Meseria potrivită, în funcţie de luna de naştere

1 66046 original jpg jpeg

Luna în care te-ai născut poate să dezvăluie o înclinaţie spre anumite profesii. Află ce spune despre tine şi dacă ai ales un job care te prinde.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Ianuarie

Încăpăţânaţi şi ambiţioşi,cei născuţi în ianuarie sunt foarte organizaţi,atenţi când lucrează,inteligenţi,încăpăţânaţi,se gândesc cum să-i facă fericiţi pe ceilalţi. Sunt potriviţi în meserii care cer o fire riguroasă,ordonată,dar şi perseverentă şi convingătoare,ca politician,bibliotecar,profesor,constructor,arhitect.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Februarie

Cei născuţi în luna februarie sunt mai puţin atraşi de sporturi. Liniştiţi,umili,timizi,dar ambiţioşi şi inteligenţi,încearcă multe meserii până se opresc la una dintre ele,căutând să aibă cât mai multă libertate de decizie şi un program flexibil. Se îndreaptă mai degrabă spre profesii precum savant,artist,scriitor,mecanic. Ca şefi,văd punctele forte ale angajaţilor şi-i stimulează,sunt vizionari şi nu dau ordine contradictorii. Ca subalterni,sunt originali şi au metode inedite de a-şi duce la bun sfârşit treburile.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Martie

Timizi şi rezervaţi,nativii lunii martie sunt firi artistice care iubesc artele,literatura,poezia în mod special,sunt talentaţi la muzică şi dans. Le place să se ocupe de decoraţiuni interioare şi să călătorească. Meseriile care li se potrivesc sunt învăţător,predicator,scriitor,poet,pictor,dansator.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Aprilie

Duri din fire,cei născuţi în aprilie pot fi medici buni,oftalmologi,stomatologi,sau militari de carieră. Sunt buni oratori,au memorie excelentă şi au priză la public şi adoră să aibă parte de atenţia celorlalţi,deci li se potrivesc şi profesii ca muzician,regizor,dirijor. Urnesc masele şi găsesc cu uşurinţă soluţii pentru a rezolva problemele altora,sunt diplomaţi,ceea ce îi ajută să poată face carieră în politică.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Mai

Sunt muncitori,conştiincioşi,perseverenţi,atenţi la detalii şi la modul în care cheltuiesc banii,încăpăţânaţi,au imaginaţie,iubesc artele,competiţia şi călătoriile. Aceste calităţi îi ajută îndeosebi în meserii care presupun migală (bijutier,pictor,arhitect),efort fizic în sporturi de echipă,lucrul pământului (fermier,agricultor,miner) sau cu banii (bancher,afacerist,contabil).

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Iunie

Le place să lucreze cu cuvintele scrise şi vorbite,deci pot fi interesaţi de profesii ca jurnalist,scriitor,diplomat,orator. Vor să fie în centrul atenţiei,sunt vizionari,atenţi la oameni,lideri înăscuţi,ceea ce îi face să se simtă confortabil ca actori sau muzicieni,imitatori,lucrător în relaţii publice. Orice meserie ar alege,demonstrează inventivitate,inteligenţă,tact.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Iulie

Cei născuţi în luna iulie au înclinaţii artistice şi se pot îndrepta spre literatură sau meserii care presupun lucrul cu cuvântul scris,cinematografie,muzică. Pe de altă parte,asociat cu pasiunea pentru apă,sunt atraşi de profesii precum marinar,pescar,sportiv (înotător,poloist,canotor). Sunt interesaţi şi de tot ceea ce ţine de trecut,deci le-ar fi pe plac să lucreze ca arheolog,restaurator,istoric,numismat. Mai mult,din dragoste pentru copii aleg să devină educatori,învăţători sau profesori.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – August

Renunţă cu greu la poziţii de top în orice domeniu aleg să activeze. Sunt făcuţi pentru a fi lideri şi se remarcă prin voinţă şi spirit de iniţiativă. Sunt atraşi de meserii în care pot ajunge în poziţii de conducere,în domeniile medical,militar,dar şi artistic. Ca şefi,sunt sensibili la linguşeli,generoşi,se organizează bine şi sunt eficienţi,iar ca angajaţi lucrează foarte bine dacă le sunt evidenţiate meritele.  

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Septembrie

Analitici,critici,meticuloşi – aşa ar fi descrişi nativii lunii septembrie. Au înclinaţie spre profesii ca mecanic,ceasornicar,matematician,chimist. Nu e de neglijat nici faptul că adoră să economisească bani,deci s-ar simţi în largul lor şi ca afacerişti,contabili,informaticieni. Au aptitudini artistice şi se pot îndrepta spre actorie,dans sau muzică.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Octombrie

Cei născuţi în octombrie au calităţi artistice,demonstrează tact faţă de oameni şi le place să lucreze cu ei. Sunt potriviţi ca lucrători în relaţii publice,artişti,diplomaţi,ambasadori,sociologi,coafori,fizioterapeuţi. Ca angajaţi,vor dori mereu să îmbunătăţească mediul şi modul de lucru,deci se vor evidenţia ca veşnici protestatari.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Noiembrie

Orice meserie cere migală le face plăcere celor născuţi în noiembrie şi-n oricare vor să demonstreze că sunt capabili. Sunt muncitori,loiali,conştiincioşi,răbdători,dar poate fi şi schimbători,irascibili. Îşi asumă riscuri de tot felul în meserii de tipul cascador,aviator,paraşutist şi sunt excelenţi oameni de afaceri,detectivi.

Meseria potrivită,în funcţie de luna de naştere – Decembrie

Dragostea pentru animale a celor ce au aniversarea în ultima lună a anului fac din ei buni dresori,medici veterinari. Meseriile statice nu li se potrivesc,iar dinamismul îi conduce spre profesii în medicină,educaţie,magistratură. Visează să călătorească des,ceea ce-i poate face să se îndrepte spre activităţi de ghid turistic sau însoţitor de bord.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg