O femeie a fost moartă timp de 27 de minute. Ce a povestit familiei după ce a fost readusă la viaţă

2 readusa laviata jpg jpeg

O femeie a uimit o lume întreagă după ce nepoata ei i-a spus povestea. Mai exact, aceasta a fost readusă la viaţă după nu mai puţin de 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut, imediat după ce s-a trezit, a fost un carneţel.

Tina Hines, o femeie din California, mama a patru copii, a fost la limita dintre viaţă şi moarte după ce a suferit un stop cardio-respirator. Timp de 27 de minute, corpul femeii nu a mai reacţionat şi abia după ce a fost resuscitată de şase ori, de patru ori de soţul ei şi de două ori la spital, femeia şi-a revenit.

Imediat după ce s-a trezit, ea a cerut un carneţel. Fiindu-i imposibil să vorbească, întrucât era intubată, aceasta a ţinut să scrie lucru important pe care voia să îl împărtăşească apropiaţilor şi care nu suporta amânare. 

3 readusa la viata dupa 27 de minute 3 jpg jpeg

Deşi la început pare greu de descifrat, ulterior, rudele femeii au înţeles. “It’s real” (n.r. este real). Asta scrisese, însă apropiaţii n-au înţeles la ce se referă. I-au cerut să le explice care este lucrul real despre care vorbeşte, moment în care aceasta a arătat cu degetul în sus şi a lăcrimat.

Tina Hines a vrut să le explice celor dragi că în cele 27 de minute în care a părăsit această lume a descoperit Raiul şi că acesta chiar există.

Povestea sa de viaţă a determinat-o pe nepoata ei să îşi tatueze, la încheietura mâinii, mesajul pe care femeia l-a scris pe carneţel. Iniţial, cei care văd desenul cred că este vorba despre un mesaj scris într-o altă limbă, însă atunci când află povestea din spatele tatuajului ajung să se emoţioneze.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg