Spune-mi ce ai visat ca să-ţi spun dacă îţi va aduce bani în realitate. TOP 5 vise descifrate

1 shutterstock 1742143178 jpg jpeg

Multe dintre vise pot simboliza, în realitate, bunăstare, prosperitate sau câştiguri financiare. Dacă ai ajuns, din întâmplare, în posesia unei sume de bani, aminteşte-ţi dacă ai avut unul dintre următoarele vise.

1. Visezi gândaci 

Atunci când visezi gândaci, de obicei, acest lucru este interpretat ca un semn pozitiv care îţi  poate aduce o sumă de bani. Poate fi vorba despre o sumă de bani pe care ai împrumutat-o cuiva şi de care ai uitat sau poate fi vorba despre un bonus la locul de muncă. De altfel, vei profita de oportunităţile care vor apărea în realitate, mai ales că poate deveni favorabilă din acest punct de vedere. 

2. Visezi grâu 

Cerealele sunt considerate ca una dintre abundenţele pământului. Recolta bogată este asociată în mod obişnuit cu profitul, averea. Visul cu grâu înseamnă prosperitate. Grâul este semn bun în tradiţia românească însemnând avuţie şi stare sufletească bună. 

Citeşte şi: Iată cele mai întâlnite vise şi semnificaţia lor!

3. Visezi un vultur 

Admirată pentru spiritul său aventurier, vulturul maiestuos este considerat a fi un simbol al vitejiei, al determinării şi al curajului. Daca visezi un vultur care zboara este semn ca vei avea noroc în plan financiar. Totodată, pasărea simbolizează o dorinţă puternică de realizare şi de ambiţie. 

4. Visezi numărul opt 

Să vezi numărul opt în visele tale înseamnă că averea, succesul şi câştigurile materiale sunt la orizont pentru tine. Pentru culturile chineze şi alte ţări asiatice, numărul opt este considerat un număr norocos. Chiar şi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară desfăşurate la Beijing, China a fost programată la 8:08 (p.m.) la 8 august 2008. Un alt motiv pentru care optul este considerat un număr norocos este datorită formei sale perfect simetrice şi echilibrate, pe care astrologii chinezi o consideră ideală. Numărul opt aduce prosperitate. 

5. Visezi carne 

La vechii egipteni şi greci, carnea a fost un lux pe care doar bogaţii şi-l puteau permite. Visul cu carne poate simboliza bunăstare, bogăţie. 

Citeşte şi: Semnificaţia viselor ciudate, în care apare iubitul tău

FOTO: Shutterstock.com /  Albert Zoltan  Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg