Maia, fiica lui Teo Trandafor, s-a transformat complet! Uite cât sunt de frumoase împreună

Maia, fiica lui Teo Trandafor, s a transformat complet!  jpeg

Maia, fiica îndrăgitei prezentatoare tv Teo Trandafir, s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Din fotografiile postate de vedetă pe reţelele de socializare se vede că cele două sunt mai mult decât mamă şi fiică. Sunt şi cele mai bune prietene!

Teo Trandafir are o relaţie specială cu Maia

Teo Trandafir are o relaţie deosebită cu fiica ei, iar pozele postate pe Instagram de vedetă demonstrează acest lucru din plin. Sunt surprinse în diferite ipostaze împreună şi se vede că se bucură una de prezenţa celelilalte.

fiica teo trandafir jpg jpeg

Teo Trandafir o sprijină pe Maia necondiţionat în alegerile pe care le face. Deşi multă vreme Maia a visat cu ochii deschişi că îi va călca pe urme celebrei sale mame în ceea ce priveşte cariera în televiziune, liceana a trebuit să se reorienteze în privinţa viitorului, întrucât şi-a dat seama că nu ar putea avea naturaleţea şi şarmul pe care le are vedeta Kanal D.

„E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune şi mi-am dat seama – după atât timp în care am visat chestia asta –  că nu sunt făcută. Da, am emoţii şi nu pot să mă deschid complet în faţa oamenilor cum face mama şi mi-am dat seama că, deşi îmi place şi mă integrez astăzi, mâine, nu îmi văd viaţa în felul acesta", a declarat Maia. 

teo trandafir si fiica ei jpg jpeg

În prezent, Maia este elevă la un liceu privat şi intenţionează ca pe viitor să studieze arhitectura.

Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată

Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiţei că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică.

"I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau» (...) M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea, cu mintea ei de până în 3 ani, putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea", a povestit vedeta de la Kanal D pentru revista Viva.

maia fiica lui teo trandafir jpg jpeg

Totodată, Teo a declarat că Maia nu şi-a dorit niciodată să îşi cunoască mama naturală şi că pentru ele acesta este un subiect închis.

"Nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău şi asta a fost tot", a declarat Teo Trandafir. 

Sursă: viva.ro, libertatea.roRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg