Nativii cei mai periculoşi ai zodiacului. Care dintre ei poate face rău în mod deliberat?

1 shutterstock 98362979 jpg jpeg

Toţi avem o latură întunecată împletită cu alta luminoasă, dar unii nativi au o înclinaţie spre cea negativă. Aşa arată un top 10 al zodiilor care îşi predispun nativii să facă rău! Clasamentul a fost făcut pe baza trăsăturilor de personalitate şi a datelor statistice.

Datele unui studiu despre ucigaşii în serie şi semnele lor zodiacale, realizat de Biroul federal pentru investigaţii din Washington, SUA (FBI), arată că, dintre cei aproape 500 de asasini implicaţi în cercetare, nativii în Taur şi Rac sunt cel mai puţin periculoşi. Descoperă topul celor mai aprigi la mânie dintre nativii zodiacului european!

10. Fecioară

Perfecţionismul face din nativii în Fecioară să fie specialişti în furturi. Găsesc cele mai bune metode să nu fie observaţi şi prinşi. Acţionează cu meticulozitate şi se îngrijesc de toate amănuntele, astfel încât este deosebit de dificilă sarcina oamenilor legii de a le depista urma şi a-i captura.

9. Gemeni

Cei mai mulţi dintre cei prinşi cu fraude sau furturi sunt nativi ai zodiei Gemeni, după cum indică studiul menţionat. Nu se implică în infracţiuni violente. Pe de altă parte, sunt destul de uşor de prins din cauză că sunt superficiali din fire.

8. Peşti

Nativii în Peşti tind să devină periculoşi chiar şi pentru ei înşişi. Printre cei luaţi în vizor de FBI, aceştia folosesc adesea droguri pentru consum propriu. Ceea ce îi face peşti periculoşi este faptul că pot răbufni adesea la mânie şi în mod necontrolat.

7. Berbec

Din cauza lipsei de toleranţă pentru cei care vor să-i domine, cei născuţi în Berbec pot să devină periculoşi. Sunt încăpăţânaţi, independenţi şi vor să deţină controlul asupra propriilor decizii. În plus, caracterul lor impulsiv ar putea să-i facă să acţioneze imprevizibil la mânie.

6. Balanţă

Chiar dacă nativii în Balanţă caută întotdeauna echilibrul, armonia şi evită să încalce reguli sau legi, în anumite contexte sau sub influenţa altor persoane mai periculoase pot ajunge să comită ilegalităţi. De obicei este vorba despre infracţiuni financiare sau unele legate de droguri.

5. Vărsător

Personalitatea manipulatoare şi răzbunătoare a celor mai mulţi dintre cei născuţi sub semnul Vărsător îi poate face periculoşi. Au abilităţi de lider şi, de obicei, au un comportament bun, dar nu se feresc să influenţeze, câteodată în mod negativ, modul de a gândi şi a acţiona al celor din jurul lor.

4.Săgetător

Despre nativii în Săgetător s-a observat că sunt duri, dar nu sunt genul care să aleagă să ucidă, nici măcar în situaţia în care viaţa lor ar fi în pericol. În schimb, au o minte brici când vine vorba de a pune la cale un furt şi se pricep cel mai bine dintre toţi nativii să găsească o cale de ieşire din închisoare, dacă ajung să fie încarceraţi.

3.Scorpion

Ceea ce-i face pe nativii în Scorpion să fie periculoşi este o tendinţă de a fi gelos, agresiv şi chiar sadic. Natura lor sadică îi constrânge uneori să-i manipuleze pe ceilalţi şi, chiar dacă nu comit crime pe cont propriu, ei sunt cei care gândesc crima şi care trag sforile.

2. Leu

Cei născuţi sub acest semn zodiacal de foc sunt influenţaţi de planeta Mercur. Aceasta îi poate facă să aibă obsesii, idei fixe. Îi predispune chiar şi la tulburări de comportament. Din cele observat de specialiştii FBI, nativii în Leu se numără printre aceia care comit crime pentru a deveni faimoşi.

1. Capricorn

Nativii în Capricorn sunt capacibili să comită infracţiuni din orice domeniu, fie că este vorba de un furt, fie de un act grav, cum ar fi uciderea cuiva. Au şi un dezavantaj: pot fi prinşi destul de uşor din cauza neglijenţei lor.

FOTO: ShutterstockRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg