Slăbiciuni şi ispite în funcţie de zodie

1 65892 original jpg jpeg

Fiecare dintre nativele zodiacului sunt predispuse la o serie de „păcate”. Iată câteva dintre slăbiciuni şi ispite în funcţie de zodie:

BERBEC. Femeile care au acest însemn zodiacal sunt invidioase pe succesul profesional al colegelor de muncă şi au grijă să le saboteze „scăpând” în faţa şefilor mici detalii negative despre acestea. În plus,femeile din zodia berbec ar face aproape orice pentru bani,chiar dacă acest lucru ar presupune să ia o serie de alegeri imorale. În plus,unele dintre cele care sunt în această zodie obişnuiesc să înjure,să consume alcool sau ţigări.  

Câteva dintre slăbiciuni şi ispite în funcţie de zodie

TAUR. Nativele acestei zodii pică foarte des în ispită. Sunt renumite negativ prin faptul că bârfesc de câte ori au ocazia,atât persoanele apropiate,cât şi pe cele pe care abia le-au cunoscut. De asemenea,tăuroaicele nu pot rezista în faţa unei mese îmbelşugate şi nu le lasă inima să o împartă cu nimeni. Şi acestea sunt doar câteva dintre slăbiciunile şi ispitele în funcţie de zodie ale tăuroaicelor.

GEMENI. Femeile din această zodie se luptă pe parcursul întregii vieţi cu ispita de a înşela,însă nu reuşesc să rămână fidele în foarte multe relaţii. De asemenea,nativele acestui însemn zodiacal au obiceiul de a nu duce la bun sfârşit proiectele începute.

RAC.Din păcate,femeile în zodia rac au un mare risc în viaţă:să devină alcoolice. Cele care nu reuşesc să-şi stăpânească această slăbiciune vor trăi cu ea întreaga viaţă.

LEU. Leoaicele sunt persoane destul de vanitoase şi le cam place luxul. Dacă vor reuşi să facă bani,nativele acestei zodii vor fi destul de opulente,aceasta fiind una dintre cele mai mari slăbiciuni ale lor.

FECIOARĂ.Fecioarele sunt extrem de răzbunătoare. Dacă se simt nedreptăţite,nativele acestei zodii vor acţiona astfel încât trădarea acelei persoane să lase urme adânci.

Balanţele fac orice pentru bani – ispite şi slăbiciuni în funcţie de zodie

BALANŢĂ.Dacă tot vorbim de slăbiciuni şi ispite în funcţie de zodii,nu putem să nu spunem că balanţele iubesc banii. Sunt dispuse să rănească oameni dragi şi să facă lucruri imorale pentru a obţin sume mari de bani.

Femeile scorpion sunt poate cele mai rele din întregul zodiac. Acestea ar face orice pentru bani,dar şi pentru a pune mâna pe persoana iubită.

SĂGETATOR.Nativele acestei zodii nu prea se lasă ispitite. Cu o singură excepţie. Când vine vorba de mâncare. Iubesc mâncarea bună şi cu greu se abţin să nu-şi satisfacă vreo poftă culinară.

CAPRICORN. Nativele acestei zodii sunt destul de leneşe. Nu se prea omoară cu munca nici la birou,dar nici acasă. Din cauza acestui lucru,de multe ori femeile capricorn nu sunt văzute cu ochi buni de către cunoscuţi. 

VĂRSĂTOR.Femeile vărsător au o slăbicune uriaşă-sexul. Din acest motiv,nu sunt recunoscute ca fiind persoane foarte fidele şi au o reputaţie destul de proastă.

PEŞTI.Femeile din zodia peşti obişnuiesc să bea alcool. De fiecare dată regretă gestul şRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg