Kylie Minogue revine. Care este cel mai recent proiect al cântăreţei

1 shutterstock 103514018 jpg jpeg

Artista pop de origine australiană a lansat recent cel de-al 15-lea album de studio din carieră. Este vorba despre albumul numit „Disco”.

Se aşteaptă ca albumul „Disco” să ajungă în fruntea clasamentelor muzicale din Marea Britanie. Dacă acest lucru se va întâmpla, Kylie Minogue va deveni prima artistă solo cu albume clasate pe primul loc în topurile britanice de-a lungul a cinci decenii consecutive.

„Sună nebuneşte. Am 52 de ani. Aşa că, ştiţi, de-a lungul a cinci decenii... Mi se pare de necrezut”, a declarat Kylie Minogue pentru Reuters cu ocazia unui interviu în Londra, informează agerpress.ro. Cântăreaţa este fascinată de muzica disco încă din copilărie.

Cele mai multe melodii de pe albumul „Disco” au fost înregistrate, în cea mai mare parte, într-un studio pe care l-a amenajat în propria locuinţă.

Despre principalul single de pe album, „Say Something”, cântăreaţa a declarat că speră să rezoneze cu situaţia actuală în care aflăm, pandemia de coronavirus.

„Primele versuri din 'Say Something' sunt: 'suntem la milioane de mile depărtare în mii de feluri'. Bineînţeles că în 2020 au căpătat o nouă semnificaţie'', a declarat Kylie Minogue, citată de agerpress.ro.

Născută pe 28 mai 1968, Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, după care s-a lansat şi în muzică, domeniu în care se va consacra. A avut succes cu melodiile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“, care au devenit hituri.

Din 1988, a lansat 14 albume de studio, cel mai recent fiind în 2018 („Golden”), cu influenţe country, care au fost vândute în peste 80 de milioane de exemplare la nivel internaţional. Printre premiile pe care le are în palmares se numără trei Brit Awards şi un Grammy (din cinci nominalizări).

Kylie Minogue a concertat în România de două ori: la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

Foto: Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg