Motivul pentru care Duckadam s-a despărţit de soţia lui după zeci de ani de mariaj. E fericit în noua relaţie

1 646x404 jpg jpeg

Fostul mare portar al echipei Steaua Bucureşti, Helmut Duckadam, a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de soţia lui, după 27 de ani de căsnicie. În prezent, „Eroul de la Sevilla” iubeşte şi este iubit.

„Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărţit pentru că nu am putut să mă obişnuiesc în SUA”, a declarat Helmut Duckadam la Antena 3, completând despre actuala relaţie, potrivit Prosport.ro

„Noi am reuşit o performanţă de când ne-am mutat în Bucureşti. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanţă. După divorţ, m-am întors în România şi în trei ani am cerut-o de soţie pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam. Mama mea a luat-o de o parte şi a întrebat-o dacă e sigură ce vrea. Ea a fost hotărâtă şi vreau să îi mulţumesc în faţa a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi şi noapte”, a spus fostul mare portar. 

Helmut Duckadam (61 de ani) nu se va mai implica în fotbal şi acum se dedică afacerii cu echipamente sportive pe care a înfiinţat-o recent, numită HDuckadam’86. 

„O să merg cu ce ştiu eu să fac în continuare. Am un site de echipamente sportive, cu mănuşi, tot ce înseamnă sport şi mă voi concentra să îmi valorific imaginea. Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86, prin care vreau să fiu mai aproape de toţi cei care vor să se simtă confortabil şi să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toţi cei cărora, anul 1986 le stârneşte aminitiri de neuitat”, scrie Mediafax, citat de sursa anterioară. 

Helmuth Duckadam a plecat cu onoarea intactă de la FCSB, după ce a simţit că nu mai este integrat de Gigi Becali în clubul pe care l-a reprezentat în ultimul deceniu, potrivit TelekomSport.ro

Săptămâna trecută, fostul preşedinte de imagine al FCSB a anunţat că şi-a depus demisia din funcţie şi că va părăsi definitiv fotbalul românesc. Fostul portar nu a mai dorit să audă de un alt post în conducerea unui club din fotbalul autohton. 

Idolul tribunelor nu a dorit să fie umilit de Gigi Becali la FCSB şi a anunţat că părăseşte proiectul, după 10 ani petrecuţi ca ambasador al vicecampioanei României. Helmuth Duckadam va încerca acum să ajute întreg sportul din România, cu experienţa acumulată, prin mediul politic, a mai precizat sursa citată anterior. 

FOTO Adevarul.ro Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg