Moş Crăciun, extrem de generos. Cadouri extravagante primite de starurile hollywoodiene de Crăciun

1 asta eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jpg jpeg

Au întreaga lume la picioarele lor frumoase, însă tot oferă şi primesc daruri de preţ, la care noi, muritorii de rând, nici măcar n-am îndrăzni să visăm. Celebrităţile s-au întrecut în cadouri extravagante de fiecare dată când au avut ocazia, însă noi vă prezentăm cele mai spectaculoase surprize făcute de Crăciun, de-a lungul anilor.

În Ajunul Crăciunului, cu toţii ne gândim cu nerăbdare şi emoţie la cadoul pe care ne dorim să-l descoperim, pe 25 Decembrie, sub brad. Şi poate ne fuge gândul şi la extravaganţele pe care şi le permit divele hollywoodiene cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Iată câteva dintre cele mai inedite cadouri primite de vedetele de peste ocean de Crăciun!

Jennifer Lopez

O extravaganţă incredibilă a fost cadoul pe care actorul Ben Affleck i l-a dăruit, de Crăciun, fostei lui logodnice J.Lo pe vremea când încă îşi mai făceau planuri de viitor împreună – un colac de WC plin cu bijuterii de preţ. „Jennifer e prinţesa mea şi merită tot ceea ce e mai bun – chiar şi în materie de toalete!”, i-ar fi spus actorul unui prieten la momentul achiziţiei „tronului” special. Colacul de WC, pe care Affleck l-ar fi comandat după propriile idei, conţinea rubine, safire şi un diamant, iar costul total s-a ridicat la 105.000 de dolari. E posibil ca Jennifer să fi apreciat mai mult fidelitatea fostului ei logodnic decât asemenea cadou... nepreţuit, nu credeţi?

Lady Gaga

De o surpriză de proporţii a avut parte şi cântăreaţa care s-a trezit, cu câteva ierni în urmă, cu un ponei la uşă. Casa ei de producţie, Interscope Records, i-a făcut un cadou special în 2015, când i-a dăruit un ponei simpatic foc. „Astăzi mi-a fost livrat la uşa casei Îngerul Alb. Le mulţumesc nespus celor din familia Interscope. O să îl călăresc, o să am grijă de el şi o să îl iubesc la nesfârşit! A fost o mare surpriză pentru mine!”, a declarat Lady Gaga.

Beyoncé

Faimoasa cântăreaţă şi-a surprins soţul cu un cadou deosebit în 2010. De Crăciun, i-a dăruit cea mai rapidă maşină din lume, un Bugatti în valoare de 2 milioane de dolari. Dar extravaganţele sunt la ordinea zilei pentru cuplul de muzicieni miliardari. Nu numai Beyoncé aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta, ci şi partenerul ei de viaţă, care, tot de Crăciun, a cheltuit nu mai puţin de 350.000 de dolari pe câteva genţi Birkin de la Hermes pentru mama copiilor lui.

Mariah Carey

Nici diva Mariah n-a rămas nerăsfăţată de tatăl copiilor ei. Pe vremea când cântăreaţa şi rapperul Nick Cannon erau încă împreună, acesta i-a dăruit lui Carey un Rolls-Royce Phantom, pe care a plătit 400.000 de dolari, iar pe plăcuţa de înmatriculare a scris “mommyMC”. Romantic, nu?

Mike Tyson

Atunci când vrei să-ţi răsfeţi marea iubire a vieţii tale, îi oferi o cadă din aur masiv, nu-i aşa? Fostul boxer a considerat că asemenea cadou de Crăciun ar fi pe placul fostei sale soţii, Robin Givens. Şi chiar a fost. Pentru o vreme, până când cei doi soţi s-au despărţit şi cada cu pricina a fost vândută la aproape jumătate de preţ. Tyson dăduse 2,2 milioane de dolari pe cada din aur de 24 de carate şi a reuşit să ia post-divorţ, la licitaţie, doar 1,2 milioane de dolari. Un duş cam rece pentru fostul sportiv!

Rihanna

Ei bine, RiRi a rămas complet uimită când a descoperit sub bradul ei un... delfin. O sculptură semnată de Jeff Koons, care a fost trimisă, în ajunul Crăciunului, de directorul de creaţie de la Fenty Corp, firma cântăreţei. Cât credeţi că ar costa un exemplar din colecţia de jucării pentru piscină, sculptat de faimosul Koons? Păi, preţul e undeva între 5 şi 50 de milioane de dolari. Destul de piperat!

Priyanka Chopra

Soţul faimoasei actriţe, Nick Jonas, a reuşit să-şi surprindă femeia iubită cu darul primit de aceasta de Crăciun. „Moş Crăciun a venit până aici pe Batmobile!!! Aaaaa!!!! soţul meu mă cunoaşte atât de bine! Mulţumesc, iubitule!”, a scris Priyanka în postarea în care îi mulţumeşte lui Nick.

Foto - InstagramRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg