Suma impresionantă pe care Regina Marii Britanii o cheltuie pe cadourile de Crăciun. 620 de persoane primesc daruri de la ea

4 regina si mai buna jpg jpeg

Odată ce-am intrat în luna decembrie, începem să ne gândim cu toţii la darurile pe care dorim să la facem celor dragi sau la ceea ce vrem să ne aducă noul Moş Crăciun. La fel ca suveranul britanic, care a făcut un obicei din a dărui câte ceva celor apropiaţi de Majestatea Sa. Iar lista Reginei Elisabeta a II-a este destul de lungă...

În plină pandemie, până şi tradiţia regală are de suferit. Anul acesta, familia regală britanică nu se va putea aduna, cu mic, cu mare, la Palatul Buckingham, ca în ceilalţi ani, ci se va întâlni doar în număr restrâns. Însă, chiar şi respectând rectricţiile actuale – care au ca scop încetinirea răspândirii noului coronavirus - , o tradiţie de-a monarhiei cu siguranţă că se va respecta – vor fi cadouri pentru toată lumea, chit că participă sau nu la întâlnirea anuală cu Regina.

Cine primeşte cadou de la Regină?

Totuşi, cine sunt cele 620 de persoane care primesc cadou de la Regina Marii Britanii? În primul rând, familia ei numeroasă şi, în al doilea rând, angajaţii pe care-i are. Aşa cum vă şi imaginaţi, suverana britanică doar aprobă lista celor care primesc cadouri de la ea, nu are nimic de-a face cu achiziţionarea lor. Vorba vine „achiziţionare”, pentru că nu prea cumpără nimeni nimic pentru anumite persoane.

Angajaţii Reginei Elisabeta a II-a primesc câte o carte sau un bibelou din magazinul de suveniruri din palat. Câteodată aceştia mai găsesc în punga lor de cadou şi câte o budincă făcută special de Crăciun pentru rezidenţii de la Buckingham.

Conform celor spuse de una dintre fostele angajate ale Reginei, se pare că toată lumea se adună într-o sală încăpătoare din palatul Buckingham pentru a primi cadoul regal. Majestatea Sa trece pe la fiecare angajat şi îi mulţumeşte pentru serviciul adus familiei sale în timp ce îi dăruieşte punguţa cu cadouri. „Se aliniază toţi în faţa Reginei”, dezvăluie fosta angajată de la Palatul Buckingham. „Şi primesc un cadou de la ea. Le spune ceva de genul <Mulţumesc pentru tot ajutorul de peste an! Crăciun fericit!>.”

Bugetul alocat pentru cele 620 de cadouri

Ei bine, în ceea ce îi priveşte pe membri apropiaţi din familia regală, ei sunt trataţi diferit, cum era de aşteptat. Nepoţii şi strănepoţii Reginei primesc, cu siguranţă, lucruri mai consistente decât o budincă, cum ar fi jucării haioase pentru cei mici.

Şi cât costă toate cadourile pe care le primesc nu mai puţin de 620 de aomeni? Tabloidul The Sun a publicat o sumă destul de consistentă – 40.000 de dolari se duc pe cadourile oferite de suverana britanică la Palatul Buckingham în fiecare Crăciun.

E posibil ca anul acesta lista persoanelor care primesc cadou de la Regină să fie scurtată sau cadourile primite, să fie mai puţine şi mai puţin valoroase, însă cu siguranţă că nu va trece Crăciunul fără ca fiecare dintre membri familiei regale britanice şi angajaţii lor să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.

Foto - Instagram / TheRoyalFamilyRecente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg