Sophia Loren, activă şi la 86 de ani. Care este cel mai recent proiect al actriţei

1 sophia loren jpg jpeg

Sophia Loren este neobosită, iar unul dintre elementele care i-au asigurat longevitatea este, probabil, viaţa activă, cel puţin din punct de vedere profesional. Actriţa a apărut într-un film produs de Netflix şi la care a lucrat cu fiul său, regizorul Edoardo Ponti.

Cel mai recent film în care apare Sophia Loren este „The Life Ahead” (La vita davanti a se), care va fi lansat oficial pe Netflix pe 13 noiembrie. Pelicula este o dramă despre o prietenie atipică înfiripată între un adolescent imigrant senegalez (Ibrahima Gueye) şi o bătrână supravieţuitoare a Holocaustului (Sophia Loren). Actriţa a declarat că modelul său pentru interpretarea din acest film a fost chiar mama sa, pe care a descris-o ca „o femeie minunată, puternică, incredibilă”.

Sophia Loren este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite actriţe din Italia şi din lume. Filmul său de debut a fost “Quo vadis”. Într-un singur an a jucat în 15 filme în genericul cărora ea a apărut atât cu numele de Sofia Scicolone, cât şi cu pseudonimul de Sofia Lazzaro. A jucat în 101 filme, dintre care cele mai importante sunt: “Ciociara”, din 1960, “Căderea Impieriului Roman”, din 1962, “Omul din La Mancha”, din 1972. În filmul “Ieri, azi şi mâine”, din 1963, scena de striptease pe care o face în faţa actorului Marcello Mastroianni a rămas celebră în istoria cinematografiei. Sophia are o stea pe Bulevardul celebrităţilor din Los Angeles.

Sophia Loren s-a născut la 20 septembrie 1934, la Roma, ca fiică nelegitimă a inginerului Riccardo Scicolone şi a profesoarei de pian Romilda Villani. A avut o copilărie grea, din cauza sărăciei. În 1950 l-a cunoscut pe Carlo Ponti, care era căsătorit. Abia după 7 ani, când acesta a divorţat în Mexic, s-a măritat cu el. Însă căsătoria a fost anulată în Italia, fiindcă nu s-a înregistrat divorţul în ţara natală. Au continuat să trăiască împreună până ce Ponti a divorţat în Franţa şi s-au căsătorit din nou la 9 aprilie 1966. Din căsătoria lor au rezultat doi fii, Edoardo şi Carlo Jr.

Foto: shutterstockRecente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg