Scandaluri uitate de la Hollywood. S-au plătit sute de mii de dolari ca să se şteargă urmele lor

1 5845e75d9c81074e8e038101cc1fd9c0 jpg jpeg

În epoca de aur de la Hollywood, întâmplările secrete care se petreceau în culise erau adesea mai interesante decât oricare alt film de pe marile ecrane. Zvonurile despre scandalurile cu celebrităţile de pe atunci făceau deliciul tuturor, în special când în mijlocul lor erau vedete din industria cinematografiei sau din muzică.

În trecut, studiourile de la Hollywood puneau la bătaie o avere pentru a salva reputaţia celebrităţilor, iar nenumărate scandaluri încercau să fie acoperite prin diferite metode. Aceste scandaluri celebre au fost ţinute secret în încercarea de a le şterge din istorie, dar odată cu trecerea anilor, multe dintre aceste secrete au fost dezvăluite, arătând partea întunecată a Hollywood-ului. Iată o parte dintre ele!

George Reeves a murit după o aventură misterioasă

Actorul George Reeves, cunoscut după rolul lui Superman, a murit misterios, după ce ar fi avut o aventură cu soţia lui Eddie Manix, un mare producător de la Hollywood. În 1959, vedeta din „Aventurile lui Superman‟ s-ar fi sinucis, însă moartea sa a venit în urma aventurii pe care actorul a avut-o cu Toni Mannix, soţia producătorului. La mulţi ani de la acest eveniment, Toni Mannix i-ar fi mărturisit unui preot că Eddie l-ar fi ucis pe Reeves.

Citeşte şi: Vedete de la Hollywood care au fost răpite. Cum au reuşit să scape cu viaţă? 

Charlie Chaplin, căsătorii cu adolescente

Comediantul a fost o figură îndrăgită de public, dat viaţa sa amoroasă a fost una controversată. Chaplin a fost căsătorit de patru ori, prima oară la vârsta de 29 de ani şi ultima oară la 53 de ani, însă vârsta partenerelor a rămas relativ la fel. Prima căsătorie, la 29 de ani, a fost cu Mildred Harris, în vârstă de 16 ani. Apoi s-a căsătorit la 35 de ani cu Lita Gray, în vârstă de 16 ani. La 47 de ani s-a căsătorit cu Paulette Goddard, în vârstă de 20 de ani, iar a patra şi ultima sa soţie a fost Oona O’Neill, care avea 18 ani în momentul căsătoriei. 

Citeşte şi: Mari poveşti de amor de la Hollywood. Johnny Cash, cea mai frumoasă scrisoare de dragoste pentru soţia lui

Trei piloţi au murit în timp ce filmau „Hell’s Angels‟

Filmul lui Howard Hughes, „Hell’s Angels‟, a fost una dintre cele mai controversate producţii din istoria Hollywoodului. Filmările au durat trei ani, au costat 4.000.000 de dolari, iar în timpul lor au murit trei piloţi de cascadorie şi un mecanic. Hughes îşi dorea imagini aeriene incredibil de realiste şi i-a împins pe piloţi să încerce cascadorii din ce în ce mai periculoase. Filmările din aer au fost extrem de realiste şi captivante, însă 4 oameni şi-au pierdut viaţa filmând aceste scene.

Joan Crawford a jucat în filme pentru adulţi

Înainte de a deveni vedetă de cinema, Joan Crawford a apărut în cel puţin un film pentru adulţi. Studiourile MGM, din America, au cheltuit sute de mii de dolari în încercarea de a şterge filmele. Crawford a fost una dintre cele mai mari vedete ale MGM, aşa că atunci când s-a descoperit că aceasta a jucat în adolescenţă într-un scurtmetraj pentru adulţi, producătorii au făcut tot posibilul ca acest lucru să nu se afle. Se spune că unul dintre şefii MGM, Eddie Mannix, s-ar fi asociat cu mafia pentru a găsi persoanele care vindeau scurtmetrajul pentru suma de 100.000 de dolari.

Sursă foto: Pinterest  Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg