Retrogradarea lui Saturn s-a încheiat, e timpul pentru recompense! Ce zodii vor fi răsplătite

1 shutterstock 316397819 jpg jpeg

După ce, mai bine de 2 luni, planeta Saturn a retrogradat în zodia Capricorn, începând de săptămâna aceasta şi până pe 17 decembrie, se va afla în mişcare directă în zodia Capricorn. Acest tranzit trebuie văzut ca o relaxare, mai ales pentru cei care au depus eforturi pentru a-şi atinge un anumit scop şi care vor culege roadele muncii lor.

În perioada de retogradare, Saturn a indicat tuturor nativilor unde greşesc, prin impunerea de limite şi de blocaje, precum şi cum trebuie să intervină. De acum, lasă cale liberă pentru a acţiona şi a readuce armonia şi echilibrul acolo unde este necesar. Saturn guvernează ordinea, recompensele, dar şi sancţiunile, iar în Capricorn, te ajută să ai un viitor mai bun.

Berbec

Te aşteaptă schimbări importante pe termen lung, mai ales în privinţa modului în care eşti percepută. Dacă ai visat la o promovare la serviciu sau la un nou loc de muncă, pe o funcţie cu o mai mare importanţă, acum este cel mai bun moment să acţionezi pentru că ai toate şansele de a-ţi îndeplini dorinţa. Atenţie, nu te grăbi să faci ceva pentru care nu eşti pregătită, dar rămâi deschisă la provocări noi.

Taur

Ai visat mereu să fugi de tumultul oraşului şi să te bucuri de liniştea de la ţară sau dintr-un loc îndepărtat? Pe măsură ce Saturn se întoarce direct în casa ta a călătoriei pe distanţe lungi, încep să apară şi o deschidere către schimbare. Îndrăzneşte să te reinventezi într-un alt oraş sau o altă ţară! S-ar putea să te surprinzi pe tine însăţi cât de uşor îţi va fi să te adaptezi.

Gemeni

A trecut prea mult timp deja de când te implici în diverse cauze şi încerci să rezolvi problemele altora. A venit vremea să începi tu însăţi un proces de transformare ca acela de trecere a unei omide la stadiul de flurure. Fii optimistă, mai ales în privinţa schimbărilor legate de viaţa intimă!

Rac

Ţi-ai petrecut extrem de mult timp analizându-ţi relaţiile avute până acum. E timpul să faci o schimbare de ritm şi să iei câteva decizii cu privire la modul în care îţi doreşti să mergi mai departe. Nu te bloca din cauza prea multor temeri şi gânduri negative! Urmează-ţi instinctul şi acţionează!

Leu

Ai nevoie de ceva mai multă organizare. S-ar putea să te simţi extrem de obosită, dar trebuie să găseşti cele mai bune metode pentru a nu ceda. Găseşte puţin timp pentru o pasiune pe care o ai, pentru a face ceva ce-ţi place, pentru meditaţie sau pentru mişcare.

Fecioară

Pentru a avea o viaţă mai bună, ai nevoie să nu renunţi la visele tale. Pune ordine, dar şi pasiune în proiectele tale şi chiar în ceea ce faci când ai timp liber şi vrei să te distrezi. Vei avea parte de schimbări majore, mai ales pe plan personal.

Balanţă

Vei avea parte de o mulţime de schimbări în casă şi în viaţa de familie. Este posibil ca unii nativi să reuşească să se mute cu locuinţa în această perioadă. Cu toate că te sperie tot ceea ce se întâmplă, obişnuieşte-te cu ideea că ai nevoie de aceste schimbări pentru a evolua. Dai dovadă de flexibilitate şi concentrare asupra atingerii propriilor scopuri, ceea ce va face ca transformările care se vor petrece să fie în avantajul tău.

Scorpion

Eşti în căutarea celor mai bune modalităţi de a te exprima şi de a te înfăţişa celorlalţi în cea mai bună lumină. Eforturile tale dau roade acum. Discută cu cei dragi, familie şi prieteni! Ei te vor ajuta să înţelegi mai bine cum este cel mai bine să comunici pentru a te face plăcută şi bine înţeleasă.

Săgetător

Ai crezut că te cunoşti bine pe tine însăţi, dar lumea îţi aminteşte că eşti într-o evoluţie şi într-o schimbare continuă. În perioada aceasta ai învăţat câteva lecţii dure despre tine însăţi, dar nu te supăra! Concentrează-te pe menţinerea unei minţi deschise şi a noilor valori.

Capricorn

De o bună bucată de vreme, eşti tot într-o prefacere şi o dezvoltare. Ai încredere că toate aceste provocări şi schimbări îţi sunt benefice. Nu te relaxa! Munceşte din greu şi, în acelaşi timp, încearcă să dobândeşti şi un echilibru între viaţa profesională şi cea privată.

Vărsător

Observi că lumea din jurul tău se schimbă şi aceasta este ceva ce simţi cu mare intensitate. Ieşi din conul tău de umbră şi dă-ţi ocazia să te bucuri de moment. Pesimismul te poate duce îndepărta atât de mult de ceea ce îţi doreşti cu adevărat să obţii.

Peşti

Este posibil să te simţi ca şi cum baţi pasul pe loc. Te vei surprinde pe tine însăţi printr-o lentoare cu care îţi duci la bun sfârşit treburile de peste zi. Nu e nimic în neregulă dacă îţi iei ceva timp liber în care să te odihneşti, dar nu te simţi prea confortabil! @shutterstockRecente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg