O actriţă celebră a avut o revelaţie la doar 11 ani. Un poster cu trupa Aerosmith i-a dat de înţeles cine e tatăl ei

1 shutterstock 92065019 jpg jpeg

Liv Tyler avea 11 ani în 1988 când a privit un poster cu formaţia Aerosmith, pus pe peretele din camera ei. Preţ de o clipă, şi-a dat seama de un lucru uimitor. Ştia că mama ei deţine un jurnal, aşa că i-a scris pe prima pagină: „Cred că Steven Tyler este tatăl meu”. La scurt timp după aceea, şi-a confruntat mama, modelul şi muzicianul Bebe Buell, şi a descoperit că suspiciunea ei era, de fapt, adevărată.

Până la acel moment, Liv credea că Todd Rundgren, membrul trupei Utopia, era tatăl ei biologic, scrie Biography.com. 

În realitate, mama ei  a avut o aventură cu solistul trupei Aerosmith la sfârşitul anului 1976, ceea ce a dus la naşterea fiicei lor în New York în luna iulie, anul următor. Rundgren ştia că există o şansă ca el să nu fie tatăl lui Liv, dar el a semnat certificatul de naştere, i-a dat numele de familie şi a intervenit pentru a o creşte ca fiind fata lui.

Bebe Buell hotărâse să păstreze secretul privind paternitatea din cauza dependenţei de droguri pe care o avea Steven la acea vreme. Ea a spus că ea şi Rundgren „au făcut un pact că el ar fi tatăl lui Liv şi dacă va deveni vreodată o problemă, i-ar spune la 18 ani”. 

În cele din urmă, Liv şi-a dat seama de identitatea tatălui ei biologic cu mult înainte de atunci. L-a întâlnit pe Steven pentru prima dată când avea opt sau nouă ani, la unul dintre concertele lui Rundgren şi îşi aminteşte că i-a cumpărat ceva la bar. În ciuda faptului că „nu avea idee cine este”, actriţa spune că „i-a plăcut imediat de el” şi chiar a început să cumpere afişe cu trupa Aerosmith. 

„Am simţit o legătură într-un mod foarte puternic când l-am cunoscut prima dată şi nu ştiam de ce, la început, dar mi-am dat seama destul de repede", a povestit actriţa. 

Liv Tyler a crezut în asemănarea izbitoare atât cu el, cât şi cu fiica lui, Mia Tyler (cu cea de-a doua soţie a sa, Cyrinda Foxe), care s-a născut la doar un an după ea. 

După ce a aflat adevărull, ea şi Steven au început să aibă o relaţie tată-fiică foarte apropiată, iar în cele din urmă şi-a schimbat numele de la Rundgren în Tyler. Când era la liceu, Liv a apărut alături de Alicia Silverstone în videoclipul „Crazy” din Aerosmith din 1994, iar ei s-au alăturat din nou profesional în 1998, când trupa lui Steven a contribuit la balada rock „I Don't Want to Miss a Thing” la filmul în care a jucat: Armageddon (1998). 

Mama ei şi Todd Rundgren s-au despărţit în cele din urmă, deşi a rămas încă implicat în viaţa lui Liv.

„Sunt atât de recunoscătoare lui Todd pentru că a ales să fie un tată pentru mine. Este un lucru mare pentru un bărbat să spună: „Ştiu că acest copil nu ar putea fi al meu, dar vreau să fiu tatăl ei. Deşi el şi mama nu erau împreună, el a fost întotdeauna o persoană iubitoare şi protectoare în viaţa mea”, a explicat actriţa în vârstă acum de 42 de ani. 

De altfel, Steven a participat activ în viaţa copiilor lui Liv: Milo (cu fostul soţ, Royston Langdon), Marinar şi Lula (cu agentul sportiv britanic, Dave Gardner). De fapt, Steven, împreună cu sora ei vitregă, Mia, au fost prezenţi când unul dintre copii s-a născut la începutul anului 2015, iar soţul ei nu era atunci acasă. 

„Nu mă aşteptam să nasc cu sora şi cu tata în cameră. Am sunat-o pe Mia şi ea a venit direct la spital. Ea l-a sunat pe tata. El a intrat în cameră cu câteva momente înainte ca Sailor să se nască şi să i se taie cordonul ombilical”, a împărtăşit actriţa. 

Liv Tyler este cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în filme precum „Stăpânul inelelor” (2001, 2002, 2003) şi „Incredibilul Hulk” (2008).