Spune-mi ce ai visat ca să-ţi spun dacă îţi va aduce bani în realitate. TOP 5 vise descifrate

1 shutterstock 1742143178 jpg jpeg

Multe dintre vise pot simboliza, în realitate, bunăstare, prosperitate sau câştiguri financiare. Dacă ai ajuns, din întâmplare, în posesia unei sume de bani, aminteşte-ţi dacă ai avut unul dintre următoarele vise.

1. Visezi gândaci 

Atunci când visezi gândaci, de obicei, acest lucru este interpretat ca un semn pozitiv care îţi  poate aduce o sumă de bani. Poate fi vorba despre o sumă de bani pe care ai împrumutat-o cuiva şi de care ai uitat sau poate fi vorba despre un bonus la locul de muncă. De altfel, vei profita de oportunităţile care vor apărea în realitate, mai ales că poate deveni favorabilă din acest punct de vedere. 

2. Visezi grâu 

Cerealele sunt considerate ca una dintre abundenţele pământului. Recolta bogată este asociată în mod obişnuit cu profitul, averea. Visul cu grâu înseamnă prosperitate. Grâul este semn bun în tradiţia românească însemnând avuţie şi stare sufletească bună. 

Citeşte şi: Iată cele mai întâlnite vise şi semnificaţia lor!

3. Visezi un vultur 

Admirată pentru spiritul său aventurier, vulturul maiestuos este considerat a fi un simbol al vitejiei, al determinării şi al curajului. Daca visezi un vultur care zboara este semn ca vei avea noroc în plan financiar. Totodată, pasărea simbolizează o dorinţă puternică de realizare şi de ambiţie. 

4. Visezi numărul opt 

Să vezi numărul opt în visele tale înseamnă că averea, succesul şi câştigurile materiale sunt la orizont pentru tine. Pentru culturile chineze şi alte ţări asiatice, numărul opt este considerat un număr norocos. Chiar şi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară desfăşurate la Beijing, China a fost programată la 8:08 (p.m.) la 8 august 2008. Un alt motiv pentru care optul este considerat un număr norocos este datorită formei sale perfect simetrice şi echilibrate, pe care astrologii chinezi o consideră ideală. Numărul opt aduce prosperitate. 

5. Visezi carne 

La vechii egipteni şi greci, carnea a fost un lux pe care doar bogaţii şi-l puteau permite. Visul cu carne poate simboliza bunăstare, bogăţie. 

Citeşte şi: Semnificaţia viselor ciudate, în care apare iubitul tău

FOTO: Shutterstock.com /  Albert Zoltan  



Recente

3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg