Peste 1500 de spectatori în primul weekend de Undercloud

3 undercloud2019 web jpg jpeg

Vineri, 23 august, a început cea de-a 12-a ediţie a Undercloud – Festival de Teatru Independent de Orice. Astfel, peste 1500 de bucureşteni au ales să-şi petreacă weekendul alături de artişti independenţi la spectacolele Undercloud12.

Festivalul continuă până vineri, 30 august, la Muzeul Ţăranului Român, iar spectatorii au şansa de a vedea teatru contemporan, performance-uri, spectacole de dans, spectacole unu la unu, de a urca pe scena de poezie alături de actorii preferaţi şi de a cânta la un concert marca Moonlight Breakfast, sub cerul liber.

Ediţia Undercloud din acest an se desfăşoară într-un context cultural şi artistic tot mai dificil, în care sprijinul instituţiilor culturale de stat este diminuat considerabil sau chiar absent. Cu toate acestea, spectacolele de teatru independent se bucură de reprezentaţii sold-out iar festivalul merge înainte: 18 spectacole concurează pentru: Premiul Undercloud, Cel mai bun spectacol, Cea mai bună regie, Cea mai bună actriţă, Cel mai bun actor, Cel mai bun scenograf şi Premiul de Excelenţă.

juriu undercloud jpg jpeg

#UNDERCLOUD12 continuă azi cu Dust (regie: Ana Crăciun-Lambru), un one woman performance despre sacrificiul oricărui emigrant plecat în căutarea unei vieţi mai bune. Despre  depresie şi lupta împotriva ei vorbeşte Cristina Drăghici în Rollercoaster, despre bani şi timp vorbeşte Radu Popescu în Cadran Plus Plus. Trilogia ecceHOMO, semnată de Paul Cimpoieru continua luni, 26 august cu Homo Love şi marţi, 27 august cu Homo Americanus în spaţiul Qreator by IQOS.

undercloud 6 jpg jpeg

Teatrul şi cinemaul se întâlnesc pe scenă în Persona, povestea lui Ingmar Bergman, prima piesă scrisă de Pascal Bruckner pentru Griviţa 53, Cu ce vă servesc? îl are ca sursă de inspiraţie pe dramaturgul Eugene Ionesco, iar spectacolul An Tan Tina este o adaptare liberă pornind de la cartea Anei Blandiana, ”Fals tratat de manipulare”.

undercloud1 jpg jpeg

Pe Marian Râlea şi Dana Rogoz îi puteţi vedea în Proof, spectacolul regizat de Andrei şi Andreea Grosu la unteatru, pe Maria Obretin în Cadran plus plus iar pe Maia Morgenstern în Cu ce vă servesc?.

Mai multe detalii despre spectacolele #UNDERCLOUD12 şi programul festivalului se găsesc pe www.undercloud.ro, pe facebook.com/undercloudfestival şi instagram.com/undercloudfestival.

Biletele sunt în vânzare pe mystage.ro şi pe Eventbook sau pot fi achiziţionate direct de la Casa de Bilete a festivalului (Strada Monetăriei, nr. 3). Spectatorii beneficiază de campania 1+1 VIAŢA FĂRĂ CASH, susţinută de Raiffeisen Bank: la 1 bilet cumpărat cu un card Raiffeisen Bank de la Casa de Bilete, al doilea bilet la acelaşi spectacol este oferit cadou.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg