Promisiunea pe care Prinţul Charles i-a făcut-o Reginei Elisabeta. O va respecta sau îşi va dezamăgi mama?

1 8f61782cf68371ab6850a37a502305d1 jpg jpeg

Regina Elisabeta nu o să fie prea încântată dacă fiul ei, Prinţul Charles, nu va respecta această promisiune importantă…

De mult timp se spune că în momentul în care Prinţul Charles va deveni rege, multe lucruri se vor schimba la Palat. Prinţul Charles ar avea planuri măreţe de a economisi multe cheltuieli pe care monarhia britanică le-a avut, de-a lungul timpului şi, de asemenea, se spune că schimbarea titulaturii va marca şi momentul în care mulţi membri ai familiei regale îşi vor pierde statutul regal şi vor fi nevoiţi să îşi caute un loc de muncă tradiţional, aşa cum o fac şi persoanele de rând. De asemenea, specialiştii regali spun că Prinţul ar putea încălca şi o promisiune pe care i-a făcut-o Reginei Elisabeta, în urmă cu zece ani.

Totul are legătură cu Prinţul Edward

Prinţul Edward, Conte de Wessex, este al patrulea copil al reginei Elisabeta a II-a şi al Prinţului Philip, Duce de Edinburgh. Când Prinţul Edward s-a căsătorit cu Sophie, contesa de Wessex, în 1999, Palatul a emis o declaraţie prin care i-a promis lui Edward titlul de duce de Edinburgh. Regina Elisabeta şi Prinţul Charles au fost de acord ca Prinţul Edward să primească acest titlu, iar Prinţul Charles chiar i-a făcut o promisiune mamei sale că se va ţine de cuvânt şi o va respecta.

2 printul edward jpg jpeg
stanga
dreapta
2 printul edward jpg jpeg

Între timp, lui Edward i s-a acordat titlul de conte de Wessex, iar miresei sale titlul de contesă de Wessex. Se spune că Philip şi-ar fi dorit ca Edward să fie următorul rege de Edinburgh, după moartea sa, dar sursele din interiorul palatului spun că Prinţul Charles nu ar avea de gând să îi acorde această titulatură, prea curând: „Rămâne la aprecierea Prinţul Charles dacă acesta va primi o nouă titulatură. Dacă i-ar refuza titlul lui Edward, Charles ar încălca dorinţele exprimate în scris ale tatălui şi mamei sale‟, a spus o sursă, pentru The Sunday Times.

De asemenea, într-un articol din Daily Mail, expertul regal Dan Wootton a scris că Majestatea Sa ar fi foarte nemulţumită dacă Charles nu va respecta dorinţa lui Prinţului Philip: „Bănuiesc că nici Regina nu va fi foarte fericită cu o astfel de decizie, Charles va trebui să remodeleze monarhia după moartea ei, iar această decizie ar trebui respectată‟, a scris acesta.

Prinţul Charles, gelos pe fratele său?

După ce Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au plecat de la Palat, Edward şi Shopie au devenit extrem de apropiaţi de Regină, în special după moartea Prinţului Philip, scriu ziarele. La câteva zile după ce Prinţul Philip a murit, Sophie şi Edward au fost văzuţi mai mult ca niciodată mai apropiaţi de Regină, presa internaţională spunând că ei doi au crescut în ochii Reginei, dar şi în ochii fanilor regali. 

De asemenea, unii sunt de părere că Prinţul Charles ar fi supărat pe popularitatea fratelui şi cumnatei sale. Acesta fiind unul dintre motivele pentru care Prinţul Charles nu îşi va respecta promisiunea, scrie bestlifeonline. Richard Kay, un prieten al prinţesei Diana, constată la rândul său acest lucru şi a scris, pentru Daily Mail că decizia lui Charles de a-i reţine fratelui său mai mic titlul poate proveni dintr-o rivalitate mai veche a fraţilor, precum şi dintr-un fel de gelozie. De asemenea, acesta a mai specificat faptul că Prinţul Philip ar fi fost mai apropiat de Edward decât de Charles, de aici pornind toate geloziile. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg