Scurt şi la obiect! Ce a declarat Oana Zăvoranu la 5 ani de când Mărioara Zăvoranu s-a stins din viaţă

7 oana si marioara zavoranu jpg jpeg

Actriţa Oana Zăvoranu (47 ani) se bucură de personajul pe care îl joacă în serialul românesc Sacrificiul de la Antena 1. Chiar şi aşa, succesul pe care îl are în plan profesional şi personal nu a făcut-o să uite de trecutul ei, mai ales când vine vorba despre cea care i-a dat viaţă.

Mărioara Zăvoranu a trecut în nefiinţă la vârsta de 67 de ani, mai exact în Săptămâna Luminată din 2015. După trei luni de spitalizare, femeia a pierdut lupta cu viaţa. Cu o seară înainte, aceasta a intrat în comă, însă nu s-a mai putut face nimic. Mărioara Zăvoranu suferea de insuficienţă renală de mai multă vreme, pentru care făcea periodic dializă. În plus, avea diabet şi mai multe probleme cardiace. Femeia, deşi a slăbit 50 de kilograme, ar fi urmat un transplant de rinichi dacă starea ei ar fi fost mai bună. 

„Timpul vindecă totul”

Oana Zăvoranu şi-a provocat fanii pe Instagram la o sesiune de curiozităţi, scrie B1.ro. Întrebată fiind de unul dintre fanii ei despre cum a reuşit să treacă peste decesul mamei sale, bruneta i-a scris: „Timpul vindecă totul”, fără să facă şi alte precizări, a conchis sursa citată. 

Scandaluri, împăcări şi lupta pentru bani 

Întâmplarea de la care a pornit un scandal uriaş a fost în anul 2000, după moartea lui Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv al Oanei, cel care i-a lăsat vedetei, prin testament 75% din acţiunile de la compania AGRICOMEX, scrie WOWbiz.ro. La câteva zile după tragedie, Oana Zăvoranu ar fi semnat un act prin care era de acord să-i cedeze mamei sale averea dobândită. După mai mulţi ani, frumoasa brunetă şi-a dat seama că este nevoită să-i ceară bani Mărioarei ori să îşi asigure traiul pe cont propriu. De abia in 2006, Oana şi-a dat mama în judecată, cerându-i instanţei supreme să-i anuleze documentul pe care bruneta l-a semnat. 

Până la urmă, cele două s-au împăcat câţiva ani mai târziu, însă reproşurile nu au încetat să apară. Motivul certurilor dintre cele două a rămas la fel şi anume: banii. 

„Rămâne mămica mea dragă, nu mă judecaţi greşit. Între noi nu există iubire pe bani. Nu am cum să mă răzgândesc când vine vorba despre procesul pe care îl aveam cu mama, prim-procurorul a intervenit şi a spus că subalternii săi au greşit în aceşti şapte ani”, a fost dreptul la replică al Oanei Zăvoranu.

Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să stârnesc sentimentele materne ale mamei mele”

De mult ori, bruneta a susţinut că mama sa ar fi cea care ar fi început certurile:

Ce s-a întâmplat după moartea mamei sale 

Oana Zăvăranu a declarat, la acea vreme, că nu este de acord ca Mărioara Zăvoranu să fie înmormântată în cimitirul Eternitatea, acolo unde se află atât tatăl biologic, cât şi cel vitreg ai brunetei, ci mai degrabă să-şi doarmă somnul de veci lângă surorile gemene pe care le-a pierdut în timpul marelui cutremur din 1977. 

Vila moştenită a fost vândută 

Oana Zavoranu a vândut vila mamei ei din Afumaţi, jud. Ilfov, la un preţ mic raportat la dimensiunea imobilului şi terenului: 140.000 de euro. 

FOTO Click.ro / Instagram Recente

Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg