pe frumoasa Ri Sol-ju când un concert susţinut de orchestra în care ea activa ar fi fost transmis la televiziunea naţională. Presa sud-coreeană a speculat că ea ar fi urmat şi o pregătire de Primă Doamnă, timp de şase luni. Ri Sol-ju ar proveni dintr-o familie respectabilă – tatăl său ar fi profesor universitar, iar mama, medic.  



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg