Secretele şi superputerile bijuteriilor. Motivele pentru care este bine să le porţi mereu

1 bijuterii jpg jpeg

Bijuteriile pot spune multe despre noi. Ele ne cresc stima de sine şi ne pot aduce aminte de momentele dragi. Fie că alegi să ieşi în oraş sau să stai în casă, alături de cei dragi ţie, este necesar să porţi tipul de bijuterii care se potriveşte cu ţinuta ta. Când arăţi bine, încrederea în propriile forţe creşte.

Unele persoane devin timide destul de uşor. Ori de câte ori există o problemă cu ţinuta lor sau cu modul în care arată, îşi pierd încrederea în propriile forţe. Te-ai întrebat vreodată de ce unele bijuterii sunt atât de scumpe? Se spune că purtatul bijuteriilor poate contribui la creşterea nivelului de încredere, te face mai fericită şi mai sociabilă. Dacă până acum ai fost reticentă să îţi scoţi din cutie bijuteriile preferate şi să le porţi, află că acest lucru este benefic pentru tine mai mult decât ai crede.

Bijuteriile îţi dau putere de convingere

Fie că este scumpă sau accesibilă pentru toate buzunarele, când alegi să porţi o bijuterie, o poţi face cu încredere. Se spune că purtatul accesoriilor preţioase îţi va da din punct de vedere psihologic o mai mare putere de a-i controla pe cei din jur. Gusturile în materie de bijuterii pot influenţa oamenii să îşi controleze gândurile şi credinţele. Psihologic, unele persoane sunt mai tentate să creadă pe cineva care poartă bijuterii frumoase, decât pe cineva care alege să nu o facă.

Vei fi mai sociabilă

Dacă eşti o persoană timidă şi nu ai niciun subiect de conversaţie, poţi începe o discuţie despre bijuterii. Odată ce ai început discuţia, vei avea şi mai multe subiecte pentru a continua interacţiunea. Se spune că oamenii care vorbesc despre bijuterii sunt persoane inteligente şi mature.

Vei putea controla mai uşor lucrurile

Bijuteriile îţi oferă putere de a controla lucrurile. Se spune că odată cu această pasiune, atât încrederea în ceilalţi este câştigată, cât şi puterea de a-i controla pe alţii. Acest lucru vine din trecut. Persoanele înstărite obişnuiau să poarte podoabe şi să fie decorate cu diferite bijuterii. Ele erau percepute de către oamenii de rând persoane cu putere şi cu influenţă care le puteau decide traseul în viaţă. Gustul tău special în bijuterii îi poate încânta pe oameni şi le poţi influenţa alegerile în materie de frumuseţe mai uşor.

Bijuteriile îţi vor reflecta personalitatea

Se spune că odată ce începi să porţi bijuteriile tale preferate, te vei simţi mai fericită şi pozitivă. Oamenilor din jurul tău le vor plăcea felul tău de a fi şi vor fi tentaţi să devină ca tine. Alege bijuteria care se potriveşte cu personalitatea ta. Personalitatea se va reflecta prin bijuteriile purtate, ori de câte ori vei întâlni pe cineva.

Cei din jur te vor aprecia

Când îţi alegi bijuteria pe care vrei să porţi, aceasta trebuie să se potrivească cu ţinuta pe care o ai. Când ţi se potriveşte perfect, vei câştiga automat mai multă încredere în oameni. Vei fi apreciată pentru modul în care arăţi, iar cei din jurul tău vor veni la tine mai uşor să îţi ceară sfaturile. Bijuteriile sunt obiecte expresive pe care trebuie să le porţi cu grijă pentru că îţi definesc gusturile.

Fără îndoială, purtatul bijuteriilor îţi poate creşte încrederea în sine. Este crucial să faci o alegere înţeleaptă atunci când vine vorba de alegerea podoabelor perfecte. Trebuie să se potrivească cu personalitatea şi cu gândurile tale. În aşa fel îi vei inspira şi pe cei din jurul tău.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg