Petrece Noul An într-un stil inedit

7 revelion 2021 jpg jpeg

Revelionul 2021 va fi cu totul diferit faţă de alţi ani, fără petreceri cu întreaga gaşcă de prieteni până în zori de zi, fără prea multe artificii şi cu mulţi dintre noi optând să rămână acasă, pentru o „ieşire” pe canapeaua din living.

Aşadar, indiferent că vei organiza o petrecere intimă acasă cu familia, vei merge în vizită pentru câteva ore la prietenii apropiaţi sau vei rămâne alături de persoana iubită, trecerea dintre ani trebuie să fie festivă şi plină de însemnătate, la fel ca până acum. Cum şi ce pregătim pentru inedita petrecere din acest an? Noi am gândit o scurtă listă cu ceea ce poţi face alături de cei dragi în noaptea de Revelion, astfel încât aceste sărbători să rămână o amintire specială odată cu trecerea anilor.

Alege o ţinută glamour

Fie că îţi vei dori să porţi rochia neagră la care vei asorta acea pereche superbă de cercei din aur galben sau vei opta pentru o pereche de pantaloni din piele cu un tricou simplu şi accesorii din argint, nu uita să adaugi un pic de extravaganţă ţinutei tale. Alege un accesoriu care să iasă în evidenţă sau răsfaţă-te cu un top sau fustă ieşite din comun, cu paiete sau ţinte.

rochie glamour jpg jpeg

Machiază-te

Doar pentru că stai acasă nu înseamnă că nu îţi poţi aplica un machiaj natural. Acesta te va binedispune şi va crea o atmosferă de sărbătoare. Revelionul poate fi ocazia perfectă să-ţi coafezi părul şi să te aranjezi, indiferent de locul din care vei cânta „La mulţi ani!”.

Fotografii, fotografii şi iar fotografii

În funcţie de timpul pe care îl ai la dispoziţie, poţi crea acasă câteva accesorii pentru fotografii sau le poţi comanda într-o secundă de pe internet. Aşadar, ai grijă să pui în coşul de cumpărături fel şi fel de piese care te vor ajuta să construieşti în propria casă o cabină foto: ochelari în formă de cifre, pălării din hârtie şi diverse mesaje scrise pe carton. Peste ani, va fi amuzant să te uiţi la imaginile din prima noapte a anului 2021.

Învaţă să prepari cocktailuri

Noaptea dintre ani poate fi un bun prilej să înveţi să faci cocktailuri. Nu doar că vei afla lucruri noi şi care îţi vor fi de folos la petrecerile viitoare, dar vei avea posibilitatea să descoperi alte gusturi în materie de băuturi. Poţi încerca mai multe variante, de la cele non-alcoolice până la cele alcoolice, pe bază de cafea sau şampanie. Îţi trebuie doar ingredientele şi poate un pic de creativitate.

O cină savuroasă trebuie completată neapărat de un desert festiv. Noi îţi propunem să realizezi chiar un tort elegant, având în vedere că Revelionul îl sărbătorim doar o singură dată pe an. De asemenea, poţi opta şi pentru diferite prăjituri care să servească pe post de mici gustări. Indiferent ce vei alege, nu renunţa să faci un desert, pentru că acesta va desăvârşi gustul şampaniei de la miezul nopţii.

pexels karolina grabowska 5716784 jpg jpeg

Karaoke party

Nimic nu poate fi mai amuzant decât o petrecere karaoke. Fiind trecerea dintre ani, suntem convinşi că vecinii tăi nu se vor supăra când te vor auzi cum încerci să îl imiţi pe Michael Jackson sau pe Elvis Presley, ci s-ar putea chiar să îi binedispui.

Decorează casa pentru 2021

Nu vei simţi că vine Noul An dacă nu decorezi măcar puţin casa. Câteva baloane cu anul 2021 şi nişte confetti ar trebui să fie de ajuns pentru a simţi sărbătoarea şi pentru a marca momentul.

Realizează un suport foto de perete

Dacă vei opta să rămâi acasă cu persoana iubită, puteţi concepe împreună un suport fotografic pe care să creaţi un colaj cu cele mai frumoase şi importante imagini ale anului 2020. Vei avea nevoie de patru profiluri din lemn, cuie, sfoară, cleme şi o imprimantă. Vei obţine o amintire superbă şi un obiect de decor plin de semnificaţie.

rama foto jpg jpeg

Desigur, pentru o seară memorabilă, nu uita de sticla de şampanie, rezoluţiile pentru noul an şi un scurt toast pentru anul ce tocmai se va încheia.

FOTO Pexels.comRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg