Previziunile anului 2022. Ne transformăm, nu vom mai fi niciodată cum am fost!

1 shutterstock 1816012451 jpg jpeg

Anul maestru, cum este numit de către astrologi anul 2022, se anunţă a fi mai liniştit decât anii precendenţi, aducând multe emoţii pozitive şi oportunităţi.

Dacă eşti o vizionară, acesta va fi anul tău norocos, pentru a-i inspira pe alţii şi pentru a evolua pe scara profesională. Aprilie va fi luna ideală pentru noi începuturi, noiembrie este perioada benefică pentru remedierea relaţiilor, iar decembrie, momentul ideal pentru a-ţi împlini visurile la care ai lucrat pe tot parcursul anului. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Începutul anului este momentul în care trebuie să te hotărăşti ce îţi doreşti cu adevărat de la relaţia actuală sau cum ţi-ai dori să fie o posibilă iubire, pentru a evita să fii prinsă într-o relaţie nepotrivită, care te va lăsa fără energie. Jupiter, planeta evoluţiei şi a norocului, se va afla în semnul tău din luna mai până în luna octombrie, aşa că orice activitate vei începe în această perioadă va avea o semnificaţie majoră în destinul tău. Anul acesta, vei avea parte de oportunităţi în carieră, dar pentru a evolua, trebuie să scapi de tot ce te-a ţinut pe loc în 2021. De asemenea, vei fi tentată să te axezi mai mult pe zona religioasă ori filosofică. Perspectivele de sănătate sunt excelente.

Taur

Anul 2022 se anunţă a fi promiţător în ceea ce priveşte starea bună de sănătate, conexiunile noi şi planurile mari de călătorii. Sunt şanse mari să atragi în viaţa ta oameni care să te susţină, dar şi să îţi doreşti să experimentezi lucruri noi, cum ar fi să studiezi un nou domeniu de activitate. Indiferent dacă eşti sau nu într-o relaţie, iubirea va fi primordială pentru tine, anul fiind oportun pentru cei care îşi doresc să-şi întâlnească marea dragoste sau să se căsătorească. Pe 18 ianuarie, Nodul Nord îşi începe tranzitul prin zodia Taur, ceea ce înseamnă că vei fi pusă în anumite situaţii din care vei învăţa să fii independentă şi să nu aştepţi confirmări din partea celorlalţi. De asemenea, poţi fi tentată să îţi îmbunătăţeşti aspectul fizic, cum ar fi să dai jos câteva kilograme sau să îţi schimbi tuns

Gemeni

Anul 2022 se anunţă foarte bun pentru carieră. Neptun şi Jupiter te vor încuraja să visezi mai mult, să ceri mai multe de la viaţă şi să ai mai multă încredere în forţele proprii. De asemenea, şi munca în echipă este încurajată, mai ales în proiectele mari. Sunt şanse mari să cunoşti persoane influente care te vor ajuta pe plan profesional. Pentru tine, este anul vindecării, iar astrele te vor susţine să te ocupi de zona sănătăţii, mai ales dacă până acum ai ignorat-o. Vei fi tentată să te ocupi mai mult de sănătatea fizică, mentală şi emoţională, să începi să faci sport, să îţi faci un set de analize sau să meditezi. În plan amoros, nu trebuie să te grăbeşti să iei decizii pripite, pe care le vei regreta ulterior.

Rac

Sunt şanse mari să te faci remarcată în domeniul tău de activitate, în special dacă vei lăsa orgoliul la o parte şi vei ieşi din zona de confort. În a doua parte a anului, Jupiter se mută în zodia Berbec, în cea de-a zecea casă a carierei şi a prestigiului, iar asta înseamnă că vei avea mult noroc în zona profesională. Tranzitele acestui an te vor ajuta să îţi găseşti noi abilităţi, iar schimbările profesionale vor fi avantajate. Acesta este anul în care poţi construi o legătură amoroasă pe termen lung, iar dacă eşti deja într-o relaţie, te poţi gândi chiar şi la căsătorie. Îţi vei dori să călătoreşti mai mult, iar vestea bună este că starea de sănătate nu îţi va creea probleme. În unele cazuri, relaţiile cu copiii se pot dovedi a fi destul de dificile, de aceea trebuie să analizezi situaţiile cu calm.

Leu

Motto-ul tău va fi „munceşte acum, ca să te bucuri mai târziu!‟. La începutul anului, vei fi implicată în proiecte vaste şi vei munci mult, dar după ce Jupier va intra în Berbec, în luna mai, vei începe să vezi rezultatele eforturilor tale. Vei fi mândră de rezultate şi se anunţă câştiguri importante. Viaţa amoroasă este avantajată. Vei avea o idee destul de clară despre ceea ce vrei de la o relaţie şi nu vei fi tentată să îţi pierzi timpul cu aventurile amoroase. În schimb, relaţiile cu familia pot devenit sensibile şi este posibil să reapară tensiuni mai vechi. Poate fi vorba şi de probleme de sănătate ale părinţilor, care te vor consuma.

Fecioară

Prima parte a anului este benefică pentru socializare şi distracţie. Vei visa la călătorii mai dese şi să ieşi mai mult în oraş, cu prietenii. Relaţia cu partenerul are toate şansele să înflorească, vei fi mulţumită şi împlinită şi vei avea mari şanse să ajungi în faţa altarului. Dacă eşti singură, îţi poţi întâlni sufletul pereche. Jupier va fi în zodia ta, în casa a şaptea, până în mai, iar în această perioadă se pot anunţa câştiguri noi, schimbări profesionale sau noi oportunităţi, venite din străinătate. Vei fi tentată să îţi schimbi dieta, să ai mai multe obiceiuri sănătoase, să îţi doreşti să faci mai multe schimbări în casă (să renovezi sau să îţi schimbi mobilierul) sau să faci lucruri măreţe, precum achiziţionarea unei noi locuinţe.

Balanţă

Vei folosi anul acesta pentru a-ţi stabili noi obiceiuri, care să te ajute să îţi organizezi viaţa profesională, astfel încât să ai mai mult timp liber. Astrologii te îndeamnă să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate şi să eviţi stresul, pe cât posibil. Începând cu luna mai, Jupiter în Berbec te va susţine în plan amoros şi s-ar putea să te îndrăgosteşti sau să te bucuri de momente tandre alături de partenerul actual. Un proiect creativ în care ai investit mult capital ar putea să se finalizeze în prima jumătate a anului, iar veniturile tale să crească. Este posibil să îţi doreşti să evoluezi pe plan spiritual, să meditezi sau să fii mai interesată de soarta celor dezavantajaţi.

Scorpion

Vei simţi emoţiile mai profund decât ai făcut-o până acum. Este şansa ta să te îndrăgosteşti de o nouă persoană, de un nou hobby sau chiar de tine însăţi. Vei fi preocupată mai mult de tine, de îngrijirea aspectului fizic şi de starea de sănătate. Dacă în anii precedenţi te-ai concentrat pe carieră, anul acesta, vei culege roadele şi vei avea succes. Investiţiile sunt favorabile, însă trebuie să ai grijă să nu devii prea competitive. Trebuie să fii sinceră şi să spui ceea ce gândeşti, însă fără a-i deranja pe cei din jurul tău, pentru că vei avea tendinţa să fii mereu în centrul atenţiei şi să devii dominatoare.

Săgetător

Anul acesta, îţi vei dori să te întorci la rădăcini, să petreci mai mult timp cu familia şi să călătoreşti în locuri în care nu ai mai ajuns de mult timp şi care îţi amintesc de copilărie. Poţi fi tentată să îţi studiezi arborele genealogic şi să încerci să afli poveştile strămoşilor. Programează-ţi din timp plecările, pentru că se anunţă un an aglomerat din punct de vedere profesional. Sunt şanse mari să fii implicată în noi proiecte şi să te epuizezi. S-ar putea să ceri o mărire de salariu şi să îţi renegociezi veniturile. În relaţia de cuplu, trebuie să înveţi să nu te mai implici atât de mult şi îţi găseşti echilibrul emoţional. Este momentul oportun şi să te concentrezi pe evoluţia spirituală!

Capricorn

Pentru tine, anul începe în forţă, datorită lui Marte, care te îndeamnă să îţi stabileşti obiective îndrăzneţe şi să te străduieşti să le atingi. Eşti o fire independentă, însă lucrurile vor funcţiona aşa cum îţi doreşti, doar dacă vei include şi alţi oameni în planurile tale. Este anul socializării şi momentul în care trebuie să începi să te deschizi mai mult în faţa celorlalţi. Luna Nouă în Capricorn, de pe 2 ianuarie, va aduce schimbări în veniturile tale şi echilibru în viaţa profesională. În planul sănătăţii eşti avantajată, iar nivelul de creativitate se va îmbunătăţi, astfel încât vei fi tentată să scrii o carte sau să le povesteşti mai mult celor din jur despre experienţele tale.

Vărsător

În prima jumătate a anului, vei fi de neclintit şi te vei concentra mai mult ca niciodată pe obiectivele tale. Începutul anului îţi va da energie şi pentru a te ocupa mai mult de casă şi de familie. Pe parcursul anului, vei avea şanse să câştigi mai mulţi bani, pentru că planeta Jupiter te va ajuta să îţi creşti veniturile. Important va fi şi să îţi faci curaj să ceri ceea ce meriţi. Vărsătorii singuri pot cunoaşte un nou partener, iar cei aflaţi într-o relaţie vor petrece mai mult timp alături de persoana iubită. Vei simţi nevoia să evoluezi şi în plan spiritual, dar şi să pui mai mult preţ pe studii. Rămâi cu picioarele pe pământ şi fereşte-te să iei decizii rapide, fără să te sfătuieşti cu cei din jurul tău!

Peşti

La începutul anului, trebuie să fii atentă la persoanele cu care alegi să îţi petreci timpul, deoarece, este posibil să fii dezamăgită sau trădată. Spre finalul lui 2022, lucrurile se vor îmbunătăţi şi vei avea şanse să cunoşti oameni noi, pe care te poţi baza. În plan amoros, a sosit momentul în care trebuie să spui tot ceea ce gândeşti, deşi poate fi dureros pentru partener. În plan financiar, Neptun şi Jupiter te vor susţine să evoluezi, mai ales dacă lucrezi în zona creativităţii. Cu Jupiter de partea ta, vei atrage exact ce ai nevoie, singurul risc este că vei avea multe opţiuni şi vei fi tentată să te grăbeşti în a lua decizii. Între lunile iulie şi august, este posibil să apară câteva probleme de sănătate ale tale sau ale unei rude. Pune accentul mai mult pe dieta sănătoasă!

@shutterstockRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg