Magazinul online de fashion ABOUT YOU s-a lansat în România

1 lansare about you 1 jpg jpeg

ABOUT YOU, magazinul online de fashion din Europa, a lansat platforma aboutyou.ro, România fiind a zecea ţară în care acesta este prezent, după Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă şi mobil, prin aplicaţia dedicată, premiată la nivel internaţional. În România, ABOUT YOU oferă o gamă variată de peste 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piaţa locală.

Mai mult, cumpărăturile pe platforma ABOUT YOU nu sunt doar plăcute, ci şi complet lipsite de riscuri. Transportul este gratuit, iar plata poate fi efectuată prin mai multe metode, precum: Paypal, card de credit sau numerar la livrare. În plus, clienţii pot returna gratuit produsele în termen de 100 de zile, astfel încât aceştia să le poată încerca şi returna fără alte costuri suplimentare.

„Piaţa din România oferă un potenţial uriaş pentru noi. Preconizăm o creştere foarte rapidă aici, scopul nostru fiind de a deveni lider de piaţă în rândul magazinelor online de fashion, într-o perioadă scurtă de timp. De asemenea, ne dorim foarte mult să atragem clienţii din România cu platforma noastră extraordinară, gama foarte variată de produse, transportul gratuit şi posibilitatea de a returna produsele gratuit”, a declarat Tarek Müller, cofondator şi co-CEO al ABOUT YOU.

ABOUT YOU este o companie europeană de fashion şi tehnologie cu sediul în Hamburg, Germania şi a fost creată în anul 2014 de trei tineri antreprenori în domeniul digital Sebastian Betz (28), Tarek Müller (30) şi Hannes Wiese (38). În doar cinci ani, compania a devenit cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa, cu venituri anuale de 461 de milioane de euro (2018/19). În doar câteva luni de la lansare, ABOUT YOU devenise deja lider de piaţă în Cehia şi Slovacia.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg