Şi-a prevestit moartea? Prinţesa Diana şi-a dorit să rămână la palat pentru a fi în siguranţă, înainte de ziua fatidică

3 printesa diana jpg jpeg

Se împlinesc 23 de ani de la moartea „Prinţesei inimilor”, însă acum ies la iveală detalii neştiute din ultimele zile de viaţă ale prinţesei Diana.

Prinţesa Diana a avut ideea de a rămâne în siguranţă la Palatul Kensington din Londra, Anglia, chiar înainte de ziua fatală, jurnalistului Richard Kay, un fost confident al prinţesei. Aceasta şi-a dorit să locuiască la Palatul Kensington, însă a simţit că este urmărită de personalul palatului. Tragicul eveniment, cel în care prinţesa Diana a decedat într-un accident de maşină, a avut loc în data de 31 august 1997, scrie Express.co.uk

Mama prinţilor William şi Harry s-a mutat oficial în apartamentele 8 şi 9 de la Palatul Kensington după ce s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. După divorţul lor în 1996, Diana a rămas să locuiască la palat. 

„A avut multe amintiri fericite, legate de familie, însă mai târziu, palatul a devenit o închisoare pentru ea. S-a simţit mereu spionată, însă protecţia era menită să o ajute să fie în siguranţă. Erau camere de filmat pretutindeni, iar echipajul de poliţie care păzea palatul raporta constant tot ceea ce făcea şi care erau prietenii care o vizitau. A devenit o situaţie dificilă pentru prinţesă, mai ales că nu ştia exact dacă să se elibereze de povara regulilor casei regale sau să locuiască în altă parte”, a precizat Richard Kay. 

La 30 august, Diana şi Dodi Al-Fayed, iubitul acesteia, au zburat din Sardinia spre Paris. Diana intenţiona să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineaţa următoare, după ce va petrece o noapte în vila lui. După ce au cinat împreună la un restaurant, acesta a hotărât să se întoarcă cu toţii înapoi la vilă pentru a scăpa de paparazzi, urmând ca Henri Paul, gardă personală a hotelului, să fie fie noul şofer, deşi băuse şi luase antidepresive. În data de 31 august 1997, la ora 03.00, Diana a murit la Hôpital de la Salpêtrière, la vârsta de 36 de ani, în urma accidentului de maşină provocat într-un tunel stradal (Pont de l'Alma). Dodi Al-Fayed şi Henri Paul au murit pe loc. Niciunul dintre ei nu avea pusă centura de siguranţă.

FOTO Facebook Princess Diana (fan club) / August 1981 Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg