Kim Jong-un: câţi copii se crede că ar avea şi cine este misterioasa sa soţie

1 shutterstock 1385497733 jpg jpeg

Puţine sunt informaţiile oficiale despre viaţa personală a liderului nord-coreean, dar se fac numeroase speculaţii în legătură cu acest aspect, precum şi cu multe dintre acţiunile sale.

Chiar şi despre anul naşterii lui Kim Jong-un, continuatorul regimului politic dictatorial al tatălui său, Kim Jong-Il, se fac speculaţii. Se crede că ar fi venit pe lume pe 8 ianuarie sau 6 iulie 1982, 1983 sau 1984. De ce atâtea variante? Se consideră că liderul nord-coreean vrea să pară mai matur, de aceea a fost aleasă ca dată „oficială” 1982. Are un frate, Jong-chul, născut în 1981, şi o soră, Kim Yo-jong, născută în 1987. De asemenea, a avut un frate vitreg mai mare, Kim Jong-nam. În 2009 s-a căsătorit cu Ri Sol-ju, o Primă Doamnă foarte discretă. Se crede că liderul nord coreean şi soţia sa trăiesc în reşedinţa Ryongsong aflată în apropiere de Phenian, într-un loc izolat şi, desigur, extrem de bine păzit.

Cuplul ar avea trei copii

În 2017, presa internaţională a vehiculat informaţia potrivit căreia Kim Jong-un ar avea un al treilea copil cu soţia sa, după ce aceasta dispăruse în 2016 mai multe luni din atenţia publică.

Primul copil al cuplului s-ar fi născut în 2010, la un an după ce s-au căsătorit, iar cel de-al doilea ar fi venit pe lume în 2013. Familia aflată la putere la Phenian oferă puţine informaţii despre viaţa personală. Ca un fapt inedit, fostul star NBA, Dennis Rodman, a fost singura sursă a informaţiei despre al doilea copil al cuplului nord-coreean, care ar fi o fetiţă pe nume Ju-Ae.

Cine este soţia sa

Nu se cunosc prea multe date despre Prima Doamnă a Coreei de Nord. Se crede că s-ar fi născut între anii 1985-89. Serviciile secrete ale Coreei de Sud ar fi aflat că aceasta ar fi fost în trecut cântăreaţă şi ar fi cântat în orchestra naţională. Kim Jong-un ar fi remarcat-o pe frumoasa Ri Sol-ju când un concert susţinut de orchestra în care ea activa ar fi fost transmis la televiziunea naţională. Presa sud-coreeană a speculat că ea ar fi urmat şi o pregătire de Primă Doamnă, timp de şase luni. Ri Sol-ju ar proveni dintr-o familie respectabilă – tatăl său ar fi profesor universitar, iar mama, medic.  Recente

Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg