Piesa anului vine de la o debutantă de numai 15 ani

2 mariapeiaok jpg jpeg

Noutatea muzicală a anului vine de pe youtube. O tânără interpretă, Maria Peia, a lansat pe social media piesa “Nori de scrum”, care s-a transformat într-un hit în doar două zile de la lansare. La doar 15 ani, Maria Peia are o voce puternică, iar impactul piesei duce cu gândul către nume mari din industria muzicală românească precum Inna, Andra, Mira sau Feli.

Este o bucată pop dance excepţional masterizată, unde vocea Mariei este excelent pusă în evidenţă iar în rândul fanilor de pe Facebook şi Instagram este considerate deja piesa anului. Maria, şi al său single „Nori de scrum”, pot reprezenta un exemplu de success pentru tânăra generaţie de artişti, în contextul în care debutul artistei nu iese din siajul vreunui show de televiziune de descoperit talente.

Succesul unui artist astazi nu depinde doar de voce sau de factorul x. Succesul unei piese este dat, astăzi, atât de emoţia transmisă în sferele de interes ale artistului cât şi de influenţa în social media a celor care te plac şi comentează sau distribuie melodia în speţă.

Ce reuşeşte Maria cu ”Nori de scrum” este tocmai acest lucru, cu siguranţă pentru că versurile îi aparţin şi, astfel, o reprezintă. Cu ”Nori de scrum”, Maria Peia pleacă la un drum din care, cum reiese din mesajul surprinzător de matur al melodiei sale, va căuta să ia ce este bun din fiecare încercare, şi va atrage atenţia pe care o merită.

Faptul că Maria Peia şi ”Nori de scrum” ocolesc reţeta de succes patentată a participării la emisiuni concurs de profil şi ies să înfrunte direct publicul larg este o poveste de curaj într-o lume în care, vorba cântecului Mariei, tot mai multe raze ale soarelui se sting.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg