Kylie Minogue revine. Care este cel mai recent proiect al cântăreţei

1 shutterstock 103514018 jpg jpeg

Artista pop de origine australiană a lansat recent cel de-al 15-lea album de studio din carieră. Este vorba despre albumul numit „Disco”.

Se aşteaptă ca albumul „Disco” să ajungă în fruntea clasamentelor muzicale din Marea Britanie. Dacă acest lucru se va întâmpla, Kylie Minogue va deveni prima artistă solo cu albume clasate pe primul loc în topurile britanice de-a lungul a cinci decenii consecutive.

„Sună nebuneşte. Am 52 de ani. Aşa că, ştiţi, de-a lungul a cinci decenii... Mi se pare de necrezut”, a declarat Kylie Minogue pentru Reuters cu ocazia unui interviu în Londra, informează agerpress.ro. Cântăreaţa este fascinată de muzica disco încă din copilărie.

Cele mai multe melodii de pe albumul „Disco” au fost înregistrate, în cea mai mare parte, într-un studio pe care l-a amenajat în propria locuinţă.

Despre principalul single de pe album, „Say Something”, cântăreaţa a declarat că speră să rezoneze cu situaţia actuală în care aflăm, pandemia de coronavirus.

„Primele versuri din 'Say Something' sunt: 'suntem la milioane de mile depărtare în mii de feluri'. Bineînţeles că în 2020 au căpătat o nouă semnificaţie'', a declarat Kylie Minogue, citată de agerpress.ro.

Născută pe 28 mai 1968, Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, după care s-a lansat şi în muzică, domeniu în care se va consacra. A avut succes cu melodiile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“, care au devenit hituri.

Din 1988, a lansat 14 albume de studio, cel mai recent fiind în 2018 („Golden”), cu influenţe country, care au fost vândute în peste 80 de milioane de exemplare la nivel internaţional. Printre premiile pe care le are în palmares se numără trei Brit Awards şi un Grammy (din cinci nominalizări).

Kylie Minogue a concertat în România de două ori: la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

Foto: ShutterstockRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg